Гороскоп на 12 вересня 2016 року

Понеділок, 12 вересня 2016, 00:17
Гороскоп на сьогодні 12 вересня для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 12  вересня 2016 року

 Овен

Найкращим, що Овен може зробити, це відкрити у своєму житті нову сторінку. Зірки радять йому пошукати нові шляхи для вирішення звичних проблем, а заодно і внести в свої будні свіжий струмінь.

 Телець

Зірки радять не ставити з ранку робочих рекордів. Проведіть першу половину дня за рутинною роботою, хоча це буде непросто, доведеться стримувати свій запал.

 Близнюки

Близнюки можуть пережити легкий стрес в зв'язку з новими додатковими можливостями. У креативних натур можлива позитивна творча криза.

 Рак

Навіть у дрібницях Раку буде важко прийти до рішення, тому що він просто віддасть перевагу відкласти питання на потім або ж перекласти на чиїсь плечі. Зате у непевності є і інша сторона: Рак не стане діяти необдумано.

 Лев

Зірки попереджають - будьте обережні. Можливі серйозні отруєння і навіть госпіталізація. Не їжте те, що здається хоча б крапельку підозрілим.

 Діва

Діви можуть пережити любовний, фінансовий або творча криза. Ключовим моментом в цій сфері стане питання ресурсів та ціннісних пріоритетів. Ваші особисті достоїнства можуть не мати значення, якщо ви не підкріплюється їх чимось більш істотним, не готові принести заради виконання бажань жертву.

 Ваги

Ваги можуть відчувати труднощі у спілкуванні з людьми – друзями, близькими, колегами по роботі. Якщо ситуація зажадає викласти перед ними свою ідею або план, Ваги здатні відчути непевність і незручність.

 Скорпіон

Ви знову тягнете ковдру на себе і не бажаєте ні з ким ділитися. Домовитися відразу не вийде, тому зірки радять Скорпіонам хоча б ненадовго залишитися на самоті.

 Стрілець

Зірки не радять вносити поспішні корективи у фінансові і податкові програми, різко змінювати стиль взаєморозрахунків. Всі питання фінансування не завадить додатково обговорити із зацікавленими особами й відомствами.

 Козеріг

За що б Козеріг не взявся, він буде схоплювати все на льоту! Його мозок обіцяє працювати чітко, як комп'ютер, завдяки чому Козеріг здатний не тільки оцінити чужі ідеї, але і зробити на світло пару-трійку власних.

Водолій

Понеділок починається із сюрпризів. Здригнулися? І, загалом-то, правильно. Тому що ранок першого робочого дня виявиться вельми дивним. І як би ви не старалися, що б не намагалися передбачити, до такого повороту подій ви точно не будете готові.

 Риби

День підходить для листування, консультацій, обміну спогадами. Ідеальне взаєморозуміння складеться зі старим другом. Не менш важливий діалог з партнером, але в цьому випадку очевидно, що спілкування пора будувати на нових підставах.