Гороскоп на 9 серпня 2016 року

Вівторок, 9 серпня 2016, 00:52
Гороскоп на сьогодні 9 серпня 2016 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 9 серпня 2016 року

 Овен

День пов'язаний із перетвореннями енергій, пригодами, несподіваними поворотами долі. Ваше здоров'я і працездатність будуть перебувати сьогодні на висоті, незважаючи на те, що нервові навантаження значно збільшаться. Вірогідні конфлікти на роботі чи вдома. Якщо вже так сталося, що вас втягнули в з'ясування відносин, не принижуйтеся до крику. Сон здійсниться в той же день. Фрукти у сні – для хворого на одужання.

 Телець

Критичний день. Вірогідні підступи і недоброзичливість сусідів або конфлікти з сторонніми людьми. Уникайте нових знайомств, проявіть стриманість у спілкуванні зі знайомими і друзями. Можливі обмани, невірна інформація або неприємна звістка. Зверніть найпильнішу увагу на здоров'я і майно. Вірогідні крадіжки, проблеми з вогнем, отруєння.

 Близнюки

День сприятливий для відпочинку. Відкладіть справи, не займайтеся важкою фізичною працею. Можливо, що проблеми, які тільки назрівали в недавньому минулому та на які ви не звертали уваги, випливуть назовні. Велика необхідність тверезої оцінки того, що відбувається. В цьому випадку вам буде легко зробити деякі зміни і поліпшити фінансове становище сім'ї. Вдома сьогодні можливий скандал. Взаєморозуміння в цей день повністю відсутнє.

 Рак

Сьогодні ймовірні домашні клопоти, проблеми з родичами або друзями. Ви зможете тверезо оцінити ситуацію і знайти правильне рішення. Сильні емоції або сторонній вплив можуть повністю опанувати вами. Щоб уникнути помилок, рекомендується обережність і розважливість. Сьогодні ваші почуття можуть придбати незвичайну гостроту. Вони знімуть створилося напруга, перевівши його у безпечне русло.

 Лев

Сприятливий день. Проходить під знаком отримання космічної енергії. Імовірно, що сьогодні ви досягнете успіху у фінансовій сфері, якщо тільки ілюзорні уявлення не затулять реальний стан справ. Може бути, ви занадто оптимістично оцінюєте ситуацію. Насправді від вас потрібна обережність і зваженість.

 Діва

Напружений день, пов'язаний з отриманням інформації, духовним переродженням, подоланням нерішучості і сумнівів. Зберігайте потаємні мрії і плани в таємниці від інших: хто може випадково або навмисно перешкодити їх виконання. Будьте готові до торжества, яке відсвяткуєте з коханою людиною. Планети також радять вам зайнятися спортом – це добре позначиться на самопочутті і зовнішньому вигляді.

 Ваги

Доля знову бере вас під своє крило, і зірки обіцяють багато приємних відчуттів. Відносини з близькою людиною гармонійні і доверительні. Ви відчуєте себе бадьорим і жвавим. Але настрій погіршиться за можливих непорозумінь з друзями або родичами. Якщо передбачаються зайняття спортом або фізичні навантаження, дотримуйтеся обережності.

 Скорпіон

Ймовірно, чекають фінансові втрати. Це може бути пов'язано з покупкою, ремонтом або поверненням боргів. Не забувайте, що відмова в останній момент від взятих зобов'язань може завдати непоправної шкоди вашій репутації. Вечір присвятіть аналізу минулих подій, медитації. Зведіть до мінімуму свої домашні обов'язки. Розберіться у своїх почуттях, думках і вчинках, тому що ви повинні бути готові до несподіваного повороту долі.

 Стрілець

День набуття нових джерел енергії, очищення вогнем, самоствердження. Планети рекомендують більш активно шукати сферу вигідного вкладення капіталу і йти на нові контакти з партнерами, які принесуть дохід у майбутньому. Не плануйте на найближчий час ніяких поїздок.

 Козеріг

Сприятливий день. Будьте уважні і не пропустіть вигідної угоди. Настає сприятливий час для тих, хто навчається, займається наукою чи спортом. Не виключені суперечки, вирішальним аргументом у яких стане володіння великим обсягом інформації. Сон здійсниться через чотири дні. Коштовності у сні – гарний знак.

 Водолій

Несприятливий день для ділових операцій. Постарайтеся утриматися від зустрічей зі знайомими і контактів з партнерами. Саме в цей день нові знайомства будуть мати негативні наслідки. Уникайте грошових вкладень. Удавана вигода оманлива.

 Риби

День сприятливий для занять спортом і для будь-якої фізичної роботи. Ви будете почувати себе добре і спокійно. Проте зайве самокопання і заглибленість у свої думки можуть стати приводом до дрібних сварок з близькими людьми. Можливо, що ви раптом захочете зустрітися з тією людиною, який хвилював ваше серце в недалекому минулому.