Гороскоп на 13 листопада 2016 року

Неділя, 13 листопада 2016, 00:26
Досить непростий день, наближається Повня, тож будьте уважні.
Гороскоп на 13 листопада 2016 року

Овен

Ви можете навіть і самі не помітити, як станете рознощиком якої-небудь не самої достовірної інформації. Постарайтеся при цьому хоча б не скочуватися до критики. Інакше це може ускладнити ваші стосунки з оточуючими.

Телець

Сьогодні вас практично у всьому може супроводжувати почуття невдоволення. Самі звичайні, повсякденні справи будуть просуватися з труднощами і пробуксовками, що оптимізмом наповнювати вас явно не буде. Швидше за все, вам захочеться якось вилити своє роздратування на тих, хто опиниться поруч. Робити цього не слід, так як позитивного ефекту не дасть, а от стосунки зіпсувати може.

Близнюки

День обіцяє пройти на тлі нав'язливих роздумів на тему: що ж все-таки краще—рішучість або обачливість? Поки будете міркувати, ризикуєте втратити і час, і можливості. А відповідь насправді очевидна: вибираючи з цих двох якостей, спробуйте їх поєднати.

 Рак

Цей день добре провести у спілкуванні з коханою людиною, бажано в романтичній обстановці гарного ресторану. А ось складних і тим більше слизьких тем у розмові краще уникати. Поговоріть про що-небудь дріб'язкове, але приємне, а всі серйозні справи відкладіть на потім.

 Лев

Цей день обіцяє пройти без особливих потрясінь. Справи будуть вдаватися досить легко, а доля може надати хороший шанс зміцнити свій суспільний статус. Щоб не злякати удачу, вам слід уникати будь екстравагантності як у зовнішньому вигляді, так і в поведінці. Класичний стиль, стриманість у словах і жестах,—і удача повернеться до вас потрібної частиною тіла.

 Діва

Сьогодні у вас може з'явитися тенденція до ліні і підвищеної сонливості. Сонний стан може переслідувати вас до самого вечора. Якщо ви не знайдете в собі сили підбадьоритися і налаштуватися на активність, день так і пройде, не принісши нічого особливого. Спробуйте з ранку випити зайву чашку міцної кави або зробити пробіжку. Ну, а якщо не допоможе — тут вже нічого не поробиш.

 Ваги

Сьогодні у всьому ви будете бачити логіку і сенс, шкода тільки, що оточуючі не обов'язково будуть розділяти такі його настрою. Займайтеся спокійно своїми справами, і все піде як по маслу. Ви будете особливо щасливі в справах, що вимагають послідовності і логічності, от і не треба витрачати зайвих емоцій ні на що інше.

 Скорпіон

Це сприятливий день, щоб почати нові справи. Він буде сповнений спілкування. Для самотніх жінок велика ймовірність нового знайомства чи романтичних пригод. Якщо ви вирішили зробити велике придбання або провести святковий захід, то це самий вдалий день. Найімовірніше, що сьогодні вам доведеться познайомитися з дуже цікавими людьми, спілкування з якими буде дуже плідним.

 Стрілець

Можливо, сьогодні вам доведеться відстоювати свою точку зору і свої інтереси. Тим не менш, ви будете почувати себе дуже щасливими і постарайтеся, щоб недоброзичливці не затьмарили ваш день. Підіть на прогулянку з дітьми або друзями, вони будуть цьому раді.

Козеріг

На роботі сьогодні вам доведеться бути більш стриманими, інакше не уникнути конфліктів з начальством або сутичок з товаришами по службі. Не варто сьогодні у свої плани присвячувати нікого, навіть самих близьких вам людей. Є ймовірність появи у вашому житті людей, які матимуть вирішальне значення в подальшому житті.

 Водолій

Цей день зажадає від вас серйозного ставлення до справ. Всі ваші необдумані рішення або імпульсивні вчинки можуть призвести до дуже непередбачуваних результатів. Життєвий потенціал сьогодні у вас буде на високому рівні, однак за суперечливих тенденцій удача в будь-який момент може відвернутися.

 Риби

Щоб зміцнити свої позиції на роботі, вам потрібно попрацювати. Доробити всі не дороблені справи, якщо є можливість, допоможіть іншим. Загалом, вам доведеться сьогодні попрацювати.