Гороскоп на 19 жовтня 2016 року

Середа, 19 жовтня 2016, 00:00
Гороскоп на сьогодні 19 жовтня 2016 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 19 жовтня 2016 року

 

 Овен

Під впливом емоцій ви здатні випадково розбовтати чужу таємницю або висловити співрозмовнику безсторонню правду прямо в обличчя. Щоб не плодити непорозуміння, зірки радять вам вибратися туди, де всі танцюють і оглушливо гримить музика, в музей або бібліотеку — там буде не до викривальних розмов.

 Телець

Сьогодні у вас на перший план вийдуть такі риси, як рішучість і різкість, так що ймовірність перегнути палицю в спілкуванні велика як ніколи. В такий день краще діяти за формулою: «Сім разів відміряй...». В іншому випадку, твердість і завзятість, які припускають зірки, можуть обернутися для вас великою кількістю конфліктів з оточуючими.

Близнюки

Сьогодні на роботі ви знайдете масу союзників, підтримка будь-яких ваших починань буде забезпечена. День сприятливий для зустрічей з друзями. Не виключено, що вони допоможуть пролити світло на якусь давню заплутану ситуацію. Вдалий день для бізнесу та кар'єри.

 Рак

Сьогодні ви будете володіти особливим магнетизмом, навіть проти волі привертаючи увагу оточуючих до себе. Для цього не доведеться щось особливе говорити і робити—мовчання може виявитися не менш інтригуючим, ніж ваші слова. Використовуйте це у своїх інтересах. Заведіть знайомство з потрібними людьми, забезпечте собі підтримку в якійсь справі. Або просто закружить голову кому-то однією лише посмішкою і пильним поглядом в очі.

 Лев

Ви повинні бути обережні в грошових питаннях. Сьогодні і в найближчі дні вам краще не мати справи з чужими грошима. Постарайтеся не розпорошувати увагу на багато об'єктів, хоча ваші інтереси будуть легко перемикатися, а новини — відволікати від поточних справ.

 Діва

Ваша екстравагантність, прагнення до незалежності, імпульсивність у поведінці і нервозність може створити несприятливу кармічну ситуацію. Справи можуть прийняти оборот, коли події будуть розвиватися незалежно від вас і будуть некеровані. Зірки застерігають вас від незапланованих і дорогих покупок, від необдуманих фінансових вкладень і авантюр.

 Ваги

Цей день таїть у собі чимало проблем, і в першу чергу це стосується спілкування з оточуючими, будьте обережні: сьогодні зірки схиляють? до всіляких «розборок», причіпок і як результат — образ і конфліктів з близькими людьми. Щоб день пройшов мирно, намагайтеся утриматися від непотрібної критики.

Скорпіон

Постарайтеся сьогодні бути як можна скромніше у всьому, починаючи від їжі і закінчуючи своїми бажаннями. Всі надмірності будуть мати кармічні наслідки. Краще утриматися від фінансових вкладень і серйозних покупок, ви можете витратити зайве.

 Стрілець

Сьогодні велика ймовірність приємної зустрічі в компанії друзів або людей, пов'язаних з вами спільними завданнями. Також знайомство може статися при якихось нетривіальних,екстремальних обставинах. Тому така зустріч не відразу буде сприйнята вами як романтично перспективна.

Козеріг

Події цього дня не будуть радувати вас, тому що ви спочатку будете налаштовані песимістично. Справи будуть турбувати і насторожувати вас. В роботі найбільше будуть дратувати затримки. Ви думаєте, що встигли б багато чого, якби оточуючі були трохи спритнішим, організованіше і серйозніше. Насправді затримки і перешкоди будуть носити кармічний характер. Змінитеся самі — зміниться життя.

 Водолій

Не виключено, що виникне гостра потреба у грошових засобах, вирішити цю проблему ви зможете, якщо підійдете до неї творчо. Не слід сьогодні присвячувати сторонніх у свої плани, не будьте надмірно балакучі, це може вам зашкодити. Навіть найбільш безневинні ваші слова можуть обрости плітками, а ті люди, яких ви вважали пристойними, можуть їх поширювати.

 Риби

В сьогоднішній день, знайдеться привід для з'ясування стосунків і взаємних докорів, будьте до цього готові. Покличте почуття гумору для вирішення конфлікту, головне не ставтеся надто серйозно до себе. Сьогодні всі будуть трохи напружені і запальні.