Гороскоп на 4 серпня 2016 року

Четвер, 4 серпня 2016, 00:18
Активний і трохи метушливий день. Зате результати порадують.
Гороскоп на 4 серпня 2016 року

Овен

Ваш життєвий тонус буде трохи вище, ніж зазвичай, тому виявиться легко включитися в роботу, тим більше приступити до нових обов'язків. Ризик і наполегливість в справах сьогодні можуть мати виправдання у вигляді прибутку. Удача ще протримається деякий час на вашому боці, що негайно позначиться на хорошому настрої.

Телець

Ваша рішучість протягом минулого робочого тижня повинна позитивно позначитися на кінцевих результатах роботи і дозволить домогтися успіхів. Сімейні проблеми знову вийдуть на перший план і потребують значних витрат. Потрібно сприймати це як належне. Відпочивати сьогодні краще у вузькому сімейному колі або в самоті.

 Близнюки

В цей день велика ймовірність сімейної сварки, складних протиріч. Потрібно постаратися акуратно розплутати цей клубок, не порвавши жодної ниточки. Особисте життя не може довго залишатися безхмарним. За днями випробувань знову буде багато щасливих днів. Зверніть особливу увагу на своїх дітей, їх успіхи, здоров'я, інтереси.

 Рак

Сприятливий день для бізнесменів і підприємців. Не виключені вигідні ділові пропозиції. Зірки рекомендують рішуче братися за всі запропоновані справи і не упускати можливості досягти успіху. У другій половині дня вірогідна зустріч з давнім другом.

 Лев

Сьогодні для вас переважніше індивідуальна робота, ніж колективна праця. Не чекайте участі та допомоги. Найскладніші проблеми розглядайте холоднокровно. Рекомендується провести вечір на самоті. Щоб заспокоїтися, займіться улюбленою справою, відклавши всі домашні клопоти. При дотриманні рекомендацій до кінця дня ймовірно встановлення рівноваги.

 Діва

Внутрішнє чуття допоможе визначити ваших ворогів і попередити їх інтриги. Цілий день вам доведеться розриватися між домом і роботою, намагаючись владнати сімейні справи і професійні проблеми. Перенапруження може негативно позначитися на вашому самопочутті.

 Ваги

День виявиться сприятливим для укладення шлюбу, нових контрактів і ділових переговорів, можливо вирішення важливих питань з партнерами. Завдяки своїй порядності, чесності і мудрості ви зможете переконати кого завгодно в чому завгодно.

Скорпіон

Сприятливо укладення шлюбу, зачаття. День буде сповнений доказів того, що вас люблять. Можливо, що вам пощастить і ви зустрінете того єдиного, про якого мріяли. Ваш шлюб обіцяє бути міцним і довгим. Ви зможете пронести любов через всі перешкоди і труднощі. Діти будуть тільки радувати.

 Стрілець

Позитивні тенденції другої половини попереднього дня сприятливо позначаться на сьогоднішній день. Ви забудете про турботи і прикрі дрібниці. Якщо ви відкинете строгість і цілком розташуйтеся до близьким людям, то будете винагороджені. Цінуйте зараз і насолоджуйтеся кожною приємною хвилиною.

 Козеріг

Гранично обережними повинні бути неврівноважені люди з чутливою нервовою системою. Тим, хто любить виділитися або відзначитися, рекомендується дотримуватися розумних меж. Якщо сьогодні вам запропонують поїздку – не погоджуйтеся: на шляху чекають невдача, небезпечні пригоди.

 Водолій

З ранку можливо серйозне нездужання або загострення хронічних захворювань. Ви можете відчути незрозумілу тривогу. Але образи ворога будуть існувати тільки в уяві. Другу половину дня присвятіть оздоровлення тіла і духу. Корисні вечірні прогулянки.

 Риби

Як ніколи раніше, вам потрібно проявити терпіння і витримку, не допускаючи нещадності і озлоблення, що ще більше завадить вам. Але не варто ґрунтуватися тільки на холодному розрахунку у своїх вчинках і рішеннях. У другій половині дня всі конфлікти згладяться, але підспудно ви все одно будете відчувати внутрішнє напруження і небезпека.