Гороскоп на 26 листопада 2016 року

П'ятниця, 25 листопада 2016, 00:00
Гороскоп на 26 листопада 2016 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 26 листопада 2016 року
Овен
Цей день може піти на обдумування різного роду ідей і планів. Плани можуть бути самими різними. Деякі з них будуть виглядати вражаюче, проте на їх реалізацію часу все одно не залишиться.
 
Телець
Ви будете налаштовані по-бойовому, нервово і непримиренно реагуючи на все, що відбувається навколо. Щоб не накоїти справ, про які потім доводиться шкодувати, варто спрямувати свою енергію в корисне русло. Відмінний день для презентацій, виступів, занять наукою і торгівлею. Сьогодні ваше мислення буде нестандартним.
 
Близнюки
Сьогодні продемонструвати силу в якомусь питанні — значить забезпечити потрібний результат. День наділяє вас упевненістю в собі, рішучістю і спокоєм, завдяки чому ви зможете демонструвати твердість у будь-якій важливій справі — і на роботі, і в сім'ї. Завдяки принциповій позиції і його вміння стояти на своєму, оточуючим доведеться враховувати вашу думку, волею-неволею йдучи з вами на компроміси.
 
Рак
Ви будете стурбовані діловими питаннями — аж до того, що якщо щось виходить з-під його контролю, ви можете сприйняти це як особисту образу. Взагалі емоційна і надто гостра реакція на практичні завдання ризикує стати візитною карткою цього дня.
 
Лев
Якщо ви захочете справити враження на оточуючих, вашим головним козирем мав стати інтелект. Неважливо, про який співрозмовника йде мова, — про начальника, кохану людину, випадковому попутнику або кращого друга: у будь-яких колах сьогодні будуть затребувані теми, далекі від світської балаканини.
 
Діва
Вас чекає дуже напружений день, можливі неприємні розмови і конфлікти з зовнішнім оточенням, і вам, як ніколи раніше, належить проявити витримку і терпіння. Можливо, що саме з-за необачних висловлювань та надмірно емоційних дій ви опинитеся в ролі мішені для нападок з боку і пліток.
 
Терези
Цей день характеризується несподіваними поворотами долі і можливими розчаруваннями, а новим планам, швидше за все, не судилося втілитися в життя. Вірогідні різного роду непорозуміння, помилки і любовні конфлікти. Не ставтеся до близьких людей як до своєї власності.
 
Скорпіон
Сьогодні вам потрібно набратися терпіння і розібратися у фінансових питаннях. Можливо, ви втрачаєте доходи. Негативно на результати вашої діяльності може позначитися недобросовісне ставлення партнерів у виконанні взятих на себе зобов'язань. Постарайтеся розібратися в ситуації, але будьте делікатні, вирішуйте питання по-доброму.
 
Стрілець
Сьогодні ви можете стати жертвою інтриги. Доводити, що ви не причому, значить даремно витратити час і нерви. Покажіть, чого ви стоїте в конкретній справі, і не опускайтеся до з'ясування стосунків. Намагайтеся менше бути в цей день на людях, не вступайте в дискусії і не сперечайтеся з начальством.
 
Козеріг
Використовуйте енергію цього дня для активних перших кроків. Уникайте зайвого спілкування — люди сьогодні можуть бути напружені, можливі конфлікти. Впроваджуйте здоровий спосіб життя. Займайтеся добродійністю і грошовими вкладеннями. Не сумнівайтеся в собі—дійте.
 
Водолій
Сьогодні доля може подарувати вам приємні сюрпризи, якщо тільки ви не будете із самого ранку висловлювати по кожному приводу невдоволення і проявляти грубість. Поставтеся до всього з посмішкою і фантазією, і цей день залишити у вас приємні спогади.
 
Риби
Не сподівайтеся на випадок, розраховувати треба лише на себе, а астрологічні умови нинішньої доби допоможуть вам вдало завершити розпочате. Тільки ви здатні самостійно зорієнтуватися в тому, що відбувається, але обов'язково поборіть в собі бажання бути центром загальної уваги, сьогодні це зовсім не потрібно.