Гороскоп на 30 листопада 2016 року

Середа, 30 листопада 2016, 00:00
Гороскоп на сьогодні 30 листопада 2016 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 30 листопада 2016 року

Овен

Інтереси сім'ї сьогодні вийдуть на перший план. Заради цього вам доведеться пожертвувати і робочим і вільним часом. Але не варто сприймати це як непоправну втрату. На роботі вас з радістю підтримають колеги, а сходити в кіно або повечеряти в ресторані вийде, коли все благополучно завершиться.

Телець

Сьогодні велика ймовірність майнових і фінансових суперечок. Якщо вони у вас давно назріли, то уникати їх не варто, проте стежте, щоб ваші емоції не виплеснулися за край. В іншому випадку, конфлікт може виявитися болісним і затяжним.

 Близнюки

Сьогодні хороший день для того, щоб присвятити його заняття своїми поточними справами. Зірки не схиляють до вирішення надзавдань, зате сприяють спокійного і розміреного втіленню в життя давно задуманих планів. В цей день вам буде легше концентруватися на головному, не відволікаючись на другорядне.

 Рак

День не схиляє вас до того, щоб комусь щось доводити і поспішати. Навпаки, ви будете налаштовані за будь-яку справу братися неспішно, а якщо можливо — і зовсім його відкласти. Зірки радять присвятити цей день собі, а також рідним і друзям. Можна влаштувати дружню вечірку, вибратися куди-небудь в театр або кафе.

Лев

Сьогодні зірки обіцяють щедро наділити вас життєвою силою і міцним здоров'ям. День схиляє до товариськості і легкості, тому може виникнути бажання багато часу провести у веселій компанії, разом із близькими або друзями. Сьогодні вам буде, як ніколи, легко керувати емоціями — як своїми, так і чужими. Хороший день для нових знайомств, які згодом можуть перерости у щось більше.

 Діва

Сьогодні у вас можуть прокинутися лідерські задатки. День наділяє здатністю швидко приймати рішення, брати за них відповідальність і організовувати навколишніх для того, щоб втілювати ці рішення в життя. Все це вдаватиметься вам без особливої праці: навколишні охоче підтримають вас у всіх починаннях.

 Ваги

Проявіть увагу для того, щоб випадково не образити того, хто вам по-справжньому доріг. Можливо, в один з днів ви несподівано зумієте подивитися на себе іншими очима і зрозуміти, що, по суті, ви чудово з усім справляєтеся. Не скаржтеся на долю, просто вам не завжди вистачає мудрості та терпіння. Постарайтеся сьогодні не сваритися, особливо з жінками. Вже завтра ви про це можете сильно пошкодувати.

 Скорпіон

Цей період може зажадати від вас, щоб ви проявили всю свою сміливість. Вам не слід боятися йти на ризик і діяти під впливом раптового імпульсу. Правильні рішення будуть приходити самі собою. Це може принести фінансовий успіх і допоможе збільшити сферу вашого впливу. Не варто поширюватися про свої успіхи, щоб у вас не стали просити в борг.

 Стрілець

В цей день вам краще уникати алкоголю. Зате корисно зайнятися спортом, провести день активно. Із-за нераціонального харчування можливі проблеми з травленням. Сьогодні не варто бути довірливими, оскільки вас можуть просто використати у своїх цілях шахраї. У першій половині дня можливі неприємні ситуації, які несуть кармічне навантаження. Постарайтеся вийти з них гідно і нікого не образити словами.

 Козеріг

Цей день ви можете присвятити красі, купівлі одягу та білизни, створення комфорту в будинку. Не забудьте про прикраси. Приділіть увагу волоссю, щоб вони були красивіші. Підуть на користь різні водні процедури.

 Водолій

Сьогодні вас можуть чекати приємні сюрпризи, несподівані зустрічі. Якщо вам сьогодні навіть дуже щастить, все одно не варто вплутуватися в авантюри, особливо довгострокові. Там вас будуть чекати тільки втрати. Сьогодні можна сміливо розраховувати на допомогу старшого покоління.

 Риби

Сьогодні вас чекає насичений емоціями день—причому, в основному, приємними емоціями. Ситуація може порадувати вас якимись подіями або ж очікуванням їх. Можливо, вас чимось порадують близькі, або чекають інші привабливі бонуси.