Гороскоп на 17 вересня 2016 року

Субота, 17 вересня 2016, 14:35
Гороскоп на сьогодні 17 вересня 2016 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 17  вересня 2016 року

Овен

Фінансове становище вкрай нестійке. Тому уникайте великих покупок, обмежте витрати, дбайливіше ставтеся до речей. Несподівана звістка змусить вас переглянути плани на наступний тиждень. День сприятливий для подорожей, відпочинку в лісі біля багаття на березі водойми. Увечері ймовірні досить сильні головні болі, так що купите потрібні таблетки і постарайтеся менше сидіти біля екрану телевізора.

 Телець

Вам на деякий час може здатися, що проблеми, які виникли з новим проектом, можуть звести його нанівець. Може бути, ви перенервували і тому неадекватно реагуєте на події. Якщо вдасться пережити цей напружений етап, уникнути скандалу зі своїми друзями і подолати інші перешкоди на шляху, успіх вам забезпечений. Плани можуть змінитися. Не виключено, що дуже пощастить у здійсненні сокровенних задумів. Зірки пророкують вам неймовірні пропозиції.

 Близнюки

Сприятливий період для розширення спілкування. Вірогідні нові знайомства або відновлення старих зв'язків. Не виключено, що ваша комунікабельність вплине на майбутній фінансовий прибуток. Слід утриматися від поїздок, тривалих подорожей, напруженої фізичної роботи. Не рекомендується споживання м'ясної їжі та спиртних напоїв – можливо отруєння або розлад здоров'я.

Рак

День пов'язаний із перетвореннями космічної енергії. Несе з собою труднощі в спілкуванні з партнерами і домашні клопоти. Належні старанність і старанність обов'язково будуть винагороджені. Помилки ж будуть коштувати дорого. Імовірно, що сьогодні ви отримаєте звістку, яке може вплинути на відносини з близькою людиною і докорінно змінити ваше нинішнє становище.

Лев

Сприятливий для будь-якої справи день. Все задумане може втілитися в життя. Хороший день для роздумів, аналізу минулих вчинків, медитації. Протипоказані колективні заходи. Відкладіть прийом гостей на більш пізній період, так як ви зараз перебуваєте не в кращій формі. Не слід наближати до себе ненадійних людей, навіть якщо вас пов'язувала багаторічна дружба.

 Діва

Сприятливий день для Дів, які працюють у сфері бізнесу. Можливо, вам повернуть старий борг, ви виграєте в карти чи знайдете цінну річ. Увечері для жінок вірогідні романтична зустріч або нове знайомство, яке переросте у серйозні стосунки. Навіть якщо ви вже маєте супутника, не лякайтеся – адже все у ваших руках; тим, хто поки самотній, ця любов принесе радість спілкування і удачу. Але не розтрачуйте свої душевні сили даремно, інакше це позбавить вас спокою і впевненості у своїх вчинках. Сон здійсниться через тиждень.

 Ваги

Вас чекають удачі, підйом сил, можливість зачаровувати оточуючих. Хороший день для зустрічі з друзями. Зірки пророкують вам несподіваний новорічний подарунок, який може змусити вас стрибати від радості. Однак пам'ятайте, що за приємні дрібниці все одно коли-небудь доведеться розплачуватися. День сприятливий для прояву ваших здібностей у всіх сферах діяльності, для розкриття творчого потенціалу. Сон здійсниться в той же день.

 Скорпіон

Сьогодні вас чекають приємні сюрпризи і несподіване знайомство. Можливі нападки з боку партнерів чи друзів. Нехай це вас не турбує, навіть якщо на перший погляд вони видадуться образливими і незрозумілими. Рекомендовано відновити роботу над перерваним проектом, ви можете отримати від нього вигоду.

 Стрілець

Сплеск охопили вас емоцій буде викликана невмінням розслабитися. Можливо, спілкування з родичами, яке буде мати довготривалі несприятливі наслідки. В довірчому розмові з ними постарайтеся уникнути відповідної відвертості. Проявіть скритність і стриманість.

Козеріг

Турботи всього дня будуть пов'язані з рішучими діями. Не бійтеся зіткнень або проблем, пов'язаних з непорядністю партнера. Ви зумієте досить ясно і чітко розібратися в ситуації і знайти вірне рішення. Довіртеся інтуїції.

 Водолій

Ви з легкістю зможете реалізувати свої плани, розширити перспективи діяльності. Ймовірно, сьогодні вам доведеться рішуче взятися за вирішення різних проблем. Не намагайтеся ставити перед собою глобальні завдання або займатися кількома справами одночасно. Несподіваний збіг обставин несприятливо відіб'ється на особистому житті. Можлива незадоволеність вами в сім'ї. Причиною цього стане ваша зайнятість або недостатня увага до близьких.

 Риби

Сприятливий день для початку нової справи. Сьогодні у чоловіків з'явиться можливість блиснути талантами, проявити всі свої здібності. Однак ті, хто обмірковує новий діловий проект, повинні заручитися підтримкою партнерів або схваленням впливових покровителів. Приймаючи рішення, будьте обережні. У другій половині дня ймовірна зустріч зі старими друзями. Намагайтеся не згадувати про минулі сварки, взаємне нерозуміння, сварки.