Гороскоп на 12 грудня

Субота, 12 грудня 2020, 00:20
Гороскоп на сьогодні 12 грудня для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 12 грудня

Овен

Сьогодні вам варто приготуватися до приємних сюрпризів. Можливо, пощастить у коханні, або ви отримаєте гроші, на які не розраховували, а може бути, вас порадують якісь хороші новини. Якщо ж ви збирається здійснити план, що вимагає частки везіння, то кращого дня, ніж цей, вам не знайти.

Телець

У вас може з'явитися можливість щось виправити. Це може стосуватися і побутових питань, і робочих моментів, а може й чогось більш глобального, начебто взаємин з близькими людьми. Звичайно, нелегко признатися собі і оточуючим в тому, що наробив помилок, але, зрештою, всі люди помиляються: одні більше, а інші завжди.

Близнюки

Проведіть день без тривалих бесід особливо по мобільному телефону. Замість того, що говорити півгодини по душам, поговоріть десять хвилин. Лікарі кажуть, що ця річ не безпечна. Звичайно, це буде не звично. Але здоров'я важливіше, і думати про нього — вам. До того ж, отримана інформація може виявитися помилковою.

 Рак

Сьогодні ви здатні то і справа дратуватися по дрібницях. Саме по дрібницях — великі проблеми (якщо раптом вони зустрінуться на шляху) ви зможете зустріти стоїчно. Що ж стосується невеликих накладок, то тут ви здатні дати волю почуттям. Така поведінка не тільки засмутить вашу нервову систему, але і розладнає контакти з людьми.

 Лев

Цей день  складатиметься на рідкість вдало, будь-які справи будуть сперечатися. Сьогодні ви здатні здивувати оточуючих як своєю енергійністю, так і підвищеною кмітливістю. Іншими словами, день настільки сприятливий, що було б нерозумно витрачати його на дрібниці.

 Діва

Сьогодні ваш життєвий потенціал буде на висоті. Навіть якщо ви самі цього потенціалу і не відчуєте, варто лише трохи подолати свою інерцію, як енергія почне буквально переповнювати вас. Найпростіше в цьому переконатись, вибравши час на відвідування спортзалу.

 Ваги

Думки про справедливість, а також про те, кому і як слід чинити, то й справа будуть відволікати вас сьогодні від власних планів. Так може й бог з ним, з пошуком винних, чи не краще зайнятися своїми справами? Тим більше, що вони накопичилися вже давно.

Скорпіон

Сьогодні у вас може з'явитися тенденція до ліні і підвищеної сонливості. Сонний стан може переслідувати вас до самого вечора. Якщо ви не знайдете в собі сили підбадьоритися і налаштуватися на активність, день так і пройде, не принісши нічого особливого.

 Стрілець

Сьогодні вам потрібна логіка і прагматизм. Виявляйте розсудливість і тверезий розрахунок, ж емоції і почуття надішліть на другий план. Логіка сьогодні буде превалювати навіть у любові — день зовсім не підходить для романтичних безумств, але ідеальний для конкретних кроків і пропозицій.

 Козеріг

День обіцяє пройти під знаком підвищеної активності й діловитості. Більше того, своєї власної активності вам здасться недостатньо, тому ви зробите все, щоб як-небудь запрягти в свої справи оточуючих. Головне, не робити цього занадто прямолінійно, щоб оточуючі нічого не запідозрили і не відмовилися надягати на себе ваш хомут.

 Водолій

Сьогодні вам буде складно утримувати в собі свої емоції та бажання. Ховати голову в пісок і намагатися стримувати свої пориви навряд чи вийде — почуття то і справа наполегливо нагадувати про себе, намагаючись вирватися назовні. Найкраще — це знайти своїм почуттям якийсь безпечний громовідвід.

 Риби

Сьогодні ви будете явно не налаштовані на нові знайомства. Та й взагалі, до всього нового ви будете ставитися з великою обережністю. Зате, якщо знайомство в цей день все-таки відбудеться, то можна очікувати, що воно буде особливо міцним і довгим.