Гороскоп на 15 вересня 2016 року

Четвер, 15 вересня 2016, 00:18
Гороскоп на сьогодні 15 вересня 2016 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 15 вересня 2016 року

Овен

Сьогодні у представників цього знаку будуть уживатися реаліст і ідеаліст. Вони будуть абсолютно нездатними визнати поразку, навіть коли воно очевидно. Вірте в щасливий кінець, завжди розраховуючи тільки на себе. Ви не повинні чекати чиєїсь милості, завойовуйте успіх самі.

Телець

Багато Тельців в силу особливостей свого темпераменту будуть сприймати в життя насамперед хвалебні відгуки про власну діяльність. Не дивіться на своїх соратників і потенційних партнерів як на засіб досягнення власного благополуччя.

 Близнюки

Близнюкам надається можливість внести свій внесок у загальну справу забезпечення конкретних потреб суспільства. Це сприятливий період для громадських діячів, організаторів відпочинку, туристичних компаній.

 Рак

Зараз ви будете пожинати плоди власної працьовитості, проявленої навесні: вас чекають успіх, популярність, авторитет і повага на роботі. Правда, публічних виступів краще не вживати. Перегляньте нові дружні і любовні зв'язки: вони ненадійні. Діти вас засмучують, але не проявляйте жорсткої вимогливості, так як це швидкоплинні розбіжності.

 Лев

Перша половина дня сприятлива для переговорів і укладення договорів. Багато зрозуміють, що без підтримки партнерів вам не обійтися. Постарайтеся домогтися успіху копіткою працею і ангельським терпінням.

 Діва

Цей день спонукає до аналізу, оцінки, порівняння. Обміркувавши суть справи в самоті, ви здатні побачити речі в іншому світлі. Беріть на озброєння всі можливі види і засоби зв'язку, але не поспішайте висловлювати свою думку з наболілих питань.

 Ваги

Спроби перейти незриму межу дозволеного можуть призвести до катастрофічних наслідків для сімейних відносин. Тим, хто не прив'язується до людей і завжди готовий експериментувати, хочеться побажати: не забувайте про непорушних і головних речах і явищах у своєму житті.

Скорпіон

Ймовірно зниження енергетики Скорпіонів. З'явиться схильність до скарг, скигленню, депресії та сексуальних розладів, інфекційних захворювань. В цей час вам категорично протипоказано звертатися за допомогою до знахарів, екстрасенсів. Уникайте товариства людей з так званим поганим оком. Не контактуйте з людьми, схильними до словесної агресії.

 Стрілець

Існує ймовірність зіткнення з бюрократією, вас можуть намагатися навантажити чужими проблемами. Постарайтеся уважніше ставитися до своїх обов'язків, інакше вам не уникнути проблем.

 Козеріг

Через властиву вам емоційності, багатої фантазії і уяви ви здатні заводити ризиковані знайомства з різними людьми. І такі ризиковані зв'язку можуть найнесподіванішим чином впливати на кар'єру. Не залучайте в свій бізнес друзів — хтось може позаздрити вам або нашкодити, так би мовити, з кращих спонукань.

 Водолій

Сьогодні Водоліям не уникнути істотних витрат. Справи сімейні, рідня і домочадці можуть вимагати від них більше уваги та особистої енергії. У багатьох виникне бажання усамітнитися, залишитися наодинці з собою далеко від суєти. Можна починати нові справи і активних дій.

 Риби

Ви можете бути схильні до стресів. Уникайте неприємного товариства, зміни обстановки, тривалих і далеких поїздок, постарайтеся висипатися. Прогулянки на свіжому повітрі будуть вам дуже корисні, особливо перед сном.