Гороскоп на 17 серпня 2016 року

Середа, 17 серпня 2016, 00:02
Гороскоп на сьогодні 17 серпня 2016 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 17 серпня 2016 року

Овен

Ви здійснюєте ряд подвигів і здобували кілька маленьких особистих перемог. Де софіти, де відеокамери? Потрібно залишити згадку для нащадків!

 Телець

Дві протиборчі сторони борються за Вашу думку, але Вам, якщо чесно, настільки все одно, що Ви поперемінно погоджуєтесь з аргументами то однієї, то іншої.

 Близнюки

Іноді треба протистояти обставинам, а іноді – пристосовуватися до них. Зараз більш прийнятно друге. Є ще така приказка: «Не можеш перемогти – візьми в союзники!».

 Рак

Як вчив Козьма Прутков, Ви дивіться в корінь і знаходите там багато такого, чого не бачать інші. Можна, звичайно, і шаманом трохи побути, але краще відразу і дохідливо пояснити колегам, що, як і до чого.

 Лев

В цей день вибираєте не Ви, але сьогодні можуть вибрати Вас. А можуть і не обрати. У першому випадку грошовитіше, у другому – спокійніше.

 Діва

Супергерой здійснює суперподвиг і, зрозуміло, витрачає на це суперсуму. Зате який ефект! Це діяння увійде в аннали, але економіка справи там відтворена не буде. На всяк випадок.

 Ваги

Вам до всього є справа, Ви втручаєтесь у все, до чого дотягнетеся, без Вашої участі не проходить жодна більш-менш значуща подія. А ось те, яким буде знак у цьому рівнянні, – «плюс» або «мінус» – багато в чому залежить від особистого гороскопа.

 Скорпіон

До Вас, як до корифею, звернуться за порадою дилетанти. Але в подальшому з'ясовується, що «чайники» знають дещо з того, чого не знаєте Ви. Процес наставництва виявиться обопільно корисним.

Стрілець

Ви опинилися обраним не тому, що зробили крок вперед, а тому, що інші зробили крок назад. А Ви забарилися тому, що, напевно, все-таки підсвідомо цього хотіли.

 Козеріг

Енергія, бадьорість, ентузіазм. Життя повне несподіванок, і тому прекрасна... Який би подвиг зробити?

Водолій

Те, що Вас манить і навіть змусить на деякий час зійти з звичної колії, при найближчому розгляді опиниться чимось абсолютно неконкретним. Так, деякі намітки, не більше. Зітхнувши, Ви продовжите колишній шлях.

 Риби

Надто уточнюючи, можна втратити конкретність. Залиште буття дещо туманної невизначеності – так воно виглядає набагато привабливіше. Тим більше, що все врахувати неможливо.