Гороскоп на 31 жовтня 2016 року

Понеділок, 31 жовтня 2016, 00:04
Гороскоп на сьогодні 31 жовтня 2016 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 31 жовтня 2016 року

Овен

Вам би в цей день сходити в який-небудь лондонський клуб сперечальників, напевно серед клубного різноманіття столиці туманного Альбіону такий знайдеться. Або взяти участь в наукових дебатах.

 Телець

Працюючи в парі, Тельцям доведеться віддати лідерство партнеру. Зірки підказують, що таке рішення багато в чому виявиться вигідним обом сторонам.

 Близнюки

Що-що, а інформаційний голод Близнюкам в понеділок не загрожує! Вони ризикують з головою зануритися в атмосферу інтриг, чуток і пліток.

 Рак

Вибирайте саме неслизьке взуття, переходьте дорогу тільки на зелене світло, ну і... якщо написано «не стій під стрілою» - нічого під нею зупинятися! 

 Лев

Левам не варто пропускати підходящий момент для розмови з батьками або домочадцями, для обговорення нагальних проблем, пов'язаних з житлом, нерухомістю, побутом. Якщо ви вирішуєте такі питання самостійно, варто заново їх обдумати.

Діва

У понеділок Діві абсолютно дикої здасться сама думка про те, що можна всидіти в чотирьох стінах. Не важливо як, і не важливо куди, – в понеділок для Діви головне зробити якщо і не подорож, то хоча б елементарну прогулянку.

 Ваги

Ранок понеділка може принести багатьом Терезам не надто приємні новини. Головне – візьміть себе в руки і не поспішайте з прийняттям рішення. Краще відкладіть це до обіду.

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні притаманна концентрація на своїх справах і самопочуття, можлива несвідома схильність до старих звичок. Успіх чекає у справах, пов'язаних з розкриттям індивідуальних талантів.

 Стрілець

У понеділок Стрільця потягне туди, де люди веселяться, і життя б'є ключем! При цьому емоції самого Стрільця не будуть виливатися через край. Просто йому буде приємно перебувати у веселих компаніях, заражаючись безтурботною атмосферою загального свята.

 Козеріг

Прийшла пора навести порядок у своїй телефонній книжці. Не потрібно сумніватися, видаляйте номери неприємних вам людей, а також тих, хто давно не проявляє інтересу до вашої персони. Життя занадто коротка штука, щоб витрачати її на тих, хто нас не цінує.

 Водолій

Водоліям зірки радять обережніше приймати рішення, утримуватися від зайвих емоційних висловлювань, з часткою недовіри ставитися до наказів, пропозицій, що надходять новин.

Риби

В понеділок день у Риб буде насичений спілкуванням з різними людьми! Можливі нові цікаві знайомства або зустрічі, які змінять поточні плани Риб.