Гороскоп на 29 вересня 2016 року

Четвер, 29 вересня 2016, 00:00
Сьогоднішній гороскоп обіцяє день задоволення. У четвер, 29 вересня представники практично всіх знаків Зодіаку прокинуться з почуттям внутрішнього спокою і впевненості в своїх силах.
Гороскоп на 29 вересня 2016 року

Гороскоп на 29 вересня 2016 – Овен

Овни, згідно з гороскопом на сьогодні у вас не дуже сприятливий день. Енергетика буде слабкою, тому є ймовірність виникнення нервозності, роздратування, слабкість і хандра. Тому зодіаку на 29 вересня 2016 зірки Овнам рекомендують бути уважними та обережними, а також створити навколо себе обстановку спокою і довіри.

Гороскоп на 29 вересня 2016 – Телець

Тельці, зірки в вашому гороскопі кажуть, що сьогодні ви відчуєте глибоке моральне задоволення від раніше виконаної роботи. Але не поспішайте радіти! У гороскопі на 29 вересня також зірки говорять, що може бути, Тельці зараз занадто оптимістично оцінюють ситуацію, яка насправді вимагає від вас обережності і виваженості.

Гороскоп на 29 вересня 2016 – Близнюки

Близнюки, зірки в гороскопі обіцяють вам сьогодні повсякденну робочу рутину, яка може поглинути вас «з головою». Порятунком стане робота в дружному колективі або спілкування з приємним вам людиною, яка може доставити масу позитивних емоцій. Гороскоп любові на 29 вересня 2016 року Близнюкам говорить присвятити вільний час цікавому дозвіллю. Зокрема, на сьогодні ваш еліксир – кава і звичайні прогулянки на свіжому повітрі!

Гороскоп на 29 вересня 2016 – Рак

Раки навпаки, згідно з гороскопом на сьогодні будуть більш плідно і якісно працювати на самоті, окремо від колективу. При цьому зодіаку на 29 вересня 2016 сьогодні для багатьох Раків день може стати дуже несприятливим емоційно, адже бажання будуть не збігатися з можливостями. Звичайно, це вплине на ваш настрій!

Гороскоп на 29 вересня 2016 – Лев

Леви, зірки в гороскопі на сьогодні вас попереджають, що Всесвіт посилає вам випробування, і тільки від вас залежить, чи зможете ви з честю їх витримати. Тому згідно з гороскопом 29 вересня 2016, Леви, зірки рекомендують на час утриматися від різних активностей і ініціатив в роботі, а також будь-яких змін в особистому житті. Зараз просто відпочивайте, пийте заспокійливий чай, бережіть нерви.

Гороскоп на 29 вересня 2016 – Діва

Зірки в гороскопі Дів прогнозують представникам цього знаку Зодіаку вкрай несприятливий день. Сьогодні можливі образи, зради і спокуси. Гороскоп на 29 вересня 2016 радить Дівам бути уважними, уникати непотрібних розмов з неприємними вам людьми. У другій половині дня бажано влаштувати собі час релаксу – щоб розслабитися і набратися сил.

Гороскоп на 29 вересня 2016 – Терези

Згідно з прогнозами зірок, сьогодні Ваги можуть сміливо починати нові проекти і пробувати втілювати в життя ідеї – фортуна дасть вам зелене світло, а зірки сприятимуть задумам. Ваги, також згідно з гороскопом 29 вересня 2016 сьогодні вам необхідно суспільство ваших друзів. Вони піднімуть вам настрій і позбавлять від неприємних думок.

Гороскоп на 29 вересня 2016 – Скорпіон

Зірки в гороскопі обіцяють Скорпіонам критичний день. Буде багато дратівливих факторів, які можуть вибути представників знака з колії. Вам Скорпіони, згідно з гороскопом на 29 вересня 2016 варто, ні дивлячись, ні на що зберігати зовнішній спокій.

Гороскоп на 29 вересня 2016 – Стрілець

Стрільці, в гороскопі на сьогодні зірки пророкують сприятливий день, що відкриває нові перспективи. Не бійтеся братися за щось для вас зовсім нове, спілкуватися з незнайомими людьми, говорити і спостерігати. За гороскопом на 29 вересня 2016 Стрільцям сьогодні варто бути сміливими і активними, тоді у вас все вийде! Вечір добре провести в спокійній обстановці.

Гороскоп на 29 вересня 2016 – Козеріг

Козерогам зірки сьогодні рекомендують побоюватися нового знайомства, яке може негативно вплинути на плин життя найближчим часом. Також згідно з гороскопом на 29 вересня 2016 року Козерогам варто уникати суперечкою – вони можуть загострити обстановку або створити конфлікт, який вирішитися не на вашу користь.

Гороскоп на 29 вересня 2016 – Водолій

Водолії, згідно з гороскопом на сьогодні ваш день буде сприятливим у всіх відносинах. Зокрема, заняття спортом і улюбленим хобі подарують вам потужний приплив позитивних емоцій. За гороскопом на 29 вересня 2016 Водоліям сьогодні вдало пізнавати нове – будь це вивчення нової мови або технік в макіяжі.

Гороскоп на 29 вересня 2016 – Риби

Риби, згідно з прогнозом зірок сьогодні вам бажано прислухатися до своєї інтуїції. При цьому будьте готові, що неприємні новини можуть вивести вас з рівноваги і навіть стати причиною стресу. За гороскопом любові на 29 вересня в цей день вам не варто бути занадто самокритичними. Ваша друга половинка потребує вашої уваги, а не нудьги.