Гороскоп на 29 липня 2016 року

П'ятниця, 29 липня 2016, 00:00
Досить цікавий день. Як зробити його максимально продуктивним?
Гороскоп на 29 липня 2016 року

Овен

Життєвий потенціал, організаторські здібності, особиста чарівність і сексуальність мають тенденцію до підвищення. Один з найбільш сприятливих днів, коли можлива реалізація раніше продуманих планів і задумів. Відносини з представниками протилежної статі будуть сьогодні вельми плідними і принесуть взаємне задоволення. Слідкуйте за своїм здоров'ям та здоров'ям близьких. Ймовірно загострення захворювання, яке в свій час не було прийнято до уваги.

 Телець

Сьогодні краще всього зайнятися особистими справами і зміцненням здоров'я. Не виключено, що саме сьогодні вам вдасться успішно вирішити виниклі любовні проблеми. Самотніх Тільців чекають багатообіцяючі зустрічі, цікаві, але нетривалі знайомства, легкий флірт. Сприятливий збіг обставин, вміння змінювати тактику поведінки в залежності від ситуації допоможуть подолати будь-які труднощі.

 Близнюки

Невирішені проблеми або невиконані зобов'язання зажадають від вас максимальної активності та швидкості реакції. Не виключено, що вам доведеться вирішувати кілька справ одночасно. З-за деякої наївності і довірливості ви можете потрапити в двозначне становище і стати мішенню для злих жартів. Не виключені проблеми у відносинах з партнером або з найближчими родичами. Будьте уважні при спілкуванні з особами протилежної статі – ймовірні проблеми будуть пов'язані саме з ними. Однак знайте, що причиною всіх непорозумінь є ваші власні метушливість і поспішність у діях.

 Рак

Критичний день, в який удача може відвернутися від вас в будь-який момент. Сьогодні вирішення будь-яких проблем вимагає максимуму енергії і часу. В цей день не плануйте ділових зустрічей з начальством або впливовими покровителями, уникайте суперечок і порожніх розмов – непередбачуваність у діях партнерів може несприятливо відбитися на вашому матеріальному або суспільному становищі.

 Лев

Доля знову бере вас під своє крило. Ви відчуєте себе бадьорими і жвавими. Вас будуть помічати всюди, де б ви не з'явилися. Вам здасться, що ви дійсно чарівні, а пізніше це переросте у впевненість. Ваше товариство приємно багатьом. Відносини з близькою людиною гармонійні і довірливі. Постарайтеся наближати до себе тільки гідних вашої уваги людей, хоча деколи можна і помилитися. Зірки обіцяють початок сприятливого періоду для нових справ, здійснення планів, проведення зустрічей. Ви з легкістю зможете змінювати напрямок і форму діяльності.

 Діва

Хороший день для завершення справ, аналізу пройденого шляху, спілкування з близькою людиною. Ймовірно, ваша активність буде відзначена керівництвом або партнерами. Не виключено, що нові цікаві знайомства з ділових переростуть в любовні. Сприятливий день для колективних дій, спільних заходів.

 Терези

Виключіть вираження агресивності і самовдоволення у відносинах з близькими людьми, інакше вони можуть зайти в глухий кут. У сексуальній сфері вас підстерігають розчарування. Надії, швидше за все, не збудуться. Якщо ви будете надавати цьому великого значення, то ризикуєте впасти в депресію. Увечері ймовірні ускладнення зі здоров'ям. Постарайтеся в цей день утриматися від усього, що може завдати шкоди організму. Виключіть зловживання алкогольними напоями, швидку їзду. Дотримуйтесь граничну обережність при роботі з гострими і ріжучими інструментами.

 Скорпіон

Сприятливі фізичні вправи, спілкування, активний відпочинок та розваги. Не виключено, що день надовго запам'ятається вам відчуттям вселенської гармонії, спокою і правильного ходу речей. Вірогідні творче натхнення, нове знайомство. При будівництві, благоустрій дачної ділянки або під час ремонту проявіть обережність – у другій половині дня можлива травма або помилка, яка віддалить завершення розпочатої справи.

Стрілець

Треба бути уважним і обережним у будь-якій справі. Сприятливий день для перспективного планування, для пошуку нових джерел заробітку, для зміни сфери діяльності. З допомогою перевірених друзів або ділових партнерів ви зможете отримати привабливі пропозиції, але їх слід дуже добре і детально обдумати: домогтися успіху буде не так просто, як здається. Є шанс отримати якусь звістку, яка, як стверджують планети, може докорінно змінити ваш спосіб життя.

 Козеріг

Остерігайтеся таємних підступів недоброзичливців. Потурання власним слабкостям або небажання протистояти чужому впливу може образити доброзичливо налаштованих до вас людей. Більше довіряйте здоровому глузду та інтуїції. Сон зазвичай щасливий і здійсниться.

 Водолій

Доля ніби перевіряє вашу вірність життєвим принципам і міцність характеру. Не виключено, що прояв ваших кращих якостей – організаторських здібностей, душевної широти, прагнення до заступництва – обернуться проти вас. У сфері професійної діяльності можливі помилки або зауваження керівництва, а будь-яка комерційна діяльність принесе збитки. Не вплутуйтеся в пусті суперечки, які нічого, крім взаємного роздратування, не принесуть.

 Риби

Завдяки своїй працездатності, вмінню залучати до своїх цілей союзників вони зможуть здійснити максимум задуманого. Будь-яка ініціатива або активний рух у сферах діяльності принесе успіх. Почнуть здійснюватися давні плани. Цей день доречний для любові. Підвищена емоційна чутливість і сексуальність поліпшать відносини з партнером і принесуть взаємне задоволення.