Гороскоп на 5 серпня 2016 року

П'ятниця, 5 серпня 2016, 00:13
Гороскоп на сьогодні 5 серпня 2016 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 5 серпня 2016 року

Овен

Зірки радять проаналізувати минулий шлях і постаратися позбутися від помилок і оман. Незавершені справи можуть принести неприємності і зажадати від вас багато зусиль і грошових витрат. Сприятливий день. День любові, відмови від суєтних дрібниць, переходу на нове коло розвитку. Спілкування з партнерами по роботі протипоказано, а ось старі друзі або родичі можуть дати слушну пораду. У другій половині дня посилиться творчий потенціал і інтуїція. Сни можуть бути пророчими і змінити вашу долю. Спіймана пташка – хороший знак, пташина трель – до розчарування від нерозважливих вчинків.

 Телець

Розташування зірок обіцяє удачу. Справи не зажадають від вас значних зусиль, більшість проблем ви зможете вирішити з першого разу. Ваш життєвий потенціал на висоті. Активні дії принесуть швидкі результати. Чоловіки Тельці можуть отримати вигідні пропозиції. Зірки рекомендують все як слід обміркувати: попереду перешкоди або втрати. Не йдіть на поводу у інших, зате власні ідеї та задуми сміливо втілюйте в життя, навіть якщо доведеться йти на ризик. Задумане здійсниться. У жінок Тельців відносини з близькою людиною складуться гармонійно. Ви будете спокійні, щасливі і задоволені один одним.

 Близнюки

Слід звернути увагу на своє самопочуття. Дотримуйтесь дієти, відмовтеся від тваринної їжі, можете поголодувати. Хороший день для збору лікарських трав або лікування методами народної медицини. У сфері професійної діяльності покладайтеся на інтуїцію. Зустрічі та ділові переговори можуть виявитися вдалими і принести прибуток. Однак не проявляйте зайвої наполегливості в досягненні поставленої мети, так як цим можете звести нанівець всі ваші зусилля. Для жінок Близнюків вірогідні нові знайомства. Зірки рекомендують тримати свої емоції під контролем – у любовних стосунках настає кризовий період. Чоловікам Близнюкам слід більше приділити уваги близьким людям – їм так не вистачає вашої ніжності. Ви здатні змінити ситуацію на краще. В цей день сни віщі, і слід очікувати їх виконання.

 Рак

Ваше самопочуття має значно покращитися. День проходить під знаком очищення думок, космічної енергії любові, переважання розуму над стихією почуттів. У сфері професійної діяльності ймовірний спад. Плани і думки, які прийдуть вам в голову, не принесуть бажаного результату. День несприятливий для укладення різного роду угод або для переговорів. Імовірні проблеми в особистому житті або розлад здоров'я. У цей день добре проявляти милосердя: дарувати подарунки, роздавати милостиню, виконувати прохання. Протипоказано сердитися чи плакати.

Лев

День сприятливий для контактів і спілкування, для активного відпочинку та розваг. Один з «чистих» днів. Відзначено гармонією і рівновагою. Підтримуйте внутрішній комфорт, дотримуйтесь помірність у всьому. Ймовірно, жінок Львів чекає романтична зустріч або несподівана радісна звістка. Чоловікам Левам слід остерегтися невиправданих витрат. Не рекомендується вживання тваринної їжі. Сни здійсняться до повного задоволення. Ясні, блискучі зірки – до успіху і процвітання.

Діва

Напружений день, пов'язаний з духовним переродженням або подоланням сумнівів. Слід проявити обережність і обачність у всіх справах. Не покладайтеся на інтуїцію, уважно прислухайтеся до думки близьких людей, яким ви довіряєте, докладете максимум зусиль для досягнення поставлених цілей. Вечір проведіть удома, в колі сім'ї. Зверніть увагу на прикмети. Побачити в сні біле – знак звільнення, побачення або радісної звістки.

 Ваги

Сприятливе розташування зірок змусить вас бути більш зібраними, цілісним. Не розтрачуйте свої сили даремно. Добре продумані дії обов'язково принесуть успіх. Зверніть увагу на свій бюджет. Не виключені тимчасові фінансові труднощі: велика покупка, повернення боргів або втрата цінної речі. Збережіть деякий резерв на випадок непередбачених витрат. Зберігайте рівні стосунки з начальством і співробітниками. Не виключені підступи недругів. Увечері сприятливі фізичні вправи, подорожі чи прогулянки, активний відпочинок.

Скорпіон

День бажано провести пасивно, споглядально. Зірки сприяють самотності і зосередження на духовних проблемах. Успіх у фінансовій сфері може прийти при великих затрат часу і праці. Активні дії вітаються, якщо добре продумані. Бажано обмежити контакти з оточуючими: можливо негативний вплив, яке призведе до помилок і фінансових втрат. Близька людина допоможе вам позбавитися від неясної тривоги, втоми або нервового стресу.

 Стрілець

Критичний у всіх відношеннях день. Зірки рекомендують обмежити прийом тваринної їжі, стриманість, тверезу оцінку дійсності. Покладайтеся на інтуїцію і здоровий глузд. Будьте зібрані і діловиті. Не варто покладатися на чужу думку. Це тільки зашкодить справах і стане приводом для фінансових втрат. Утримайтеся від активної діяльності. Обмежте контакти, щоб не витрачати енергію в дріб'язкових справах або порожньої балаканини. Можливо зіткнення з святенницьким ставленням, хамством або пограбуванням. Допомога у сні чи наяву – знак сприятливих обставин.

 Козеріг

День покаяння, прощення гріхів, морального очищення. Виключіть всяку агресію, недоброзичливість, прагнення домінувати – дайте проявити оточуючим свої найкращі якості. Не можна сваритися, плакати, відмовляти у проханні. Проведіть день у колі родини або з близькими друзями.

Водолій

Несприятливий день для здоров'я. Життєвий потенціал має тенденцію до зниження. Вірогідні інфекційні захворювання, травми, зіткнення зі сторонніми людьми або представниками органів влади. Не виключені невеликі фінансові втрати або сімейні клопоти. У спілкуванні виявляйте стриманість. Не зловживайте спиртними напоями, проявіть помірність в їжі.

Риби

Критичний день. Оманливі надії і розчарування в партнерах несприятливо позначаться на ділових контактах. Сьогодні всіляко уникайте з'ясування відносин з близькими людьми. Емоції будуть перехоплювати через край. Не виключено, що різко погіршиться самопочуття. Переключіть увагу зі своїх проблем на проблеми близьких вам людей.