Гороскоп на 13 жовтня 2016 року

Четвер, 13 жовтня 2016, 00:00
Непростий день, можуть повторюватися деякі ситуації з минулого. Як вибратись із замкненого кола?
Гороскоп на 13 жовтня 2016 року

 Овен

Військовий рада. Вирішуються питання стратегії і тактики на найближчий період. Висловлюються всі, але остаточне рішення за Вами.

 Телець

Нехай у цей день не діє став уже майже класичним принцип: «Як прийшло, так і пішло». Постарайтеся зберегти те, що прийде, навіть якщо для цього доведеться трохи побути скупим.

 Близнюки

Ви візьмете на себе невдячну завдання – пояснити одного, що мав на увазі інший. У всякому разі так, як Ви це зрозуміли. Ну, тепер нікому нудно не буде. В результаті Ви можете отримати як батоги, так і пряники – це вже як пощастить.

 Рак

Всі здавалися нерозв'язними проблеми будуть спокійно вирішені в робочому порядку, інші – буквально на ходу, і Ви, нехай ненадовго, зате явно, відчуєте себе майже щасливою людиною.

 Лев

Подумайте, на чому базується така впевненість, з якою Ви відстоюєте свою позицію? Ви навіть не знаєте, чому ви так вважаєте, Вам здається, що так було завжди. А джерело, джерело?..

 Діва

Удача сама йде в руки... Не йде? А Ви вийміть їх з кишень! Ну, Ви, блін, даєте... Більшу частину сьогоднішніх прибутків можна відкласти «на чорний день»... Однак, судячи з відкладеною сумою, Ви готові зустріти цілий «чорний рік»!

 Ваги

Для Вас інтелект важливіший зовнішності (в розумних, звичайно, межах), тому Ви віддасте перевагу інтелектуалці ляльково-дурнуватої красуні і будете розважати її історіями суперництва Radeon і NVIDIA.

 Скорпіон

Ваші запальність і енергійність настільки переконають,тих хто сумніваються в тому, що Ви краще за всіх знаєте, що і як слід робити, що навіть у разі виникнення проблем вони припишуть Ваші помилки собі. А Ви-то самі в собі впевнені?

 Стрілець

Ви втрутилися в те, що безпосередньо не стосується, але весь Ваш вигляд буде говорити протилежне, і тому Вас, хоч і знехотя, але впустять в «коло обраних». Час буде витрачено, але вигода може виявитися сумнівною.

 Козеріг

В принципі, ніхто і не сумнівався у Ваших перевагах, але зайвий раз продемонструвати їх – це так приємно! Настрій чудовий, Ви будете постійно жартувати і робити вигляд, що до всіх проблем завжди ставилися тільки по-філософськи.

 Водолій

Зовні Ви стійко і з посмішкою перенесете будь-які негаразди, являючи собою яскраву ілюстрацію до приказки: «Нас того... – а ми кріпнемо!». Але це зовні, а всередині... Може, не варто демонструвати стільки бравади?

 Риби

Минулий негативний досвід у якійсь справі буде по руках і ногах зв'язувати ініціативу, змусить ставитися до чого-то з побоюванням.