Гороскоп на 27 жовтня 2016 року

Четвер, 27 жовтня 2016, 10:32
Гороскоп на сьогодні 27 жовтня 2016 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 27 жовтня 2016 року

Овен

Вам необхідно навчитися розуміти власний організм, неодмінно зміцнювати його і іноді балувати. Працюйте над гнучкістю не тільки тіла, а й мислення і емоцій. Це допоможе гармонійніше вибудовувати відносини з людьми. Намагайтеся слухати себе, свою інтуїцію.

 Телець

Сьогодні у вас є можливість проявити свої кращі якості та змінити ставлення оточуючих до себе, однак це може вимагати великої мобілізації сил і волі. Вечір проведіть у тихій обстановці, а спокій і самоту допоможуть відновити сили набагато краще, ніж гучна вечірка.

 Близнюки

Сьогодні слід чітко дотримуватися своїх життєствердних принципів, але не забувати про можливість компромісного рішення. У цей день слід повністю відмовитися від алкоголю і сексу, не вплутуватися у афери і не слухати порад.

 Рак

Щоб побудувати взаємини з коханою людиною, потрібно навчитися розуміти один одного. Домогтися цього, звичайно, непросто, але терпіння, такт і ніжність стануть надійними помічниками в настільки непростій справі. Проявіть фантазію, зробіть коханій людині приємний подаруночок, і не пошкодуєте.

 Лев

Сьогодні ви можете досягти фінансового успіху, або отримати довгоочікувану підтримку важливої особи. Але про це краще не розповідати, щоб ваші заздрісники не активізувалися. Можливе отримання неприємних звісток.

 Діва

Можливо, сьогодні вам представиться можливість обміркувати якесь рішення, від якого в подальшому буде багато чого залежати. Тільки не треба рубати з плеча, краще відразу ретельно зважити всі «за» і «проти».

 Ваги

З одного боку, сьогодні вам захочеться бути стриманими, з іншого ж — навряд чи це вийде. Якщо ви не хочете, щоб ваше роздратування виплеснулося назовні, не варто намагатися заганяти свої емоції всередину. Краще відразу сказати людині в очі все, що про нього думаєте, чим намагатися зам'яти ситуацію.

Скорпіон

Ті плани, які виношували до цього дня, можуть реалізуватися з найкращими результатами. Втім, відбудеться це не саме по собі, а лише у разі, якщо ви самі виявите належну рішучість і відвагу. Зрештою, під лежачий камінь вода не тече, і це справедливо.

Стрілець

Сприятливий для будь-якої справи день. Все задумане може втілитися в життя. У цей день можна сміливо братися навіть за ті справи, в яких не дуже розбираєтеся. У деяких людей цього знака є навіть можливість виграш? Деяких сьогодні очікує приємна звістка від людини, якій вони небайдужі.

 Козеріг

Сьогодні чудовий день для кохання і романтики. Почуття обіцяють бути особливо сильними і яскравими, а на перший план вийде не логіка, а інтуїція, яку сміливо можна довіряти. Тільки не будьте занадто довірливими, щоб не бути обдуреними.

 Водолій

Сьогодні необхідно тримати дистанцію з оточуючими, не дозволяючи сісти собі на шию. Зірки попереджають про те, що хтось може безсоромно намагатися маніпулювати вами, переслідуючи свої інтереси або ж обтяжувати вас нескінченними проханнями.

 Риби

Найімовірніше, в цей день вам належить поєднати особисте з громадським — бути в перших рядах і на роботі, і вдома. Здавалося б, усі проблеми давно вже вирішені, однак вони знову опиняються на вашому шляху. На сьогоднішній день, у всьому, що стосується побуту, не слід приймати рішення в поодинці, краще присвятити свої плани домашніх та отримати їхню підтримку у визначених вами діях.