Гороскоп на 19 липня 2016 року

Вівторок, 19 липня 2016, 00:09
Наближається Повня. Активність у декого аж зашкалює. Однак чи в потрібному напрямку?
Гороскоп на 19 липня 2016 року

Овен

Ви подали сигнал: «Роби, як я» і показали приклад. Після навалилися на проблему усім світом - і в мить ока від неї нічого не залишилося, навіть спогади, бо все, не озираючись, дивляться тільки вперед.

 Телець

Не вірте тому, що кажуть, особливо якщо порадник клянеться і божиться. Ось так Отелло повірив одного разу Яго...

 Близнюки

Нетрадиційні методи лікування будуть більш дієвими при одному, однак, умови: Ви в них вірите. З таблетками простіше: вони допомагають навіть тим, хто в них не вірить. Правда, помітно слабкіше.

 Рак

Зараз потрібні обдумування і роздуми, тому що світло і тінь все ще переплетені, і сумніви і коливання можуть затьмарити радість, якщо не зрозуміти, що зараз їх час.

 Лев

Трохи нервовий день. Особливих причин для цього немає. Ймовірно, це щось внутрішнє.

 Діва

Легка командировочка. Ви в ролі кур'єра. Можна, звичайно, і бандероллю, але тут важливо особиста присутність. Чуже начальство це дуже цінує.

 Ваги

Про сьогоднішній день можна сказати: «Ніякий». З одного боку, трохи нуднувато, а з іншого - хай вже ніяк, ніж так.

 Скорпіон

Ви на власні очі переконаєтесь, що не кожен, хто каже, що він Ваш друг, насправді є таким. Спочатку буде прикро, зате потім настане полегшення.

Стрілець

Ніякого бажання працювати плюс неперевершений артистизм. У підсумку, можливо, Вас поставлять в приклад, як... енергійного працівника.

 Козеріг

Ви більше схиляєтеся до того, що життя - не гра, а, скоріше, боротьба. У вся-кому випадку, Ви так робите. Поки всі виграні поєдинки.

 Водолій

Ви продовжите розробляти знайдену жилу, але справа буде просуватися все тугіше й тугіше. Дуже вже багато в ній порожньої породи. Вихід один: потрібно запросити компаньйонів взяти участь у Вашому заході. Не обіцяйте їм золоті гори, вони і так охоче підуть Вам назустріч.

Риби

В голові сумбур. Думки проносяться, як кулі, і так само, як кулі вони невловимі. Дуже важко зосередитися навіть над тим, що подобається. А над тим, що не подобається!