Гороскоп на 5 вересня 2016 року

Неділя, 4 вересня 2016, 23:39
Досить нелегко даватимуться важливі справи. На що звернути увагу?
Гороскоп на 5 вересня 2016 року

ОВНИ. Ваша доля залежить від вчинків і дій оточуючих. Будьте старанні, сумлінно служіть людям і матимете все, що потрібно для повного щастя. У разі термінової допомоги миттєво знайдеться помічник, покровитель. Утримайтеся від повчань, моралей, нікому не нав'язуйте своїх поглядів, не підсиджуйте на роботі. Кожна людина має право на власну думку, яка потребує поваги.

У шлюбних пар любовна ідилія.

ТЕЛЬЦІ. Вам належить зоряний час творчого і любовного розквіту, поспішайте облаштовувати особисте життя. У шлюбних тандемів випробування на міцність уз Гіменея тривають, пурхають закоханим голубом навколо благовірних, виконуючи його капризи і забаганки. Жити разом нелегко, це велика праця, адже вам потрібно задовольняти потреби партнера на всіх рівнях, і любити його всім серцем. Завдання надскладне, але вирішуване, бо зумовлене на даному етапі долею.

Якщо з фінансами погано, привчайтесь до аскетизму.

БЛИЗНЮКИ. Ви в ролі зразкового господаря, турботливого сім'янина – поза конкуренцією. Впевнено разом з благовірними ведіть сімейне судно крізь рифи старих побутових проблем. І головне, не сваріться. Ваш альянс – це сплав невичерпної енергії, мудрості, винахідливості, творчого горіння, і якщо направити все це багатство на домашнє благоустрій, результати будуть фантастичними! Якщо благовірних "несе" незбагненна деструктивна стихія, мудро гальмуйте цю руйнівну агресію. Але йти в "штикову" атаку заборонено.

РАКИ. Проявляйте допитливість, активно спілкуйтеся, "не суньте ніс в чуже просо", контакт з навколишнім середовищем вкрай необхідний, тут ви черпаєте практичні знання, стимул до дій, але, на жаль, інформаційна всеїдність може негативно відбитися на роботі.

На службі криза, а щоб у вас від психічного стресу "дах не поїхав", вчасно ховайтеся в "раковину" для психологічної релаксації.

ЛЕВИ. Вами "рулять" ненаситні бажання, хочеться все і відразу для себе улюблених. Підключайте практичну жилку, беріться за прибуткові ділові пропозиції і заробляйте гроші, а куди їх витратити – підкажуть рідні, вдома купа проблем, які потребують фінансування. Дбайте про родину, зберігаючи вірність постійному партнерові, це і є доказом істинної любові, яка глибоко прихована, але зовні її яскраво проявити не вдається. Через це і виникають розбіжності з половинкою, готовою на друзки розбитися, лише вам було добре.

ДІВИ. Ви грішите авторитаризмом, перебуваючи на гребені популярності. А потрібно бути демократом, йти в ногу з прогресом в соціумі, адже Небесами вам даються колосальні можливості. За це потім доведеться відповідати.

Сміливо беріться за все, що до вподоби, і продовжуйте рух вперед, а сім'ю візьміть під крило, станьте в будинку благородним духовним наставником і меценатом. Тут відбуваються події, що впливають на майбутню особисте життя.

ТЕРЕЗИ. Візьміть тайм-аут і сховайтеся (доцільна відпустка). Наодинці з собою вам буде найкраще, в шарах підсвідомості накопичилося (за рік) чимало токсичного непотребу. Саме час навести там порядок, позбутися від психологічного баласту, який отруює духовний храм, очистивши місце для благодатних енергій. Таємний захист Вищих сил від зла, який тривав рік, завершується.

Якщо ви лідер, чаруйте красою публіку на передовій, і одночасно скрупульозно ведіть справи на таємному фронті, будьте практичним стратегом в тилу. Секретна робота зараз найпродуктивніша, її не можна афішувати. Якщо спілкування з близькими, сусідами, родичами, колегами несе стресове навантаження, не лізьте на рожен, а відволікайтеся на приємні справи, тікаючи подалі від грозового "епіцентру" подій.

СКОРПІОНИ. Матеріальні блага можуть стати яблуком розбрату з друзями, тому не тягніть ковдру меркантильних потреб на себе, справжню дружбу не купиш ні за які гроші. На сторожі ваших бажань також стоять духовні закони, які порушувати не можна. Якщо у дітей особисте життя не складається, орієнтуйтеся на невісток, зятів. Вже подружитеся з ними, тоді все буде добре. І нікому не заздріть. Пояси теж слід затягнути, доля закликає до скромності в витратах, ні копійки на вітер! Відчувайте грань економності, за якою починається жадібність.

СТРІЛЬЦІ. Сонце кар'єрних (бізнесової) удачі сідає. Поспішайте, хто не встиг, зміцнюйте завойовані посадові рубежі, сумлінно виконуючи відповідальну місію керівника щодо людей, які від вас залежать, як вдома, так і в колективі. Вертикаль "начальник-підлеглий", "батьки-діти" підлягає оздоровчої трансформації. Однак вам зараз, як віжки під хвіст, давши волю "фокусам" (а точніше прихованій агресії), ризикуєте зруйнувати те, що колосальними силами видобувалося в напруженій праці.
Остерігайтеся пристріту, порчі.

КОЗЕРОГИ. Час самореклами, про ваші таланти і напрацювання повинні знати всі! Хваліться, популяризує власні досягнення на публіці, ви яскрава особистість, яка потребує заслуженого авторитету, вміє щедро ділитися нажитим з оточенням, інвестувати багаті власні ресурси в загальні партнерські відносини.

Прагніть жити з чистою совістю, і не робіть нікому потай зла. Навіть подумки. Інакше захворієте. Активізація недуг свідчить, що духовні цінності повинні бути першому плані, платите за допущені раніше гріхи. Моліться і просіть Бога навчити вас вірити, сподіватися, прощати і любити.

ВОДОЛІЇ. Залежність від чужих потреб, інтересів, творчих, фінансових, сексуальних ресурсів є позитивним стримуючим важелем для вашої волелюбної бунтарської натури. Отримайте стільки, на скільки для вас розщедряться люди. Тому красиво "Ті, що вальсують", щоб пробудити в спонсора лицарські струни і щедро його розкошелити. Однак від друзів ніякої вигоди, в шлюбі ви теж нещасні, незважаючи на те, що готові останнім поділитися, щоб догодити потребі благовірного.

РИБИ. Не намагайтеся штурмувати посадовий олімп, ваш час ще не пробив. Об'єднуйтеся разом з грамотними, професійними, досвідченими помічниками і компаньйонами. Правильно сформована ділова команда – це запорука ділових досягнень на майбутній рік. Якщо втомилися від самотності, майте на увазі, вибираєте не ви, а вас. Тому зовнішній вигляд відіграє головну роль, на товар в красивій упаковці завжди знайдеться гідний покупець – сердечний супутник (до речі, з минулого), з яким підете під вінець.