Гороскоп на 16 липня 2016 року

Субота, 16 липня 2016, 00:47
Бадьорий день. Можливі цікаві події та несподівані сюрпризи…
Гороскоп на 16 липня 2016 року

 Овен

Ви будете налаштовані консервативно щодо всього нового. Сьогодні, дійсно, не варто починати нові справи, вирушати в дорогу. Тим більше, не варто проводити будь-які маніпуляції зі своєю зовнішністю, можна дуже пошкодувати.

 Телець

У цей день може відкритися неприємні таємниці, з'явитися таємні вороги. Ваш організм нині уразливий для окультного впливу на вас, особливо для любовних приворотів. Помітно погіршиться настрій, ви будете пасивні і смутні.

 Близнюки

Гарний час для дій, спрямованих на досягнення кар'єрного зростання. Сьогодні дисциплінованість і сумлінність будуть відзначені керівництвом. Просто робіть свою роботу. Хороший день для придбання нерухомості.

 Рак

Спокійний і гармонійний день. Він сприятливий для підписання договорів, створення спілок, участі в колективних заходах. Будуть вдалі невеликі поїздки, зустрічі з друзями. Можливі романтичні зустрічі.

 Лев

Ваше самопочуття сьогодні буде не найкращим. Можливі проблеми з серцем і судинами, загострення хронічних захворювань. Настрій також може бути песимістичним. Можливо, хтось із старшого покоління буде вставляти вам палиці в колеса, а начальство буде невдоволено.

 Діва

Можливо, ви будете відчувати нестачу в грошах і не зможете зробити необхідні покупки. Не говоріть зайвого, щоб не посваритися з друзями. Поїздки будуть невдалими. Можливі проблеми в родині, особливо якщо між подружжям різниця у віці.

 Терези

Можливе погіршення настрою і самопочуття. Ви будете занадто критичні і педантичні, а тому можете самі стати жертвою критики. Будьте дисципліновані, займіться проблемними ділянками роботи, дрібницями, яким приділяється мало уваги.

 Скорпіон

Ви будете почувати підйом сил і прилив енергії. Сьогодні ви й справді здатні на багато що. Сьогодні ви будете схильні і щедрі, але дотримуйте і в цьому міру. Можливо, ваша допомога знадобиться одному. Зробіть активні дії для отримання доходу і закладки фундаменту майбутніх успіхів.

 Стрілець

У цей день все піде шкереберть з самого ранку, день буде приносити сюрприз за сюрпризом. Ви будете кілька нервозні і дратівливі. Тим не менш, ваші почуття і емоції можуть знайти прекрасний вихід в романтичному побаченні.

 Козеріг

Сьогодні день обманів і ілюзій. Отримана інформація буде свідомо помилкової. Є ймовірність кишенькових крадіжок. Не попадайтеся сьогодні на вудку різного роду шахраїв і аферистів. За солодкими промовами криється жорстокий обман. Є небезпека бактеріологічного зараження.

 Водолій

Сьогодні день обманів і ілюзій. Отримана інформація буде свідомо помилкової. Є ймовірність кишенькових крадіжок. Не попадайтеся сьогодні на вудку різного роду шахраїв і аферистів. За солодкими промовами криється жорстокий обман. Є небезпека бактеріологічного зараження.

 Риби

Вам буде здаватися, що ви зможете вирішити будь-яку проблему будете впевнені в своїх силах. Тим не менш, життя внесе свої поправки у ваші плани, несподівані сюрпризи можуть всі сплутати. Це може викликати ваше невдоволення і роздратування або змусити зробити незаплановані витрати.