Гороскоп на 31 серпня 2016 року

Середа, 31 серпня 2016, 00:00
Гороскоп на сьогодні 31 серпня 2016 року для всіх знаків зодіаку.
Гороскоп на 31 серпня 2016 року

 Овен

У цей день сприятливі будь-які поїздки, нові знайомства, зустрічі зі старими друзями. Однак все це потребує значних коштів. Так що виміряйте свої можливості заздалегідь. Нові плани будуть вимагати від вас активності, розширення кола знайомств. Постарайтеся утриматися від офіційності і натягнутості у поведінці.

Телець

Фінансові проблеми відступлять. Імовірне надходження грошових коштів. Начальство вами досить. Можливо навіть пропозиція про більш вигідну роботу. Сміливо беріться за неї, так як вона принесе непоганий прибуток. В цей день вас чекають ділові та особисті побачення.

Близнюки

Сьогодні всі перешкоди будуть долатися лише наполегливістю і завзятістю, заснованим на тверезій і всебічної оцінки ситуації. Сприятливий час для комерційних угод, покупок, ризикованих підприємств. Жінок Близнюків чекає цікава зустріч. Не виключено виникнення нового роману або відновлення старих стосунків. Чоловікам Близнюкам нагадають про себе борги або невирішені проблеми останніх днів. Прекрасний день для кохання і романтичних зустрічей.

 Рак

Несприятливий день. Все буде даватися важко, грошові проблеми вийдуть на перший план. Доля посилає вам випробування на цілеспрямованість і зібраність. Стороннє вплив, помилковий рада чи суб'єктивна оцінка ситуації можуть негативно позначитися на результатах ділових зустрічей і контактів.

Лев

Життєвий потенціал знаходиться на висоті. Сприятливий день для реалізації ідей і планів попереднього часу. Не йдіть напролом, і вам представиться можливість спокійно довести до кінця задумане справа. Можливі деякі зміни в особистому житті. Не виключено, що другу половину дня доведеться присвятити проблемам, пов'язаним з близькою людиною або дітьми. 

 Діва

Зірки застерігають вас від ризикованих підприємств, сумнівних знайомств і будь-яких справ, пов'язаних з ризиком. Ймовірно, чекають фінансові втрати. Це може бути пов'язано з покупкою, ремонтом або поверненням боргів. Зведіть до мінімуму свої домашні обов'язки – втома або нервове напруження можуть призвести до скандалу. Розберіться у своїх почуттях, думках і вчинках, тому що ви повинні бути готові до несподіваного повороту долі.

 Ваги

Ймовірно погіршення сімейних стосунків. Завищені претензії до партнера, відповідна агресія можуть призвести до повного розриву Будьте уважні до своїх коханих. Існує ймовірність травми або хвороби, яка потребує тривалого лікування.

 Скорпіон

Напружений день. Для чоловіків Скорпіонів фізичні перевантаження або нервове напруження можуть стати причиною стресів і захворювань. Нове знайомство не виявиться тривалим для жінок Скорпіонів. Зірки застерігають їх від зайвої захопленості і райдужних надій.

Стрілець

Будьте гранично обережні – перевтома, депресія, почуття невдоволення собою, дратівливість спричинять за собою сварки в родині. Матеріальне становище залишиться незмінним, незважаючи на вашу зрослу діловитість. Імовірна ситуація, яка змусить вас йти на угоди з совістю в ім'я справи або для загальної користі.

 Козеріг

Сьогодні ви опинитеся в центрі уваги. Матеріальне становище стабілізується. Вас чекає втілення найбільш сильних і честолюбних устремлінь. Схоже, почнуть здійснюватися давні плани. Гарний час для розвитку комерційних зв'язків. Сьогодні чекайте ділових пропозицій і довіряйте партнерам. Фінансового успіху ви досягнете саме з їх допомогою. Будьте уважні до своїх коханих. У відносинах з близькими людьми можливо повне взаєморозуміння.

 Водолій

Один з чистих днів, зазначених гармонією і справедливістю. Сьогодні ви можете з успіхом здійснювати різні торговельні угоди, навіть ризиковані – вас чекає успіх. Спілкування зі старими друзями, родичами або партнерами дозволить зміцнити фінансове становище або створити якусь стартовий майданчик для майбутніх успіхів. Швидше за все, вам пощастить вирішити деякі проблеми в особистому житті. Сни бувають пророчими і виконуються. Цвинтар у сні – до щастя.

 Риби

День одержання і перетворення космічної енергії. Треба бути уважним і обережним у будь-якій справі. Не приймайте ніяких необдуманих рішень. З допомогою перевірених друзів або ділових партнерів ви зможете отримати привабливі пропозиції, однак не варто змінювати вид діяльності або роботу – даний період цьому не сприяє. Є шанс отримати якусь звістку, яка, як стверджують планети, може докорінно змінити ваш спосіб життя.