Гороскоп на 9 листопада 2016 року

Середа, 9 листопада 2016, 00:00
Гороскоп на сьогодні 9 листопада 2016 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 9 листопада 2016 року

Овен

Сьогодні не найкращий день для вирішення серйозних питань. Зірки не будуть схиляти вас до того, щоб займатися іншими справами, що потребують уваги. Зате ваша яскрава фантазія не буде знати перешкод. Вам буде важко протистояти бажанням викинути що-небудь екстравагантне, або просто втекти від рутини в барвистий світ своїх мрій.

Телець

Сьогоднішній день буде насичений емоціями. Приготуйтеся до того, що вам до всього буде справа. Помилки, як чужі, так і свої власні, будуть дратувати і кидатися в очі, а бажання поділитися радою або провести морально-етичну бесіду з ким-небудь буде особливо сильним. Постарайтеся стримувати бажання повчати (до якого сьогодні схиляють зірки), інакше засмутите і себе, і інших.

Близнюки

День схиляє до того, щоб спокійно займатися своїми справами, однак навколишні то і справа будуть вас торсати: вимагати, просити, пред'являти претензії. У результаті до кінця дня в душі у вас ризикує зібратися величезне напруження.

Рак

День наділяє вас стовідсотковою впевненістю в тому, що ви робите, тому небажання оточуючих вам допомагати буде прирівняно до саботажу. Щоб день не пройшов до безглуздих суперечках, вам варто стримати свій запал і поменше тиснути на тих, хто з ними поруч. Зрештою, чому б просто не домовитися.

 Лев

День не підходить для вирішення складних завдань і тим більше запуску нових проектів: ви просто не зможете орієнтуватися в швидко мінливій обстановці. Зате буде дивно світлий погляд на світ, здатний побачити сонце навіть крізь щільні хмари.

Діва

Сьогодні вам не заважає приготуватися до того, що доведеться відстоювати свої інтереси. Мова може йти про судовому розгляді, про грошовому спорі або звинувачення на вашу адресу. Між тим, навряд чи вам вдасться вийти переможцем із конфліктної ситуації і довести оточуючим свою правоту.

 Ваги

День схиляє вас до підвищеної емоційності і правдолюбію, а тому будь-які спроби з'ясувати стосунки можуть закінчитися суперечкою. Щоб цього уникнути, вам слід позбутися ілюзії, що зможете комусь щось довести — сьогодні це навряд чи вийде.

Скорпіон

Сьогодні образа від того, як з вами колись надійшли, почуття власної правоти і бажання цю правоту довести — подібні думки можуть попсувати вам нерви. Втім, незважаючи на ваш бойовий настрій, зірки не радять вам вплутуватися в суперечки про те, хто правий, а хто винен.

 Стрілець

Сьогодні в спілкуванні з оточуючими ви будете вперто стояти на своєму. У поєднанні з підвищеною образливістю і емоційністю, до яких схиляє цей день, не дивно, якщо ви станете джерелом запеклих конфліктів. Зірки радять тримати свій дорогоцінний «єдино правильне» думку при собі, а якщо все-таки висловили — бути готовими піти на компроміс і навіть вибачитися.

 Козеріг

У вас сьогодні будуть буквально свербіти руки бажання що-небудь у них поміняти. Однак є небезпека, що ви не встигнете взятися за реалізацію однієї ідеї, як на зміну їй прийде ще і ще. За міркуваннями про те, яка з них краще, ви навряд чи зумієте довести хоча б одну до кінця.

Водолій

Постарайтеся сьогодні бути уважними і не приймати непродуманих рішень. День несприятливий для зміни роботи або виду діяльності. Можливі розчарування, пов'язані з вашими планами, тому не слід сподіватися на те, що ваші сьогоднішні зусилля принесуть плоди.

 Риби

Зірки сьогодні не рекомендують вам займатися важкою фізичною працею, це може негативно позначитися на здоров'я чи призвести до травми. На роботі можуть ускладнитися взаємини з колегами або партнерами. Не підписуйте сьогодні важливі документи і не створюйте нові справи, вони можуть закінчитися невдало.