Гороскоп на 25 жовтня 2016 року

Вівторок, 25 жовтня 2016, 00:00
Досить непростий день. Як не розпорошити свої сили та зберегти гарний настрій?
Гороскоп на 25 жовтня 2016 року

Овен

У вівторок Овни не в дусі. Зрозуміло, що оточуючі вас люди не зможуть залишитися байдужими і дуже швидко підхоплять такий настрій, що представників вогняної стихії вкрай здивує, як того ведмедя з казки, який спершу сів на вовка, а потім дивувався чому він утік.

 Телець

Для Тельців день сприятливий, якщо є готовність стримати запити, рахуватися з обставинами та з чужою позицією. Нові угоди краще укладати на тимчасовій основі.

 Близнюки

У вівторок Близнюкам краще не ходити в гості до тих, у кого квартира багатша або більша. Навіть самі виховані і правильні з Близнюків в цей день не зможуть уникнути уколів банальної, але дуже гострої заздрості!

 Рак

У Раків раптом відкриється керівний талант. Ви візьмете управління процесом у свої руки, та так майстерно, що ніхто і не подумає чинити опір.

 Лев

Левам варто бути уважніше при купівлі та використанні продуктів, ліків: їх невдалий вибір або поєднання можуть позначитися на гаманці і здоров'я.

 Діва

Діви можуть усвідомити, що ревнощі – почуття раптове, і ревнувати можна до всього, що хоч якось рухається. Їм варто просто розслабитися, через день-другий від цього почуття не залишиться і сліду.

 Ваги

Терезів чекає абсолютно божевільний вівторок. Мало того, що ви навіщо щось наобіцяли всім, що все встигнете, так ще ці самі все вирішили вимагати виконання обіцяного саме у вівторок.

 Скорпіон

Скорпіонам варто ретельніше продумувати плани на майбутнє і не поспішати з їх затвердженням. Аналіз і корекція можуть знадобитися як ваших особистих задумів, так і колективним програмами, в які ви залучені.

 Стрілець

Стрілець здатний показати у своїх справах дуже непогані результати! Питання, які в інші дні могли б викликати нудьгу, будуть вирішуватися з вогником.

 Козеріг

До вас йдуть за порадою. Причому, попросять його навіть у тих областях, де ви не особливо розбираєтеся. Оточуючим чомусь здається, що земний знак - знатний спец і в сільському господарстві, і в будівництві, і в медицині.

 Водолій

Водоліям варто звернути увагу на практичні тонкощі, які можуть або прискорити потрібні події, або перешкодити їм.

Риби

У вівторок творчий потенціал Риб досягне максимуму! У цей день їм не тільки будуть по плечу багато складні справи і питання, але головне, що настрій ними займатися.