Гороскоп на 3 жовтня 2016 року

Понеділок, 3 жовтня 2016, 00:02
Непоганий початок тижня. Як зробити понеділок і приємним, і продуктивним?
Гороскоп на 3 жовтня 2016 року

Овен

Багато Овни відчують прилив працездатності. Ризикнувши взяти на себе великий обсяг роботи, ви дійсно можете добитися прихильності начальства або поліпшити фінансове становище. Однак надмірне навантаження може призвести до перевтоми, нервового напруження і в підсумку до проблем зі здоров'ям. Відчувши неприємні симптоми, не відкладайте лікування. Бережіть нервову, імунну та серцево-судинну системи.

 Телець

Увагу багатьох представників цього знака буде зосереджено на теми романтичних відносин. Зараз хороший час, щоб знайти свою любов. Однак, зустрівши того, хто може стати вашою другою половинкою, ви можете зіткнутися з перешкодами, які завадять зміцненню відносин. Незважаючи на велику кількість романтичних вказівок, цей період здатний принести відчуження і засмучення в любові. Зберегти гарний емоційний стан вам допоможуть розваги і творчість.

 Близнюки

Відносини з партнерами і коханою людиною в цей час можуть носити напружений характер. Не виключені конфлікти всередині сім'ї. Незважаючи на деякі проблеми, у вас все ж є можливість налагодити сімейні і романтичні стосунки, якщо ви будете уникати гніву й інших, надмірно бурхливих, емоційних реакцій. Багатьом Близнюкам захочеться більше часу проводити вдома. Цей період дійсно більше підходить для вирішення домашніх питань і спокійного проведення часу.

 Рак

Раки можуть вирішити безліч справ завдяки ефективній комунікації. Зараз вдалий час для того, щоб знайти нові зв'язки, як ділового, так і особистого характеру. Вільним Ракам у цей час рекомендується частіше бувати в компаніях або заміських поїздках. Там ви зможете завести романтичне знайомство. Цей період здатний принести Ракам клопоти, пов'язані з дітьми. Атмосфера на роботі також буде неспокійною. Щоб уникнути нервового зриву, намагайтеся не братися за безліч справ одночасно і зберігайте спокій.

 Лев

Неспокійний, період травмонебезпечний. Незважаючи на підвищення енергійності, фізичної та психічної активності, не слід вважати себе невразливими. Найбільш слабка в даний час кровотворна та кісткова системи, можуть загостритися хронічні хвороби суглобів і зубів, з'явитися сильні головні болі. Травм більше схильні до коліна, голова та обличчя. Необхідно збалансоване харчування і обережність.

 Діва

Відносно благополучний період для вас, незважаючи на його загальну напруженість. Щоб не захворіти і не отримати травму, від вас вимагається в основному поміркованість і обережність. Для більшості Дів це не найважче завдання. Вразливою в цей час у вас може стати печінка, сідничний або стегновий нерв. Енергія швидко виснажується від емоційних переживань, негативного мислення або надмірної імпульсивності.

Терези

Напружена для вас тиждень, що вимагає здатності легко долати стреси і швидко відновлювати втрачену енергію. Під енергетичною навантаженням на цей раз нервова система і пряма кишка. Слід уникати паління і тривалого перебування в задушливих приміщеннях, так як легкі потребують великої кількості кисню. Корисні заняття фізкультурою.

Скорпіон

Складний час, коли можуть швидко виявитися будь уразливості вашого організму, а психологічне напруження викликати порушення у фізичному тілі. Особливої уваги потребує сечостатева система, можливі захворювання нирок, інфекційні захворювання і травми. Треба остерігатися ударів і переломів кісток, особливо вразлива область попереку і коліна.

 Стрілець

Невідповідний час для змін, пов'язаних з роботою. Впровадження нових методів може принести тільки витрати та проблеми. Пошук нових джерел доходу або зміна роду діяльності теж може бути передчасною і необдуманою. Зараз краще займатися звичними справами в звичному оточенні. Непоганий час для відновлення старих ділових зв'язків, співпраці. Ваше фінансове благополуччя сильніше залежить від інших людей.

 Козеріг

Найімовірніше проблеми від необдуманих витрат або з-за участі в ризикованих фінансових підприємствах. Не найкращий час для проведення рекламних кампаній, виступів, представлення публіці плодів своєї творчості. Можлива надмірна нестабільність в контактах і справах, зрив планів, спори з-за грошей. Постарайтеся внести в своє життя красу і гармонію, у спокійній обстановці ви будете більш працездатні і зробите менше помилок.

 Водолій

У першій декаді місяця більше всього грошових витрат потребує ваш дім, житло або члени вашої родини. Вірогідні витрати на ремонт, облаштування будинку або земельної ділянки. Ремонт в цей час робити можна, а що стосується переїзду в нове житло, то краще не поспішати, а відкласти цю справу на останню декаду жовтня. Купівля-продаж нерухомості теж успішніше в кінці місяця.

 Риби

Важкий тиждень, особливо для тих, чия діяльність пов'язана з торгівлею, поїздками, частими контактами. Ви можете відчути обмеження своїх можливостей, скутість у спілкуванні, труднощі у формулюванні думок словами, ваша мова буде менш переконливою. Для навчання теж час не краще, в поїздках можуть виникати перешкоди, можливі помилки в документах чи втрати їх. Якщо не можна уникнути підписання важливих документів, то слід уважніше їх перечитувати, щоб уникнути непорозумінь і збитків.