Гороскоп на 2 жовтня 2016 року

Неділя, 2 жовтня 2016, 00:00
Яким буде цей вихідний - багато в чому залежить і від вас самих.
Гороскоп на 2 жовтня 2016 року

Овен

Несприятливий день. З ранку якось не по собі. Алі хворість якась трапилася? Та ні, нормальна температура, артеріальний тиск традиційне, горло не червоне... Сьогодні від Вас мало користі, хоча й шкоди, власне, ніякого.

Телець

Можливі маленькі, ну, зовсім маленькі проблемки у відносинах. Причина: Вас люблять не за те, за що Ви самі любите себе. Про решту спробуйте здогадатися самі. Несприятливих днів немає.

 Близнюки

Ви не втримаєтесь і придбаєте щось не дуже потрібне, але дуже красиве, і весь час будете питати у дружини (чоловіка): «Ну, тобі це подобається? Ні, ти скажи, правда, гарна штучка?». Несприятливих днів немає.

 Рак

Все непогано, але долає Її Величність Лінь. Добре, що науково-технічний прогрес дав людству таку класну штуку, як пульт ДУ – для домашнього кінотеатру, музичного центру, кухонного комбайна і т. п. Ех, скоріше б винайшли ДУ для унітазу... Несприятливих днів немає.

 Лев

Ви будете пишатися своїми здібностями та вміннями, будучи впевненим у тому, що шани заслуговує тільки той, хто щось зробив самостійно. А якщо що прийшов від Бога, то треба поважати Самого Бога, а не того, кому щось дісталося «на халяву». До себе Ви вимогливі так само, як і до оточуючих, і за це Вас поважають інші. Несприятливих днів немає.

 Діва

Вам сподобається ентузіазм, з яким хтось із знайомих займеться улюбленою справою, Ви як би ненароком підійдете поцікавитися – і самі загоритесь теж.

Ваги

Щось не так, а що – незрозуміло, просто якось не по собі. Підвищена дратівливість через дрібниці, бажання усамітнитися: «Відчепіться від мене!», Часті зміни настроїв, упертість, деколи доводить близьких до відчаю. Але Ви здаєтеся собі самому логічним і послідовним. Знайомі, побачивши Вас, задають одне питання: «Що-небудь трапилося?».

Скорпіон

Якщо є гроші, їх потрібно витрачати, причому витрачати не тільки на необхідне, але і на давно омріяну річ. Ви вже давно представляли, як вона буде виглядати у Вас ось в цьому кутку. Несприятливих днів немає.

Стрілець

Займіться нескладними справами, які вас не втомлять. Добре, якщо візьмете собі помічника. Він знадобиться тільки на першому етапі роботи, далі ви впораєтеся самостійно. До дрібних неприємностей поставтеся спокійно. Але в кінці дня ви не зможете впоратися з емоціями. Сторонні шуми виведуть вас з рівноваги.

 Козеріг

Домашні міжсезонні клопоти. Щось треба ущільнити, щось зміцнити, щось підтягнути. Так, нісенітниця. В принципі, цей день досить вільний.

 Водолій

У Вашому домі важко відшукати прибраний, упорядкований і «причесаний» куточок, хоча панує хаос речей і предметів сам господар чудово орієнтується. Все тому, що будинок для Вас – це місце, де всі раді бачити Вас таким, яким Ви є насправді – вільним, просторим і відчайдушними. Несприятливих днів немає.

 Риби

Променисте настрій, відмінне здоров'я, бажання зробити один великий і кілька малих подвигів, після чого як слід відтягнутися з друзями. Швидше за все, так і станеться.