Гороскоп на 18 липня 2016 року

Понеділок, 18 липня 2016, 00:00
Непростий, але продуктивний початок робочого тижня. На що звернути увагу?
Гороскоп на 18 липня 2016 року

Овен

Завдяки свіжим ідеям, появи нових союзників або вибору іншої тактики дій ви вдало проведете ділові зустрічі і переговори. Сьогодні справи зажадають від вас максимальної концентрації, дисципліни і організованості. Ймовірно, ви зможете змінити своє службове становище або виправити старі помилки. Слідкуйте за прикметами – сьогодні ваша внутрішня сутність відбивається на навколишньому світі.

 Телець

Сьогодні вам слід більше покладатися на власну інтуїцію, ніж на досвід і дружні поради. У контактах з партнерами або у відносинах з близькими людьми не проявляйте владності або зайвого заступництва: вас неправильно зрозуміють. В особистому житті ймовірні сварки аж до повного розриву відносин. Сон може виявитися віщим і виповниться через чотири дні.

 Близнюки

Сприятливий день для тих, хто ретельно спланував і тільки потім реалізував план дій. Ймовірна фінансова удача або благополучне завершення розпочатої справи. Ваш життєвий потенціал буде перебувати сьогодні на висоті. Не виключені сприятливі зміни в особистому чи громадському житті. Відносини з особами протилежної статі будуть успішними, проте зайва галантність, втручання суперника чи суперниці можуть негативно позначитися на результаті.

 Рак

Сьогодні корисно спілкування в колективі та активний відпочинок серед однодумців. Ваші щедрість, тепло і щедрість пожвавлять будь-яке суспільство, вселять в оточуючих оптимізм і віру в майбутнє. Не виключено нове захоплення, яке, на жаль, короткочасним. Не зловживайте спиртними напоями.

 Лев

Ймовірні зміни, які відбудуться у вашому житті, можуть мати як позитивну, так і негативну забарвлення. Щоб уникнути фінансових втрат або нервового стресу краще відмовитися від активності у всіх справах. Можливі прикрі непорозуміння з близькими людьми.

 Діва

Ймовірно, вас чекає несподіваний поворот у долі, пов'язаний зі зміною сфери діяльності, місця проживання або з відпочинком. Сьогодні ви зможете розкрити свої творчі таланти та здібності в повній мірі. Приємне запрошення, яке слід прийняти, не лише урізноманітнить ваше життя і принесе задоволення від спілкування, але і подарує нових друзів. В цей день навколишня дійсність проектується на вас, тому сконцентруйтеся на позитивних емоціях або оточіть себе приємними людьми. Слідкуйте за прикметами.

 Терези

Ваш життєвий потенціал дещо підвищиться, однак не виключено, що неприємне звістка або дії близької людини ґрунтовно зіпсують вам настрій або не дозволять повною мірою проявити ділову активність у сфері професійної діяльності.

 Скорпіон

Цей день символізує відплату, подарунки. Любити - це теж праця, тільки праця душі. Хто краще вас здатний це зрозуміти? І ця праця повинна бути адекватно оплачений. Що ви отримаєте в якості оплати - це питання окреме. Може бути, почуття, може бути, подарунки, може бути, ніжність і турботу. Прийміть знаки уваги, не сумніваючись в щирості близьких людей.

 Стрілець

У вас може виникнути ідея листуватися з людьми з інших країн. Ви налаштовані на пошук інформації, але якщо попутно вам зустрінеться привабливий чоловік, швидкоплинний інтерес легко переростає в захоплення. Хоча ви не дуже довіряєте почуттів і віддасте перевагу побачити милого друга в реальності. Не сумнівайтеся в своєму дотепному співрозмовника. Він не розчарує і при особистому побаченні.

 Козеріг

Незважаючи на те, що ви зайняті на роботі, ваш обов'язок - забезпечити комфорт дружину і дітей. Для когось все це - застарілі домостроївські принципи, але тільки ви знаєте, як важливо по цеглинці вибудовувати сімейний мікроклімат. Щоб поліпшити атмосферу в будинку, вам доведеться стримувати своє роздратування. Прийшовши додому, не кидайтеся відразу на кухню, а приділіть кілька хвилин відпочинку і релаксації.

 Водолій

Легкий флірт з колегою або однокурсницею може призвести до непередбачуваних наслідків. Не виключено, що новий знайомий здатний миттєво закрутити вам голову. Але Овни шукають не флірту, а виняткової любові. У відповідь ви готові цілком підпорядкувати себе своєму партнеру і оточити його ніжністю. Не поспішайте відкривати своє серце - можливо, ви идеализируете обранця. Адже поряд з вами повинен знаходитися людина, що розуміє і здатний підтримати вас в моменти сумніву і песимізму. На цьому тижні не час починати новий роман.

 Риби

Сьогодні ви навряд чи почуєте від нього, що давно чекаєте. Ви можете втратити ініціативу у всьому. На цьому тижні не варто викликати «другу половину» на відверту розмову. Якщо підлаштовуватися під бажання Водолія-партнера, не суперечити йому, ви обидва будете цілком задоволені один одним.