Гороскоп на 12 липня 2016 року

Вівторок, 12 липня 2016, 00:00
Сплеск активності, творчі пориви, вольові ініціативи, пошуки ризикованих пригод.
Гороскоп на 12 липня 2016 року

Гороскоп на 12 липня 2016 року Овен
Сприятливий день. Проблеми на службі з часом вирішаться, а ви знайдете втрачену життєрадісність і рівновагу. Не виключені приємні новини, пов'язані з близькими людьми. Звернувши увагу на оточуючих вас людей, ви знайдете в них нові гідності. Впевненість у собі і близьких людей можуть позитивно відбитися на вашому настрої.


Гороскоп на 12 липня 2016 року Телець
День сприятливий для активної діяльності, освоєння нової професії. Можливо, що ви заручитися схваленням своїх планів впливовими особами і їх підтримкою. Звернення за будь-якою фінансовою підтримкою можуть бути задоволені. Цей день особливо сприятливий для тих, хто займається творчістю. Виявляйте стриманість, не йдіть напролом – і вам представиться можливість досягти задуманого.


Гороскоп на 12 липня 2016 року Близнюки
Всі справи, розпочаті сьогодні, будуть успішно розвиватися. Але пам'ятайте, що запаморочливі успіхи можуть призвести до самообольщению. Ваші амбіції, зарозумілість і відчуженість принесуть багато неприємностей. Контролюйте прояви сили і категоричності. Ці якості можуть викликати роздратування навколишніх.


Гороскоп на 12 липня 2016 року Рак

Сприятливий день для вдалого завершення справ, укладення шлюбів, зачаття. Але ви отримаєте визнання тільки в тому випадку, якщо ваші вчинки будуть засновані на реальній оцінці відбувається. Ви можете відчути підтримку понад, що додасть вам впевненості в завтрашньому дні і допоможе впоратися з усіма справами. Незвичайне сприйняття світу посилить оптимістичний настрій.


Гороскоп на 12 липня 2016 року Лев
Можливо, що вам доведеться з головою зануритися в ділову діяльність, де очікуються свої злети і падіння. Незважаючи на всі тяжкості, перешкоди і випробування на вашому шляху, можливий великий успіх. Ваші почуття можуть придбати незвичайну гостроту. Вони знімуть створилося напруга, перевівши його в емоційне русло.


Гороскоп на 12 липня 2016 року Діва
Сьогодні чекайте доброї новини або приємної зустрічі. Уникайте самозаглиблення або, навпаки, безладного спілкування. Не вирушайте в подорож, так як воно напевно виявиться невдалим. Присвятіть день індивідуальним творчості, домашнім клопотам, спілкування з близькою людиною.


Гороскоп на 12 липня 2016 року Терези
Сприятливий день для позитивних змін в службовому положенні, звернення до начальства, в державні установи чи суспільно-правові організації. Ваші комунікабельність і талант розташовувати до себе оточуючих допоможуть домогтися високих результатів. Однак не ставте перед собою глобальних завдань: складні справи не вирішуються в один день. Сон здійсниться, якщо снився двічі або багаторазово. Вівці, ягнята у сні – до новин, манливим зміни в житті.


Гороскоп на 12 липня 2016 року Скорпіон
Перша половина дня обіцяє нові знайомства, романтичні захоплення, любовні пригоди. У сфері професійної діяльності ви без особливих зусиль зможете впоратися з будь-якою справою. Блискучі організаторські здібності і прагнення вести за собою маси допоможуть вам згуртувати навколо себе ряди однодумців. Перша половина дня чревата небезпеками для здоров'я, травмами, серйозними проблемами у стосунках з оточуючими.


Гороскоп на 12 липня 2016 року Стрілець
Сприятливий день для початку будь-якої важливої справи. Однак не виключено, що ваша потреба визнання і заохочення начальством створить багато проблем чи негативно позначиться на авторитеті. Зірки застерігають від несподіваної перешкоди в роботі. Вам доведеться докласти максимум зусиль, щоб з честю вийти з положення, що створилося. Не намагайтеся йти напролом, не дійте з позиції сили – ситуацію можна змінити іншими методами або з іншими партнерами.


Гороскоп на 12 липня 2016 року Козеріг
Цей день може активізувати у вас педантичне ставлення до речей, тверезий погляд на дійсність. Можуть відкритися таємні знання, прийти нові ідеї. Результат роботи прямо пропорційний кількості доданого праці. Треба утриматися від бурхливої діяльності, але можна оформляти документи, давати письмові зобов'язання, звертатися в державні інстанції, подавати судові позови.


Гороскоп на 12 липня 2016 року Водолій
Настає час, коли можна чекати щасливого повороту в долі, не докладаючи зайвих зусиль. Загалом, життя перетвориться в поле чудес, на якому збуваються мрії, не підкріплені нічим, крім прагнення до розкоші. Повірте в чудеса. Можливо, вони будуть траплятися так часто, що ви перестанете розцінювати їх як такі.


Гороскоп на 12 липня 2016 року Риби
День може бути досить успішним. Сімейні відносини багатьох Риб будуть гармонійними і подарують радість. Діти не повинні засмучувати. Можливо повне взаєморозуміння між поколіннями. Не нав'язуйте свою волю кому б то не було і не підкорятися чужій. Не можна давати клятв і брати зобов'язання. Завершити розпочаті справи.