Гороскоп на 1 серпня 2016 року

Понеділок, 1 серпня 2016, 00:00
Вдалий початок робочого тижня. Чим краще зайнятися?
Гороскоп на 1 серпня 2016 року

Овен

Один з найнебезпечніших днів. На початку місяця різкі перепади настрою — від похмурої туги до нестримного веселощів — стануть для багатьох Близнюків звичайним явищем. Варто обрубувати фальшиві зв'язки, гнати геть настирливі думки, проводити очищення організму. Тримайтеся подалі від того, що давить або стомлює; обійдіть це стороною і прямуйте своїм шляхом.

 Телець

День символізує спільність, солідарність, товариство. Навіть самі дріб'язкові знайомства можуть помножити число ваших шанувальників, так що у важкі моменти вам завжди буде на кого.спертися. Будьте щирі і чесні у своїх думках і справах. Не намагайтеся домогтися свого хитрістю — значних результатів не досягнете.

 Близнюки

День символізує зміни, перестановки, зміну місця проживання. На службі ймовірні кадрові перестановки, у зв'язку з чим вам можуть запропонувати підвищення. Новина начебто хороша, однак ви можете потрапити в дуже незручне становище. Якщо цю посаду раніше обіймав ваш колега і добрий приятель, то, відповівши згодою, ви ризикуєте втратити друга. На положення справ в даний час вам гріх скаржитися, але треба провести пунктир в майбутнє і припустити, чим все це для вас закінчиться.

 Рак

Цей вихідний день може виявитися напрочуд важким. Раки можуть перебувати в центрі подій. Вони не пропустять жодного заходу. Якщо треба щось зробити або вирішити; то не відкладайте це на завтра і тим більше не сидіть склавши руки. При цьому намагайтеся не давати непродуманих обіцянок, не брати в борг.

 Лев

Сьогодні ви зможете знову помірятися силами з долею і переграти ситуацію на свою користь, однак не виключені великі проколи з власної необачності. Важливе попередження: щоб кар'єра йшла в гору, краще з начальством не жартувати. Зберігайте також добрі відносини з колегами.

 Діва

День символізує обман. На хвилі підвищеного інтересу до мандрівок і об'єднання культур розквітнуть численні посередницькі фірми-шулери: шлюбні контори і турагентства, що працюють за фальшивими ліцензіями, всілякі «прискорювачі виготовлення паспортів», свахи, самозванці-переговорники, які мають вагомі підстави переховуватися від правосуддя, і тому подібні діячі соціальної сфери. Перш ніж довірити свої гроші будь-якої організації, «сім разів відміряйте», в іншому випадку ви станете їх добровільним донором.

 Ваги

Цей день обіцяє багаті можливості для розвитку самих різних, у тому числі вельми сміливих, напрямів в бізнесі. Він вимагає підвищеної пильності навіть від досвідчених майстрів своєї справи. Своєчасно розібратися на сайті прихованих і явних проблем вдасться далеко не всім. Якщо ви бажаєте піднятися по службових сходах, тримайте свою думку при собі. Пам'ятайте, що найбільш правильна точка зору, яку висловлює шеф.

Скорпіон

День символізує непорозуміння, розлад. Доля збирається поставити вам підніжку. Головне — заздалегідь зрозуміти, що в даній ситуації може стати вашою страховкою. Упрочьте узи дружби приємним подарунком. Налагоджуйте відносини в колективі. Забудьте минулі образи і згадайте почуття, які колись зв'язали ваші долі.

Стрілець

«Бути можна діловою людиною і думати про красу нігтів». Ви можете опинитися перед необхідністю бездоганного зовнішнього вигляду. Тельці будуть готові на все, щоб якомога швидше привести себе в порядок. Може знадобитися допомога фахівця-дієтолога. Вам пора звернути увагу на свою зовнішність і харчування. Для поліпшення свого зовнішнього вигляду їжте зелень, овочі, яйця, молочні продукти. Не забувайте про користь масок, лікувальних ванн.

Козеріг

Сьогодні зірки протегують ваших контактів і спілкування. Ви, як завжди, прекрасні і, де б ви не з'явилися, на вас звертають увагу представники протилежної статі. Вашим коханим може стати людина здалеку. Головне — не розслаблятися, коли вам здасться, що до бажаної мети рукою подати. Допомагайте своїй фортуні усіма можливими способами.

 Водолій

Енергетично важкий день. Багато відчують, що сили закінчуються, а знизити обороти не виходить. Завершуючи цей місяць, ви зобов'язані подбати про своє здоров'я: сісти на дієту, зайнятися оздоровчими практиками, фітнесом. Добре б зараз завести домашнього вихованця, який допоможе впоратися з напругою і навчить вас переключати увагу на інших.

 Риби

Цей день важко назвати часом поворотних подій і яскравих вражень. Для Риб тільки починається насичений період, повний глибоких переживань, сильних емоцій. Можливо, він стане періодом переоцінки цінностей. Варто приготуватися до перебудови всього свого світовідчуття.