Гороскоп на 17 липня 2016 року

Неділя, 17 липня 2016, 00:00
Гороскоп на сьогодні 17 липня 2016 року для всіх знаків Зодіака.
Гороскоп на 17 липня 2016 року

Овен

Емоційна нестабільність і вразливість, різкість у висловлюваннях і легковажне ставлення до можливих втрат можуть не тільки негативно позначитися на результатах роботи у професійній сфері діяльності, але за несприятливих умов стати причиною серйозного конфлікту з керівництвом. Не обіцяють нічого хорошого спілкування з партнерами, навчання, сімейні відносини.

 Телець

Зірки рекомендують утримання, тверезу оцінку дійсності, обмеження прийому тваринної їжі. Утримайтеся від активної діяльності і фізичних навантажень. Обмежте спілкування: будь-які контакти несуть дріб'язкові суперечки або порожню балаканину. Будьте гранично тактовні з близькими друзями, щоб не викликати ревнощів або образи. Сприятливі покупки, крім коштовностей та виробів з дерева.

Близнюки

Вірогідні конфлікти чи непорозуміння заберуть значну частину часу і сил, однак все одно ситуація складеться не на вашу користь. Можливо, вам доведеться зайнятися незапланованими справами. День пов'язаний з серйозними провокаціями, втратами, обманом. Можливі різкі зміни настрою, дратівливість. Постарайтеся уникати конфліктів, перемикаючись на інші справи.

 Рак

Перша половина дня несприятлива і загрожує труднощами у професійних відносинах. Не самий підходящий день для активних починань і переміщень по щаблях службової драбини. Можливо, саме сьогодні вас наздоженуть невирішені проблеми або колишні помилки у справах, що негативно позначаться на вашому авторитеті або становище в колективі.

 Лев

Треба бути уважним і обережним у будь-якій справі. Зірки рекомендують стримати свою владність і не намагатися прагнути до лідерства у спільних заходах і колективних діях. Як і раніше, існує небезпека для здоров'я. Постарайтеся уникнути присутності в місцях масового скупчення народу, не вдавайтеся до обжерливості і надмірного вживання спиртних напоїв.

 Діва

Можливі сум'яття почуттів, нервові стреси, печаль. Недбале ставлення до свого здоров'я, робота на знос призведуть до хвороби або розчарування. Остерігайтеся егоїзму і заздрості – цілком ймовірно, що всі невдачі в особистому житті або помилки в роботі будуть з-за них. Не виключені непорозуміння в сімейних стосунках.

 Терези

Життєвий потенціал, як і раніше, знаходиться на висоті, однак зірки не виключають появи на вашому шляху несподіваних труднощів або фатального збігу обставин, які можуть зруйнувати навіть самі продумані плани. Не виключено, що ділові партнери спробують вас заплутати або обдурити. В особистому житті ймовірні нерозуміння, образи, розчарування і сварки аж до розриву усіляких відносин.

 Скорпіон

Сьогодні ваша ділова активність принесе результати, однак це мало позначиться на вашому фінансовому становищі: гроші будуть йти так само легко, як і прийшли. Підтримка вищестоящих осіб і провидіння забезпечить успіхи у професійній діяльності, життєрадісність, оптимізм, що сприятливо позначиться на службовому становищі і авторитет.

 Стрілець

Сприятливий день для позитивних змін в службовому положенні, звернення до начальства, в державні установи чи суспільно-правові організації. Ваші комунікабельність і талант розташовувати до себе оточуючих допоможуть домогтися високих результатів. Однак не ставте перед собою глобальних завдань: складні справи не вирішуються в один день.

Козеріг

Зірки рекомендують тверезо ставитися до своїх можливостей, об'єктивно оцінювати дійсність, обмежити контакти. Існує ймовірність непередбачених витрат або фінансових втрат – можливо, з не залежних від вас причин ви упустите вигідний замовлення. Ймовірно нове знайомство, однак турботи і проблеми можуть перешкодити вам розслабитися і знайти внутрішню свободу. Увечері не виключена сварка з ким-небудь з близьких родичів, швидше за все членів сім'ї. Сон скоро виповниться.

Водолій

Надмірна щедрість або, навпаки, несподівана скупість може призвести до негативного ставлення з боку оточуючих людей. У сформованій ситуації постарайтеся все-таки вибирати слова і вирази, навіть якщо вони випереджають ваші думки. Відкладіть побачення або купівлі – швидше за все вони будуть невдалими. День присвятіть спокійного сімейного відпочинку, читання або улюбленому захопленню, яким би дивним воно ні здавалося вашим друзям.

 Риби

Сьогодні вам варто більш уважно придивитися до партнерів: дружелюбність і співчуття ще не означають глибини почуттів. Ймовірно, вам доведеться значно відкоригувати перспективні життєві плани. До невдач ставитеся легко: сьогодні поганий розвиток подій лише на краще.