Гороскоп на 9 жовтня 2016 року

Неділя, 9 жовтня 2016, 00:47
Гороскоп на сьогодні 9 жовтня 2016 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 9 жовтня 2016 року

Овен

Якщо улюблене чадо нашкодило, не поспішайте його лаяти. Просто згадайте себе в його віці і чесно зізнайтеся собі, невже ви жодного разу не хуліганили? Тому замість суворої маски приміряйте ту, яка посміхається. Ось побачите, вам самому захочеться пострибати в калюжі або малювати на шпалерах. Так чому б і ні?!

Телець

Для більшості Тельців день сприятливий. Дрібні неузгодженості і дивацтва можна списати на випадок, незвичність або новизну ситуації. Якщо ви ловите спрямовані на вас недоброзичливі погляди, краще не відповідати тим же: можливо, вам заздрять, або побоюються вас, як конкурента.

Близнюки

У неділю Близнюкам зірки радять зосередитися на створенні інтелектуальних зв'язків з людьми. Спочатку будь-яке спілкування будується за принципом симпатії-антипатії, однак для більш глибоких відносин одних лише симпатій мало, необхідно знайти спільні теми та інтереси.

Рак

Навіть буки-Раки сьогодні захочуть вийти в люди. Неділя ніби створено для спілкування. Так чому б не зібрати друзів і влаштувати веселенький сабантуй?! Тільки постарайтеся утриматися від критичних зауважень і не висловлюйте свою авторитетну думку з кожного приводу.

Лев

Левам не варто у що б то не стало прагнути до фіксованого результату. Краще робити те, що належить, або, чого вимагає момент. Правило «все тече, все змінюється» сьогодні працює безвідмовно і нагадує, що всі бажано робити вчасно, навіть якщо іноді доводиться подолати себе.

Діва

Навіть якщо Діва не надто полюбляє інтелектуальні дискусії, в неділю вона може зробити виключення з правил. Причому, чим гаряче спір вийде, тим краще!

Ваги

Так, зірки згодні: рідко трапляється так, щоб у конфліктах була винна тільки одна сторона. Як правило, обидві намагаються з усіх сил. Але у Терезів-то інша проблема. Ви чомусь звинувачуєте себе і виправдовуєте іншого.

Скорпіон

Скорпіони можуть опинитися в нештатної ситуації, або зіграти, до того ж до знайомих ролей, роль не зовсім звичайну. День обіцяє багато приємного, але «у навантаження» можливі неочікувані, дивні і навіть критичні моменти, в яких потрібно діяти швидко.

Стрілець

В неділю якщо Стрілець захоче справити враження на оточуючих, його головним козирем мав стати інтелект. Неважливо, про який співрозмовника йде мова, – про начальника, кохану людину, випадковому попутнику або найкращому другові.

Козеріг

У неділю Козеріг усміхнений і неймовірно радісний. А справа все в тому, що сьогодні представники земної стихії на рідкість хороші собою. Мало того, що нова стрижка вам до лиця, а нове плаття сидить ідеально.

Водолій

Навіть привабливі люди і ситуації в цей день можуть постати перед Водоліями не з кращого боку. Ймовірно, вам показують виворіт залучають вас сюжетів, або ваші власні недоробки, які можуть стати проблемою.

Риби

У неділю в Рибах прокинеться фінансист! Їх мозок буде працювати чітко, жонглюючи цифрами і фактами. Якщо Риби присвятять цей день думкам про те, як поліпшити матеріальне становище, вони справлять на світло відмінний план, який допоможе їм непогано заробити.