Гороскоп на 19 вересня 2016 року

Понеділок, 19 вересня 2016, 11:37
Гороскоп на сьогодні 19 вересня 2016 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 19  вересня 2016 року

Овен

Прекрасний час для спілкування з протилежною статтю. Ймовірність гармонійних відносин дуже велика. Ймовірні зустрічі з давніми симпатіями. Якщо у вас тривалий час був відсутній контакт з ними, то зараз саме час налагодити зв'язки.

 Телець

Деяка метушня і необхідність активної участі у багатьох справах можуть вивести вас з душевної рівноваги. Постарайтеся спиратися на допомогу друзів і близьких. Участь оточуючих, їх турбота дозволять вам повністю довіритися їх порад. Не виключено, що сьогодні жінок Тельців чекають нові цікаві знайомства або старий друг розкриється з несподіваного боку. Чоловікам Тільцям в цей день потрібно бути ближче до природи: зайнятися благоустроєм дачної ділянки, сходити в ліс або прогулятися парком.

 Близнюки

День несе подвійну характеристику, тому слід спланувати заздалегідь. Виключіть будь-яку агресію. Не можна переставляти меблі, рвати квіти, рубати дерева. Нехай у вашій душі буде мир і рівновагу. Проведіть день у колі родини або з близькими друзями і родичами. Зверніть увагу на здоров'я. Не захоплюйтеся спиртними напоями. Сни напередодні можуть бути віщими: сон, пов'язаний з віком, – знак того, що слід переглянути свої плани або зовсім відмовитися від них.

 Рак

Сьогодні ймовірні ділові пропозиції, але перш, ніж дати згоду, добре все обміркуйте, так як вони згодом виявляться не дуже вигідними. Незважаючи на сприятливе розташування Меркурія, можливі дрібні неприємності на роботі, непорозуміння з начальством або з співробітниками. Будьте обережні! Будь-яка дрібна сварка може перерости у великий скандал, а необережне слово мати далекосяжні наслідки. Слідкуйте за своїми емоціями. Можливі спокуси плоті. Вечір проведіть аскетично, «не будіть сплячу собаку».

 Лев

Кругообіг подій сьогодні поглине вас цілком. Ви опинитеся всім потрібні, а розірватися будете не в змозі, так що постарайтеся визначити пріоритети. Вірогідні ускладнення, які можуть виникнути через невірної оцінки ситуації, необачних обіцянок або перевантаженості роботою. Вечір проведіть у гостях. Ймовірна цікава, гарна зустріч. Прислухайтеся до інтуїції. Можливо непорозуміння з друзями, пов'язане з матеріальними питаннями.

 Діва

Активний, творчий день, який пройде досить напружено: емоції будуть переважати над розумом, що може призвести до конфліктів та погіршення самопочуття. Сприятливий день для ділових контактів, укладання угод та прийняття важливих рішень.

 Ваги

День проходить під знаком мудрості й споглядальності. Можливо, що цей день буде наповнений подіями, одна частина яких буде пов'язана з вашою активною діяльністю, а інша – з діяльністю вашого найближчого оточення. Увечері влаштуйте невелике свято в тісному сімейному колі.

 Скорпіон

Ваше здоров'я під загрозою, тому ретельно плануйте майбутні справи. Є небезпека бути обманутим або обкраденим. Намагайтеся також уникати в цей період скупчення людей та не відвідувати громадських місць. День пов'язаний з цькуванням, переслідуванням, вигнанням. Можливі сутички з зовнішнім оточенням, наприклад з сусідами. Як ніколи раніше, вам потрібно проявити терпіння і витримку.

 Стрілець

Завдяки заступництву Венери вас не залишає почуття закоханості. Навіть якщо ви вже маєте супутника, не лякайтеся – адже все у ваших руках; тим, хто поки самотній, ця любов принесе радість спілкування і удачу. Але не розтрачуйте свої душевні сили даремно, інакше це позбавить вас спокою і впевненості у своїх вчинках. Якщо у вас є діти, то їх чекають великі успіхи, що дуже порадує вас і дасть привід пишатися ними.

 Козеріг

Наполеглива праця і самодисципліна допоможуть вам впоратися з будь-якою справою. Здійснюйте старі проекти, не намагайтеся будувати нових планів. Зірки вказують, що багато виявиться ілюзорним і нереальним, а зайва суєта і напруження можуть підірвати ваше здоров'я. Так що краще себе поберегти. Не випускайте з уваги ворогів та заздрісників. Існує ймовірність травми або хвороби, яка потребує тривалого лікування.

 Водолій

Постарайтеся не розгортати ніяких грандіозних проектів. Даний період для цього зовсім не підходить. Ваші обережність і передбачливість виявляться як не можна до речі. Завдяки заступництву Венери імовірний успіх у сексуальній сфері. Однак чоловіки Водолії повинні пам'ятати про те, що, закохані, вони втрачають будь-яку обережність і розсудливість. Вас може чекати розчарування.

 Риби

Ймовірно, професійна діяльність займе весь ваш час. Деякі недоліки, прорахунки чи помилки змусять вас поринути з головою в роботу. Робота потребуватиме великих зусиль, нестандартного погляду на звичні обов'язки, неординарних рішень виникаючих проблем. Постарайтеся прораховувати свої кроки, ґрунтовно продумайте план дій, інакше докладені вами зусилля не окуплять результату. Не відмовляйтеся від допомоги товаришів по службі, впливових осіб або начальства. Це ніяк не позначиться на вашому авторитеті. Головне – не здійснювати необачних вчинків.