Гороскоп на 9 липня 2016 року

Субота, 9 липня 2016, 00:05
Світлий, дуже позитивний день. Як зробити його цікавим та незабутнім?
Гороскоп на 9 липня 2016 року

 Овен

Хто сказав, що для романтики потрібні обов'язково вихідні на морському березі з келихом коктейлю і криками чайок? Дачну ділянку або робочий кабінет теж дуже підійдуть для жартів, стреляния оченятами і легкого флірту. Відчуття будуть приблизно ті ж. Ну, або з мінімальною різницею.

Телець

Тельцю може здаватися, що він всіма силами намагається уникнути конфліктів, але конфлікти самі знаходять його. Протистояння, образи на порожньому місці – все це буде пишним цвітом розквітати там, де з'являється Тілець. Насправді ж причиною непорозумінь буде саме він.

Близнюки

Увагу Близнюків може залучити будинок, або територія перебування. Можна успішно обговорити сімейні проблеми, вирішити ряд питань, пов'язаних з нерухомою та іншою власністю, зняти або здати житло.

Рак

Хто старе згадає, тому... ну ви і самі знаєте продовження цієї приказки. А тому не варто ворушити минуле і пригадувати старі образи. Забудьте про них, вони десь там, з відірваними календарними листочками. Прийшла пора перемир'я. Зробіть перший крок, ось побачите, вас давно чекають!

Ле

В цей день Лев зрозуміє сенс виразу «все життя – театр», адже він буде грати у виставі головну роль! Відчуття, що він перебуває на сцені, під світлом прожекторів, може переслідувати Лева весь день, змушуючи її вести себе відповідно – тобто демонстративно.

 Діва

У Дів є все для позитивного настрою та успіхів у поточних справах. Але доведеться змиритися з тим, що в деяких напрямках у вас досі зв'язані руки, тягнеться фаза конфлікту, розрухи або паузи.

Ваги

Якщо вам хтось не подобається, не обов'язково всім своїм виглядом демонструвати ворожість. Це елементарно недипломатично. Розберіться, чому людина вам не подобається, докопайтесь до причини, після такого аналізу ваше ставлення може різко змінитися.

Скорпіон

Скорпіон буде змушений раз згадувати про фінансову сторону своїх справ і про необхідність привести їх у порядок. Це зовсім не означає, що його чекають проблеми з грошима – просто ситуація буде вимагати приділяти цьому питанню увагу.

Стрілець

Для Стрільців сьогодні важливо почуття обов'язку, або усвідомлення свого покликання, місії. Не виключено, що ваш розум будуть займати питання і події доленосного характеру. Можливо, вам доведеться подолати зовнішнє перешкоду, або перемогти свої слабкості.

Козеріг

Непростий день для Козерогів. Ви розбиті, у вас все не виходить, ви навіть маєте сумніви, а чи правильно обрали роботу. Заспокойтеся, будь ласка, все правильно, все добре, просто невеликий шторм в морі вашого життя.

Водолій

У суботу Водолій має всі шанси зіткнутися з таким рідкісним і цікавим явищем, як дежавю. Його внутрішній світ, фантазії, спогади і мрії змішаються з реальністю, стираючи її межі.

Риби

Не рекомендується піднімати старі болючі теми і застосовувати «заборонені прийоми», в тому числі психологічні. Якщо важких моментів не уникнути, знадобиться максимальна обережність.