Гороскоп на 20 грудня 2016 року

Вівторок, 20 грудня 2016, 00:25
Гороскоп на сьогодні 20 грудня 2016 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 20 грудня 2016 року

Овен

Можливі ситуації, коли вам буде потрібна підтримка близьких людей, і в більшості випадків ви її отримаєте. Не соромтеся просити про допомогу, обговорювати свої проблеми, говорити про те, що вас турбує.

 Телець

Сьогодні зірки гороскопу радять витратити на домашні справи або проекти, що не передбачають глибоких емоцій, особливо негативних. День схиляє до радикалізму і крайнощів, так що будь-яке невдоволення буде супроводжуватися безапеляційністю суджень і небажанням йти навіть на найменший компроміс.

 Близнюки

Сьогодні вас будуть то і справа долати гострі напади самоїдства і самокопання. Ви будете вишукувати свої помилки і шкодувати про минулі вчинки. Постарайтеся не занадто захоплюватися подібним самобичуванням. Досить просто зробити висновки на майбутнє, щоб більше не повертатися до цієї Рак

Цей день принесе вам гарний настрій, чудові ідеї, цікаві завдання. Його можна буде назвати плідним. В особистій сфері можуть відбутися зміни на краще зміни плавні, дуже органічні, не змушують турбуватися ні, ні хвилюватися.

 Лев

Вам необхідно навчитися розуміти власний організм, неодмінно зміцнювати його і іноді балувати. Працюйте над гнучкістю не тільки тіла, а й мислення і емоцій. Це допоможе гармонійніше вибудовувати відносини з людьми. Намагайтеся слухати себе, свою інтуїцію.

Діва

У центрі уваги в цей день для вас виявиться, насамперед, реалізація давніх бажань. Успіхи в комерційної і ділової області будуть залежати від вашого вміння домовитися і правильно використовувати свої зв'язки.

 Ваги

Постарайтеся утриматися від зайвого спілкування, не позичайте грошей, уникайте фінансових справ з друзями, інакше і дружбі кінець, і грошей не заробите. І не кажіть зайвого, не діліться своїми домашніми проблемами.

 Скорпіон

Сьогодні можливі романтичні зустрічі і побачення, оригінальні сюрпризи, любовні зізнання, пристрасні ночі, сварки і ніжні примирення. Але до кінця дня ви від усього цього втомитеся, і вам захочеться простого тихого щастя.

 Стрілець

Це найкращий час для того, щоб навести порядок у фінансових справах, скласти плани на найближчий час. Зараз ви налаштовані, по-перше, серйозно, а по-друге, реалістично, що дозволяє будувати повітряні замки, а куди більш реальні земні споруди.

Козеріг

Основну увагу сьогодні потрібно приділити самодисципліні, щоб ваші інтереси просувалися без втрат та ускладнень. Не поспішайте розпоряджатися своїми фінансами під впливом раптового рішення. Труднощі, які сьогодні можуть виникнути, лише сигнал про більш серйозні проблеми, які вам доведеться вирішувати. Стежте, щоб ваші стосунки були в нормі, не йдіть на поводу тих, кому потрібен привід, щоб випустити пар. Але подивіться, чи немає зерна істини в тому, що вам намагаються повідомити.

 Водолій

Сьогодні є можливість зміцнити свої позиції і поліпшити свій імідж і авторитет в очах оточуючих. Спробуйте в розмові блиснути своєю ерудицією. Сьогодні буде затребуваний інтелект.

 Риби

Сьогодні вам доведеться діяти з подвоєною енергією і рішучістю. У вас є всі шанси підштовхнути оточуючих на які-небудь корисні і важливі справи. При цьому ви можете ставитися до справ з надмірною серйозністю, а ваше почуття гумору буде явно не на висоті.