Гороскоп на 11 жовтня 2016 року

Вівторок, 11 жовтня 2016, 00:31
Гороскоп на сьогодні 11 жовтня 2016 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 11 жовтня 2016 року

 Овен

У Вас у приймальні юрбиться дуже багато відвідувачів... Ах, у Вас немає адміністратора? Значить, просто навколо Вас буде людно і гамірно.

Телець

Роздуми на тему: «Як це могло статися?». В принципі, сталося Вас не стосується, або зачіпає побічно, але все одно: «Як це могло статися?».

 Близнюки

Підвищена енергійність може ненадовго посилити Ваші окультні здібності. Наприклад, Ви зможете відчути руками біополе іншої людини або здогадатися, про що він думає або що у нього болить. Спробуйте, але тільки обережно!

Рак

Не намагайтеся удосконалити те, що і так непогано працює, бо після Вашої модернізації воно може взагалі перестати функціонувати. Можливі дрібні нездужання, на які не варто звертати особливої уваги.

 Лев

Коли немає зразка, доводиться вигадувати якусь офіційну папір самому. І ось, Ви в ролі письменника, жанр – епістолярний, мова – канцелярит: «Цим доводжу до Вашого відома, що, беручи до уваги...» і так далі.

 Діва

Ви не будете командувати парадом. У кращому випадку, з Вами іноді будуть радитися. З одного боку, це позбавить від відповідальності, а з іншого... Спроба щось змінити неминуче призведе до конфлікту.

 Ваги

Ви можете все, або майже все. Питання в іншому: чи хочете Ви цього? При підтвердженні обставинами особистого гороскопа, підйом на ще одну сходинку в кар'єрних сходах. Тепер дещо з того, що у всіх інших загальне, у Вас буде окреме. Плюс ще невелика надбавка до зарплати.

 Скорпіон

Ви так натурально зіграєте, що самі в це повірите. Таке нерідко буває, коли актор зростається зі своєю роллю.

 Стрілець

Ви вкотре переробляєте роботу, намагаючись досягти повної досконалості в одній окремо взятій точці всесвіту. Всесвіт Вам цього не забуде.

 Козеріг

Трохи підвищена ймовірність неприємностей від вогню, електрики, гострих предметів та великих м'язових зусиль. Замість занять спортом відвідайте масажиста.

 Водолій

Ви знайдете те, що шукали – щось невелике, недороге, але бажане – в магазині, в Інтернеті, у приятеля – і тепер деякий час будете перебувати в ейфорії.

Риби

Очікуються прибутки. У вівторок з'ясується, що Ви не завжди вмієте добре зберігати секрети.