Гороскоп на 25 серпня 2016 року

Четвер, 25 серпня 2016, 00:03
Непростий день, але його можна зробити успішним для себе, якщо…
Гороскоп на 25 серпня 2016 року

Овен 

Зірки віщують Овну море спілкування! Навіть якщо він не буде до цього прагнути, доля, швидше за все, змусить Овна вилізти зі своєї домашньої барлоги, відкрившись назустріч світу і людям. Втім, піддавшись цьому пориву, Овен не пошкодує: саме його чекають знайомства та зустрічі, які можуть виявитися досить ефективними. Можливо, в процесі спілкування Овен натрапить на багатообіцяючу ідею, зав'язати корисні знайомства, а може, сьогоднішня романтична зустріч виллється в справжню любов.

Телець 

Яку б мету не ставив перед собою Тілець, він має всі шанси до неї наблизитися. В його гороскопі будуть переважати рішучість, переконаність у своїй правоті і величезна внутрішня сила. Завдяки цим якостям, Телець здатний будь-яку ситуацію обернути на свою користь і наблизити здійснення заповітної мрії. Так що якщо Телець давно виношував якісь плани, зірки закликають його почати діяти – сміливі люди самі творять свою долю!

Близнюки 

У Близнюків будуть загострені всі органи чуття: слух, зір, дотик, нюх. Зірки радять їм скористатися цим, щоб отримати справжнє задоволення від таких простих речей, як музика, кіно, хороша їжа або ж ніжний дотик улюблених рук. У суспільстві коханої людини Близнюкам буде добре як ніколи! Крім того, їх шосте почуття – інтуїція – теж обіцяє бути на висоті, застерігаючи Близнюків від помилок і допомагаючи цінними порадами.

Рак 

Рак може відрізнятися зайвою категоричністю, бачачи світ у чорно-білих тонах: «так» або «ні», «добре» або «погано» – як ніби третього не дано! Його категоричність і вимогливість навряд чи припадуть до душі оточуючим. Щоб коса знайшла на камінь, Раку варто бути терпиміше до людей та їх недоліків. Зірки радять йому сходити в картинну галерею або на виставку квітів, щоб згадати: світ складається з півтонів і самих різних фарб!

Лев 

У гороскопі Лева будуть переважати яскраві, сонячні емоції. Завдяки їм, де б Лев не знаходився, він здатний блищати! Єдиний «мінус»: з-за свого емоційного піднесення, йому буде нелегко займатися побутовими справами, а копітка робота може постраждати із-за нестачі у Лева уважності. Зате він буде прекрасно почувати себе там, де життя кипить і вирує! Зірки радять йому обов'язково вибратися в кіно, на виставку, на танці – туди, де буде море спілкування, де Лев зможе і повеселитися, і познайомитися, і себе показати.

Діва 

У Діви буде шанс зіткнутися зі своїм минулим. Це може бути старий фотоальбом або несподівано нахлинули спогади. Не виключений і такий варіант, що Діва зустрінеться з людиною, яку давно не бачила, захоче відновити старий проект, або випливе на світ стара сімейна таємниця. Іншими словами, якісь події сьогоднішнього дня йдуть корінням у минуле Діви, будь то ностальгічні спогади дитинства або знахідка запорошеного скелета в шафі.

Терези 

Завдяки своїй комунікабельності, Ваги зуміють знайти спільну мову з ким завгодно! День наділяє їх харизмою, умінням утримувати увагу співрозмовника і заражати своїм ентузіазмом. Завдяки цьому, їм буде відмінно вдаватися все, що пов'язане з кар'єрою, просуванням, переговорами і спілкуванням. Якщо Ваги хочуть донести до начальства і колег свою ідею, шукають підтримки в оточуючих у якомусь проекті, не проти завести корисні знайомства або навіть зізнатися в любові, кращого часу для цього не знайти.

Скорпіон 

Скорпіон може бути надто безтурботним з грошима! День наділяє його життєлюбством і авантюрною жилкою, з-за чого Скорпіон здатний на непродумані витрати. Його легковажність може призвести до непотрібних покупок, кидання грошей на вітер (на задоволення і розваги), ризикованим вкладенням. Крім того, Скорпіон може стати легкою здобиччю шахраїв. Зірки попереджають: щоб гаманець Скорпіона не дуже схуд, йому доведеться контролювати кожен рубль. А краще відкласти всі витрати і маніпуляції з фінансами на інший день.

Стрілець 

Справи у Стрільця обіцяють просуватися легко, ніби самі собою! Втім, це не означає, що на його шляху зовсім не виявиться перешкод – просто Стрілець здатний жартома обходити виникли перепони, а якісь складнощі і зовсім подолає, навіть не помітивши. Багато в чому це заслуга інтуїції Стрільця – вона у нього буде на висоті – а також гарного настрою і сонячного відношення до життя. Адже не секрет, що перед позитивним настроєм пасують будь-які труднощі. У Стрільця ж у вівторок, як обіцяє його гороскоп, цього настрою вистачить на все і на всіх!

Козеріг 

Козеріг буде сповнений суперечливих емоцій, які здатні охопити його з головою! Він би і радий не піддаватися, але зробити це буде складно: день схиляє Козерога не тільки до емоційності, але і до спонтанності вчинків і почуттів. З-за цього сьогоднішні рішення Козерога можуть виявитися несподіванкою навіть для нього самого. Якщо Козеріг не хоче, щоб його імпульсивні кроки призвели до помилок, йому необхідно весь день тримати себе в руках, заспокоюючи і зводячи нанівець свої раптові пориви.

Водолій 

Зірки обіцяють: мрії і фантазії Водолія будуть настільки яскравими, що здатні впливати на реальність! Зірки радять йому не просто бездумно витати в хмарах, а зробити це з ладу. Щоб його мрії збулися, Водолію необхідно як слід на них зосередитися. Якщо його бажання здійсненні, Водолій, візуалізуючи їх, підвищить шанс того, що вони з часом здійсняться. Що це: чари, самообман або просто потрібний настрій? Якщо Водолій не спробує, то так і не дізнається цього.

Риби 

Рибам просто необхідно дізнатися чи спробувати щось нове: їх допитливість не знає меж! Найкраще їм будуть вдаватися навчання і наукова праця, на дозвіллі ж Рибам варто заповнити якісь прогалини у своїх знаннях або досвід – наприклад, відправитися в музей, в кіно або в місце, де вони ще не бували. Навіть готуючи вечерю, Риби можуть відступити від звичних рецептів. Крім того, Риби підкорять кого завгодно своїм амплуа прекрасного співрозмовника – переймаючи чужий досвід, вони налаштовані більше слухати, ніж говорити.