Гороскоп на 10 серпня 2016 року

Середа, 10 серпня 2016, 00:00
Гороскоп на сьогодні 10 серпня 2015 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 10 серпня 2016 року

Овен

Сьогодні Овнам нагадають про невиконані зобов'язання. Нічого страшного, але настрій надовго зіпсований.

 Телець

Друзі та колеги завжди готові прийти до Тельців на виручку, справедливо вважаючи, що можуть у важку хвилину очікувати у відповідь.

 Близнюки

Сьогодні Близнюків чекає багато вдалих, але швидкоплинних збігів обставин. Встигнути відреагувати на них - все одно, що встигнути загадати бажання в момент падіння зірки. Але зате і ефект від цього буде не менший.

 Рак

 Сьогодні все почнеться з якоїсь невірної дії з боку Раків, на наступний день з цього приводу буде багато розмов, і Раки займуть не оборонну, а атакуючу позицію.

 Лев

Цей день відмінно підходить Левам для заняття бізнесом. Клієнт сам йде до Левів в руки. Зірки радять Левам: не намагайтеся обіцяти йому захмарні дивіденди. Навпаки, щиро говоріть йому правду, тільки правду, і нічого крім правди.

Діва

Сьогодні Діви зберуть навколо себе колектив для обговорення нової задачі. Ну і що з того, що їм ніхто не уповноважив? А якщо не діви, то хто ж?

 Ваги

Сьогодні Терези опиняться в меншості, і тому візьмуть до виконання не їхній сценарій. Незважаючи ні на що, Терезам не варто залишатися осторонь, а зробити посильний внесок. Справа загальна.

 Скорпіон

Сьогодні у Скорпіонів можливі легкі нездужання, закладеність носа, інші ознаки застуди. Найкраще допоможуть народні засоби. Ні, не ті, що в аптечці, а ті, що в серванті або буфеті...

 Стрілець

Сьогодні енергопотенціал Стрільців буде трохи знижений. Це означає, що сильно напружуватися і ставити рекорди не варто. В іншому - без обмежень.

 Козеріг

Сьогодні у Козерогів з'являться нові партнери, нові можливості, і навіть десь трошки нові погляди на конкретні ситуації, зокрема, і на світ в цілому.

 Водолій

Сьогодні у Водоліїв буде трохи підвищена ймовірність дрібного травматизму і проблем від чотириногих - навіть від домашніх.

 Риби

Сьогодні Риби займуться відновленням раніше втрачених позицій - без претензій, без винуватих, без з'ясування стосунків. Так буде краще.