Гороскоп на 10 листопада 2016 року

Четвер, 10 листопада 2016, 00:23
Досить цікавий і продуктивний день. Як його пожити на всі 100%?
Гороскоп на 10 листопада 2016 року

Овен

Сьогодні ви будете проявляти незвичайну завзятість з будь-якого, навіть самого незначного, приводу. Перемогти вас в цей день буде важко, та, в суті, і непотрібно. Швидше за все, вже через день-другий причина спору здасться вам дрібної і сміховинною.

Телець

Сьогодні ви будете відчувати певне невдоволення своїм статусом. Втім, невдоволення це не буде гострим. Просто у вас може виникнути бажання зміцнити і покращити свій авторитет в очах оточуючих. В цей день у вас буде шанс добре зарекомендувати себе в очах начальства.

Близнюки

Сьогодні варто рідше з'являтися на людях, особливо у великих компаніях. На жаль, з одного боку, в цей день вас буде тягнути на спілкування, з іншого ж — є великий ризик в розмовах непомітно втягнутися в неприємне з'ясування стосунків. Самолюбство ж буде загострилась настільки, що все це може надовго залишити в душі важкий осад.

Рак

Сьогодні ви будете налаштовані на пошук ворогів і війну. Проблема лише в тому, що війна, розпочата вами, може стати тривалою і не факт що звитяжної. Ви не тільки наживете нових ворогів і відштовхує друзів, але і нерви собі расшатаете. Сьогодні вам краще уникати будь-якого спілкування з начальством. Якщо ж начальство, як на зло, вирішить викликати «на килим», провести якусь бесіду або поспілкуватися з вами по телефону, придумайте будь-яку відмовку.

Лев

Якщо якесь завдання не піддається прямому тиску, спробуйте пошукати інші варіанти — сьогодні є велика ймовірність того, що ви зумієте знайти хитромудрий хід, який наблизить вас до мети. Дуже вдалий день, особливо для тих, хто зайнятий кар'єрою. Можна знайти собі доброго покровителя. Доля може сьогодні дати шанс і для отримання гарного доходу.

Діва

Сьогодні у ваших стосунках з ким-то назріли складності, і в цей день є ризик їх посилити. Щоб цього не сталося, доведеться дотримуватися обережності. Нічого не поробиш, день схиляє до непереборного бажання докопатися до істини — якщо піти цим шляхом, можна зіпсувати собі кар'єру або особисте життя.

Ваги

Сьогодні ви можете спокійно плисти за течією, не звертаючи уваги проблеми і непорозуміння. Навіть від тих справ, які вимагають термінового втручання, вам захочеться відсторонитися. Весь день ви будете перебувати в цьому щасливому безтурботному стані, а ввечері виявити проблеми самі собою не зважилися і нікуди не зникли.

Скорпіон

Сьогодні найкраще присвятити вільний час фізичних навантажень. Подібні заходи обіцяють пройти з користю не тільки для тіла, але і для душі. До того ж саме сьогодні дуже ймовірні зустрічі, які можуть обернутися цікавим і перспективним знайомством.

Стрілець

Головний секрет успіху сьогодні для вас криється в простоті. При цьому, ви будете думати інакше, ризикуючи захопитися надмірно складними схемами та планами. Взагалі будь-яке питання ви можете ускладнити до такої міри, що ризикуєте заблукати у власних думках. Користі від цього не буде ніякої.

Козеріг

В цей день ваші погляди на правила пристойності можуть бути неабияк гіпертрофовані. Двозначні жарти та натяки в чию-небудь адресу будуть викликати у вас роздратування і бажання дати негайну відсіч. Так і до сварки дійти недовго. У цей день не слід починати справи, спрямовані на отримання прибутку. Вдалі заходи, спрямовані на схуднення, на рятування від чого - небудь, каструвати тварин.

Водолій

Сьогодні впевненість у собі і своїх силах може буквально переповнювати вас. Не виключено, що вам захочеться проявити благородство, надавши кому-те заступництво і підтримку. Ось тільки піддаючись благородних поривів, не варто розраховувати на відповідну вдячність—її може і не бути.

Риби

Сьогодні вас можуть долати найрізноманітніші питання, значимістю і з практичної цінності порівнянні з сакральним питанням про сенс життя. Якщо ви не хочете провести цілий день в марних сумнівах і метаннях, краще на час переключити свій мозок на що-небудь більш просте і практичне. А щоб день зовсім не пропав, не здумайте робити оточуючим зауваження. Тільки гірше буде.