Гороскоп на 22 листопада 2016 року

Вівторок, 22 листопада 2016, 00:56
Гороскоп на сьогодні 22 листопада 2016 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 22 листопада 2016 року

Овен

Люди, які вас оточують, тільки роблять вигляд, що їм не байдужі. А якщо знадобитися допомогти, то їх поруч не виявиться. А друг пізнається в біді. Придивіться гарненько сьогодні до своїм друзям і робіть висновки.

 Телець

Ваш життєвий потенціал буде сьогодні знаходиться на високому рівні. Ви отримаєте шанс, щоб виправити всі свої помилки в особистому житті. Можливо, за добру працю ви отримаєте премію. Деякі люди можуть відправитися в ділове відрядження.

Близнюки

Обставини цього дня сприяють зростанню творчих здібностей та розвитку дару переконання. Якщо ви сьогодні з пристрастю і підвищеною увагою поставитеся до справ, то це дозволить вам досягти чималих успіхів у своїй діяльності.

Рак

Сьогодні на вас чекають численні приємні зустрічі. Нинішній день, це гарний час для вирішення ділових питань, тільки необхідно мати чітке уявлення про те, чого ви насправді бажаєте досягти.

Лев

Сьогодні багато речей будуть покриті для вас завісою таємниці, яку вам захочеться розкрити. Навіть якщо вам здасться, що ви вже дісталися до істини, зовсім не означає, що це так і є. Сьогодні ви будете схильні помилятися, інформація надходитиме до вас у спотвореному вигляді. Тому не поспішайте, почекайте з висновками.

Діва

Сьогодні у вашому голосі можуть то і справа дзвеніти командирські нотки: ви здатні гарячкувати, доводячи оточуючим свою правоту. День наділяє вас стовідсотковою впевненістю в тому, що ви робите, тому небажання оточуючих вам допомагати буде прирівняно до саботажу. Щоб день не пройшов до безглуздих суперечках, вам варто стримати свій запал і поменше тиснути на тих, хто з вами поруч.

Ваги

Сьогодні ви будете схильні досконально розбиратися в будь-якому, навіть найменшому, питанні. Неясність у справах або в словах буде вас дратувати, змушуючи вникати в них до тих пір, поки не залишиться білих плям. Це дозволить вам уникнути помилок і неприємностей. Правда, оточуючим може не сподобатися ваша наполегливість у пошуку правди, і можливі дрібні конфлікти.

Скорпіон

Сьогодні постарайтеся не лізти на рожен, не вплутуватися в суперечки і бути обережними при роботі з технікою. Велика небезпека травматизму, конфліктів аж до фізичних сутичок, аварій. Будьте готові до будь-яких несподіванок. Не носіть при собі великі суми грошей, є небезпека пограбований і я.

Стрілець

Особливість цього дня в тому, що сьогодні є велика небезпека потрапити під чийсь вплив, стати жертвою шахраїв, так і самим буде важко розібратися, де істина. Тому не призначайте на цей день переговори і не приймайте відповідальних рішень. У другій половині дня є небезпека отруєння, особливо консервами і рибою.

Козеріг

Непорозуміння, які обіцяють статися сьогодні, не зіпсують вам настрій. День в цілому обіцяє бути успішним і допоможе вам вирішити багато різних проблем, як на роботі, так і в особистому житті. Деяких очікує приємне знайомство і невеликий фінансовий дохід.

Водолій

Вам в цей день варто подбати про своє здоров'я, існує небезпека різних захворювань. Зірки рекомендують уникати гучних компаній і застілля. Вважається, що цей день сприятливий для боротьби з плотськими пристрастями. Сни цього дня можуть бути віщими і виконуються рівно через тиждень.

Риби

Вам варто сьогодні бути дуже уважними. Є ймовірність загострення хронічної хвороби. Не варто давати сьогодні гроші в борг, найімовірніше вам їх просто не повернуть. Позичайте гроші тільки тим людям, у яких абсолютно впевнені. Щоб зберегти добре ім'я, спробуйте не афішувати ваш джерело доходу. Постарайтеся уникати вночі прогулянок на самоті.