Гороскоп на 20 жовтня 2016 року

Четвер, 20 жовтня 2016, 00:01
Гороскоп на сьогодні 20 жовтня для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 20 жовтня 2016 року

Овен

З ранку і після обіду - дрібні неприємності, які, в принципі, ні на що не вплинуть, але дуже вже зіпсують настрій.

Телець

Як на біду, щось в будинку зламалося або продірявилося. В інший час ви викликали б майстри, але не зараз! Сьогодні Ви доведете дружині, що і Ви не ликом шиті! Чим все закінчиться, знає особистий гороскоп.

 Близнюки

У Вас проблема? Запросіть друзів. Їм буде приємно зробити Вам що-небудь хороше плюс продемонструвати вашу згуртованість, плюс відчути щире співпереживання, плюс проявити щире співучасть. Ви - багата людина: дивіться, яка велика сума набігла з цих доданків!

 Рак

Нехай цей день буде днем задоволень. Його девіз - роби тільки те, що хочеш. Ну, хоч раз-другий на рік-то можна?

 Лев

Всі медалі, всі щаблі п'єдесталу, всі пояси переможця за всіма версіями, всі почесті належать Вам одному. Вірніше, так може статися за Вашої особистої належному ретельністю. Бо це - найвдаліші дні місяця. Є реальна небезпека учадіти від фіміаму.

 Діва

Ви свідомо підете по шляху воїна духу, а це означає, що єдине, що потрібно робити - не стояти на шляху у самого себе. Тут немає романтики і сентиментальності, тут є тільки сувора, але абсолютно чесна правда життя.

Терези

Посмішка фортуни. Це - як промінь сонця посеред непроглядній бурі. Але тепер Ви будете впевнені: удача Вас не покине - до Вас, самотньо дрейфуючому в човні без весел, що біжить-з'явиться По-хвилях.

 Скорпіон

Нехай завжди існує якась невизначеність, бо вона - суть простір для маневру. Чи не заганяйте самого себе в кут особистими звичками, принципами та ідеями. І тоді точка зору розгорнеться в широту поглядів.

Стрілець

Якщо Ви в якійсь області - не фахівець, утримайтеся від активних дій. Наприклад, якщо згорів праска і Ви - не електрик, то не варто намагатися його ремонтувати. У другий день - може бути і так, але тільки не сьогодні!

 Козеріг

Трохи підвищений ризик дрібного травматизму. Хоч би чим закінчилася суперечка двох сторін, без дивідендів Ви не залишитеся. Однак це справедливо лише за умови, що Ви не належите до жодної з них. Можливі прибутку за підсумками попередніх робіт.

Водолій

Застосування в побуті професійних навичок. Нарешті, Ви покажете домашнім свою ділову завзятість. При цьому головне - постійно детально коментувати, що і як Ви збираєтеся робити, що і як Ви робите в даний момент і ... чому у Вас це не виходить.

Риби

Сильне, але нестійкий біополе породжує яскраві фантазії і часто робить вас дуже чутливим до біополя навколишніх. А це - початок справжньої екстрасенсорики.