Гороскоп на 7 серпня 2016 року

Неділя, 7 серпня 2016, 00:00
Гороскоп на сьогодні 7 серпня 2016 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 7 серпня 2016 року

Овен

Сьогодні ймовірний візит друзів або родичів дасть можливість приємно провести час. У багатьох Овнів може з'явитися прагнення до популярності, до світських розваг, веселощів. У другій половині дня слід бути обережним, так як може виникнути конфлікт з кимось із близьких. Присвятіть цей день домашнім клопотам, сім'ї, дітям. У сфері інтимних відносин вірогідні взаємне задоволення та успіх.

Телець

Період випробувань закінчується, зірки знову повертають вам свою прихильність. Сприятливий день для відпочинку, духовного перетворення, подолання сумнівів. День передвіщає вам зустрічі та цікаві знайомства. З'явиться прагнення і можливість виразити свій внутрішній світ у довірчій розмові з близькою людиною. Загостриться здатність до глибокого сприйняття духовних цінностей.

 Близнюки

Сприятливий день. Посилюються життєвий потенціал, впевненість у собі, сексуальність, особиста чарівність. Спілкування з друзями, зустрічі з цікавими людьми або творчі шукання успішні і принесуть задоволення.

 Рак

Життєвий потенціал почне підвищуватися. Зросла діловитість і серйозне ставлення до всіх проблем дозволять вам подолати всі перешкоди на шляху до наміченої мети. Зірки стверджують, що у вас з'явиться шанс використовувати свої можливості для досягнення успіху в бізнесі. В особистому житті будьте готові до деяких приємних змін.

 Лев

Можливо, сьогодні Левам державним службовцям запропонують нову посаду. Погоджуйтеся, не роздумуючи, так як незабаром з'являться значні зміни в житті. Ваше занепокоєння і таємні страхи невиправдані – сміливо йдіть вперед.

 Діва

Гармонійний день. Кінець тижня відкриє перед вами широкі можливості для активного відпочинку, творчості та самовираження. Вас будуть відрізняти врівноваженість, вміння слідувати традиціям і загальноприйнятим нормам. Сміливо беріться за будь-яку справу, так як скрізь ви зможете досягти успіху і досягти успіхів. Прекрасний день для кохання і романтичних пригод. В результаті ви відчуєте оновлення почуттів, аж до закоханості.

 Ваги

День несе негативні тенденції і пройде досить напружено: можливі неприємні пригоди, катастрофи, хвороба. Якщо ви водите машину, будьте уважні на дорозі. Вірогідні проблеми, пов'язані з близькою людиною або родичами. Уникайте підвищеного тону в спілкуванні з дітьми. Не намагайтеся будь-що утвердити свою правоту силою. Небезпечно віддаватися обжерливості або зловживати спиртними напоями. Не виключено, що доведеться надати допомогу друзям або родичам.

 Скорпіон

Розташування зірок раніше несприятливо. Робота вимагатиме великих зусиль і не принесе значних результатів. Нестандартний підхід до будь-якої справи, неординарність у вирішенні виникаючих проблем допоможуть подолати негативні тенденції дня. Напружений в емоційному відношенні день. Бажані підтримка і розуміння близьких людей. У другій половині дня ймовірні проблеми з житлом або майном. Вам корисні прогулянки – в результаті ваш настрій покращиться.

 Стрілець

Сприятливий день. Ділові контакти, звернення в громадські організації та урядові установи будуть успішними. Посилюються дар переконання і інтуїція, особливо у чоловіків Стрільців творчих професій. Зірки сприяють реалізації ідей і задумів минулого тижня. Наполегливість і оптимізм принесуть позитивні результати. Життєвий потенціал жінок Стрільців на високому рівні. Успіх буде супроводжувати навіть у ризикованих підприємствах. Сни бувають віщими, слід очікувати їх виконання.

 Козеріг

Сприятливий, особливо для чоловіків Козерогів. У вашому житті намічається перехід до іншої сфери діяльності чи вихід на інший рівень розвитку. Не пропустіть свій шанс. Проявіть рішучість у досягненні мети. У жінок-Козерогів з'являється можливість переосмислити попередній досвід, намітити плани на майбутнє. Будьте терплячі, не давайте волю негативним емоціям в особистих відносинах. Можливі фінансова прибуток, подарунок або привабливу пропозицію. Сон помилкова і ніколи не здійсниться.

Водолій

Сприятливий період для тривалих поїздок, подорожей, нових захоплень, спілкування, отримання інформації, любові. Не виключено, що випадкове знайомство або ваша комунікабельність вплине на майбутню фінансову прибуток. Зірки обіцяють вам успіх у пошуку додаткових джерел доходу або перехід до нових видів діяльності.

 Риби

Вдалий день для викладацької діяльності, навчання, вивчення нових ремесел, творчості. Сприятливий день для вирішення побутових проблем, звернення до начальства або в урядові установи. Ймовірно поліпшення фінансового стану або вдале завершення справи. Не виключено, що у другій половині дня вам доведеться переглянути плани або змінити відносини з партнерами. Жінки Риби творчих професій зможуть ефективно проявити свої таланти та здійснити максимум задуманого. Сни можуть бути пророчими. Собака уві сні – до успіху або виграшу.