Гороскоп на 6 серпня 2016 року

Субота, 6 серпня 2016, 00:10
Гороскоп на сьогодні 6 серпня 2016 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 6 серпня 2016 року

 Овен

Небезпечний, критичний день. Перетворення космічної енергії негативно позначаться на здоров'ї. Особливо це стосується літніх Овнів та осіб з чутливою нервовою системою. Можливі різкі і раптові перепади настрою, головний біль, кісткові захворювання. Шукачам пригод і любителям екстравагантності рекомендується на деякий час стримати свій запал – вірогідні зіткнення зі сторонніми людьми, які закінчаться не на вашу користь, можлива кризова ситуація, небезпечна для життя.

 Телець

Зірки застерігають від агресивності по відношенню до близьких. Вірогідні ускладнення зі здоров'ям. Постарайтеся в цей день утриматися від усього, що може завдати шкоди організму. Виключіть зловживання алкогольними напоями, швидку їзду і роботу з гострими і ріжучими інструментами. Зайва довірливість або помилкове уявлення про партнера може призвести до фінансових втрат або загальмувати прогрес у досягненні поставлених цілей.

 Близнюки

Зірки рекомендують вам повністю присвятити себе роботі, оскільки сприятливе розташування зірок обіцяє принести швидкий і вагомий результат всім починанням останнього часу. Цілеспрямована діяльність успішно завершиться довгоочікуваним звісткою або зустріччю з партнером.

 Рак

Можливе отримання звістки, яке потягне за собою великі та приємні зміни в особистому житті. Не пропустіть свій шанс. Здоровий глузд і точний розрахунок можуть вберегти вас від серйозних помилок у сфері професійної діяльності. Всі проблеми другої половини дня пов'язані з дітьми, творчістю та особистим успіхом.

 Лев

Сприятливий день. Можливі позитивні зміни у фінансовому становищі, проте непередбачені витрати або накопичені борги поглинуть всю прибуток. Сьогодні у вас з'явиться можливість блиснути талантами і здібностями.

 Діва

Критичний день. Ідеалістичні уявлення можуть заступити дійсне положення справ, обман або неправильне обіцянку, принести розчарування і образи. Жінкам-Дівам слід помірковано ставитися до нового захоплення. Не виключено, що вам доведеться згоряти від сорому.

 Ваги

Складний день. Перша половина дня несприятлива і загрожує труднощами у професійних відносинах. Не виключено, що фінансове становище дещо погіршиться. Можливі програш в азартних іграх, несподівані витрати, пов'язані з дітьми, або втрата цінної речі. Сприятливі тенденції другої половини дня обіцяють жінкам Терезам романтичне побачення. Чоловіків Терезів чекає неприємна зустріч чи звістка, що призведе до невеликим, але негативних змін в особистому житті. Сон здійсниться, якщо снився раніше двічі або багаторазово. Панчохи, взуття у сні – до поїздки або хвороби.

 Скорпіон

День провокацій і несподіваних змін. Доля посилає вам чергові випробування на міцність особистих або сімейних відносин. Необережне слово або бурхливий сплеск негативних емоцій може серйозно ускладнити відносини з близькою людиною і навіть призвести до повного розриву дипломатичних відносин. Не виключено, що доведеться понести непередбачені фінансові витрати. Сон здійсниться, якщо снився раніше двічі. Сусіди у сні – до клопотів.

 Стрілець

Сьогодні сприятливі контакти з чиновниками, ділові зустрічі, оформлення документів, звернення у вищі інстанції. У першій половині дня можливі дрібні непорозуміння, що виникли за необачних висловлювань або помилково тлумачать обіцянок. Бурхливий прояв емоцій може погіршити становище.

 Козеріг

Життєвий потенціал і надалі перебуває на висоті, однак зірки не виключають появи на вашому шляху невеликих труднощів, особливо якщо ваші задуми або намічені справи відносяться до розряду ризикованих. Не виключено, що ділові партнери спробують вас заплутати або обдурити.

 Водолій

Сприятливий у всіх відношеннях день. Ви зможете подолати всі випробування і перешкоди на шляху до наміченої мети. Не виключено несподіваний поворот подій на вашу користь. Ймовірно, нове знайомство розширить перспективи діяльності, збагатить вас ідеями і відкриє перед вами нові можливості. Для того щоб встигнути завершити всі задумані справи, рекомендується правильно розподілити свої сили між роботою і домом.

 Риби

Ви зможете знайти вихід із скрутної ситуації, якщо встигнете вірно оцінити ситуацію і в потрібний час змінити тактику поведінки. Несприятливе розташування планет загрожує можливими фінансовими труднощами або непередбаченими витратами. Серйозні перешкоди з боку чиновників або чужі помилки ускладнять просування до мети.