Гороскоп на 14 вересня 2016 року

Середа, 14 вересня 2016, 00:12
Гороскоп на сьогодні 14 вересня 2016 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 14  вересня 2016 року

Овен

Сьогодні Овни будуть налаштовані до змін. Захочеться щось змінити у своєму житті. Ймовірно, що стан психологічної мобільності, мінливості змусить багатьох відмовитися від властивого їм поведінки, від суєти і випадкових знайомих. Не можна вживати важливих дій, націлених на перспективу. Розберіться спочатку в собі, намітьте пріоритети. Не бажано звернення у вищі інстанції, суд. Не варто підписувати документи і давати письмові зобов'язання.

 Телець

День символізує допомогу, благодійність, милосердя. Надавши допомогу в скрутній ситуації, Телець, не замислюючись, зробить це ще раз. Не потрібно чекати гарячої подяки за свої добрі справи. Не ображайтеся, якщо навколишні залишать без уваги ваші клопоти і турботи. Благодійність повинна бути відзначена скромністю.

 Близнюки

В перші половині тижня втома візьме своє, a активність значно знизиться. Можливо, вам допоможуть відволіктися відділ нові знайомі, що володіють незаперечним авторитетом. Це будуть люди, які займають більш високе соціальне становище.

 Рак

У нестабільних сім'ях продовжаться тертя, вкотре можуть нагадати про себе проблеми минулого. Багато уваги зажадають літні батьки, їх здоров'я викликає серйозні побоювання у всіх членів сім'ї. Не будуйте свої відносини на події минулого. Дивіться вперед.

Лев

Зірки сприяють професійній діяльності. Леви, захоплені своєю справою, можуть сьогодні проявити свої здібності і навіть здивувати співробітників своєю геніальністю. Бажаючи добитися успіхів на службі, виберіть в союзники гідних людей. Тільки працюючи в колективі, ви здатні підкорити вершини професійної майстерності.

 Діва

Підтримка зірок гарантована у сімейних відносинах Дів. У любовних стосунках теж можливі зміни на краще. Будьте стриманіші — манера надто бурхливо виражати почуття може відштовхнути вашого обранця.

 Ваги

Сьогодні нервова система Ваг піддана випробуванням. Ймовірно велика кількість дрібних неприємностей, які можуть підстерігати на кожному кроці. Обмежте фізичні навантаження, краще пройти курс розслаблюючих процедур. Впоратися з безсонням допоможуть ароматичні ванни.

 Скорпіон

Сьогодні молоді люди можуть зіткнутися з несправедливістю, але швидше за все, не захочуть ділитися своїми неприємностями. Всіма силами намагайтеся встановити з сином або дочкою довірчі стосунки, щоб «важку хвилину життя» вони не залишилися наодинці з проблемами.

Стрілець

Сьогодні основна увага ділових Стрільців може бути прикута до всякого роду угод. Багатьом вдасться досить успішно брати участь у різних підприємствах. Не нехтуйте своїми зобов'язаннями і розраховуйте на те, що вам вдасться безперешкодно користуватися ресурсами інших людей.

 Козеріг

День символізує чутливість, інтуїтивність, психологічні здібності. Уразливі шлунок, органи травлення. Козероги, як ніколи, можуть бути емоційні і чутливі. Не рекомендуються всі види біоенергетичного лікування, вживання спиртних напоїв. Бажано виводити камені і шлаки. Добре лікувати або видаляти зуби, протезироваться, показані операції на ногах.

 Водолій

Вірогідні проблеми з травленням. Водолії можуть замучити себе дієтами і голодуванням, що несприятливо позначиться на загальному стані. Земним знакам у цей період рекомендується пити трави, дотримуватися режиму сну (але вдень не спати!), дієту або помірне голодування.

 Риби

День символізує самоаналіз. Багатьом народилися під знаком Риб буде властиво самокопання, їм потрібно буде переконатися в правильності свого вибору і шляхи. Час від часу вам необхідно «переробляти» життєвий досвід, витягуючи з нього нові смисли.