Гороскоп на 15 липня 2016 року

П'ятниця, 15 липня 2016, 00:01
Проблеми самі заявлять про себе і потребують негайного вирішення.
Гороскоп на 15 липня 2016 року

Овен 
Овен буде схильний говорити те, що думає, прямо в обличчя! І йому буде що сказати, адже день наділяє його здатністю помічати навіть самі дрібні недоліки. З одного боку, прямолінійність здатна допомогти Овну вирішити якісь проблеми, однак вона ж може і спровокувати нові. Щоб уникнути конфліктів, зірки радять Овну звести спілкування до мінімуму, переключившись на розгрібання робочих завалів, приготування їжі, прибирання, шопінг та інші повсякденні справи.

Телець Тельцю не слід розслаблятися: від його уважності, передбачливості і недовірливості може залежати багато чого. Що б Телець не робив, йому слід діяти так, як якщо б це було підписання важливого договору, в якому потрібно перевірити кожну букву і знайти можливий підступ. Якщо ніякого підступу немає – відмінно. Набагато гірше, якщо Телець не помітить небезпечну пастку. Така вже особливість сьогоднішнього дня – Тельцю необхідно бути насторожі, інакше його безпечністю хтось одразу ж скористається в своїх інтересах.

Близнюки 
Близнюкам слід бути обережними: вони можуть виявитися об'єктом критики чи навіть зазіхання на свої права. Не виключені також розгляди, позови чи інші спірні питання, які Близнюки ризикують опинитися втягнутими. В першу чергу непорозуміння можуть бути пов'язані з грошима і майном Близнюків, проте можливі і робочі конфлікти, і інші протистояння з оточуючими. Щоб день минув на точці кипіння, Близнюкам треба бути дипломатом, старанно обходячи гострі кути. А будь-які позови і розгляду відкласти до кращих часів.

Рак 
Рак буде суворий, але справедливий, – принаймні, так йому буде здаватися. Він буде рішуче братися за справи, і відсутність ентузіазму в інших здатний прирівняти до саботажу. Що ж стосується оточуючих, то їм буде нелегко змиритися з командирським настроєм Рака. зірки попереджають Рака про те, що якщо він дійсно хоче досягти результату, йому варто вибрати більш гнучкий підхід. Краще всього для управління оточуючими підійде вдосконалений метод батога і пряника: «Докоряй наодинці, а хвали публічно».

Лев 
У Лева є шанс відчути гармонію з собою і світом! День наділяє його рівновагою думок і почуттів, завдяки чому Лев буде відмінно ладити з оточуючими. У розмові він налаштований більше слухати, ніж говорити, тонко відчуваючи співрозмовника. Саме тому зірки радять Леву поговорити з ким-небудь по душам, щоб прояснити спірні питання, попросити пробачення або зізнатися в любові. Щирість Лева здатна творити чудеса, вона – його чарівний ключ до людських сердець і душ.

Діва Гороскоп дає Діві шанс різко змінити свою думку про щось або про когось. Можливо, виною тому буде нова інформація, а може бути – логічні роздуми самої Діви. Або ж якісь події, що розвивалися раніше в одному напрямку, раптом кардинально змінять свій вектор. Так чи інакше, Діві варто приготуватися до того, що переконання часом здатні змінюватися, і навіть самі непорушні речі раптом можуть обернутися абсолютно несподіваною стороною.

Терези 
Ваги будуть педантичними і уважними, як ніколи! Від їхнього пильного погляду ніщо не сховається. Гороскоп обіцяє Терезам відмінні можливості в роботі, що вимагає повної зосередженості, наприклад, у бухгалтерській справі, в навчанні чи в науці. А ось з оточуючими їм нелегко знайти спільну мову – Терези будуть настільки занурені у свої думки, що виринути на поверхню для світської розмови їм буде нелегко.

Скорпіон 
Зірки радять Скорпіону позбутися від чогось старого і набридлого, щоб, згідно з вченням фен-шуй, звільнити у своєму житті місце для нового. Для цього Скорпіону варто зайнятися прибиранням і безжальним викидуванням на смітник непотрібних речей. Звільнивши свої шафи від покладів сміття, Скорпіон відчує полегшення. Втім, таким же чином Скорпіон може звільнитися і від чого-небудь ще – наприклад, від тягаря провини, угаснувших почуттів або нездійсненних планів.

Стрілець 
У відносинах з людьми багато що може дратувати Стрільця, виливаючись у суперечки і боротьбу амбіцій. Не виключено, що в якомусь питанні Стрілець захоче докопатися до істини – в цьому випадку своїми нескінченними розглядами він здатний кого завгодно вивести з себе! зірки радять йому зосередитися на справах, в яких Стрілець все вирішує сам, таких як наука, навчання або власний бізнес. В них він буде випромінювати впевненість в собі і здатний досягти непоганих результатів.

Козеріг 
Козерогові не варто приймати відповідальні рішення і робити серйозні кроки – є ймовірність помилитися. Можливо, у нього мало інформації в якомусь питанні або ж ця інформація невірна. Крім того, у справах Козеріг не володіє достатньою рішучістю – він може коливатися з будь-якого приводу, не знаючи, як вчинити. Так що Козерогові не треба діяти, а лише планувати майбутні дії. І збирати відсутні відомості – з часом це йому стане в нагоді.

Водолій 
У Водоліїв може прокинутися бажання когось покритикувати, але піддаватися цьому не варто! День наділяє його підвищеною уважністю до дрібниць, так що в очі йому будуть кидатися навіть самі невеликі помилки оточуючих. Втім, і по відношенню до себе Водолій може проявляти самокритичність. Щоб не провести цей день в позбавленні від неіснуючих недоліків, йому треба перестати дивитися на кожну порошинку в мікроскоп. Змиріться з недосконалостями і просто насолоджуйтеся життям!

Риби 
Риби здатні несподівано дізнатися щось нове і цікаве для себе, причому ця інформація може бути як зі знаком «плюс», так і зі знаком «мінус». День схиляє їх до того, щоб бути в центрі спілкування і уміти не тільки говорити самим, але й уважно слухати. зірки радять їм діяти за формулою: «Частіше користуйся вухами, ніж мовою». Дотримуючись цієї поради, Риби можуть стати володарем чиїхось секретів, планів, ідей чи просто отримати хорошу їжу для роздумів.