Гороскоп на 4 січня 2017 року

Вівторок, 3 січня 2017, 23:58
Гороскоп на 4 січня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 4 січня 2017 року

Гороскоп Овен. Овнів аж до вечора можуть переслідувати сумніву, можлива незібраність, емоційна лабільність. Вечір подарує більше енергії, але варто вважатися з самопочуттям.

Гороскоп Телець. У середу зірки радять Тельцю зосередитися на створенні інтелектуальних зв'язків з людьми. Спочатку будь-яке спілкування будується за принципом симпатії-антипатії, однак для більш глибоких відносин одних лише симпатій мало, необхідно знайти спільні теми та інтереси.

Гороскоп Близнюки. Можливі майнові спори і серйозні сварки з членами сім'ї з питання тих самих квадратних метрів. На жаль, навіть у свята квартирне питання здатний зіпсувати все, що тільки можна.

Гороскоп Рак. Для Раків це позитивний і надихаючий день. Успішне подолання перешкоди або відстрочка неприємного моменту дадуть відчуття свободи. Можливо, вам вдасться витримати моральне чи духовне випробування.

Гороскоп Лев. Навіть якщо Лев не дуже любить інтелектуальні дискусії, в середу він може зробити виключення з правил. Причому, чим гаряче спір вийде, тим краще!

Гороскоп Діва. Діви знову переживають і засмучуються з якимось дріб'язковим приводів. Повірте, все це не варто вашої уваги, а вже тим більше витрачених нервових клітин. Припиняйте приділяти всяку нісенітницю стільки часу. Відпускайте і легко забувайте, все вже минуло, а ваше завдання-робити так, щоб було тільки краще.

Гороскоп Ваги. Терезам краще тимчасово відступити в тінь. Причиною може стати необхідність реструктурувати справи, віддати борги, поправити здоров'я. Розплутування вузлів і прояснення загальної картини може зайняти більше часу, ніж ви розраховували.

Гороскоп Скорпіон. У середу якщо Скорпіон захоче справити враження на оточуючих, його головним козирем мав стати інтелект. Неважливо, про який співрозмовника йде мова, – про начальника, кохану людину, випадковому попутнику або найкращому другові.

Гороскоп Стрілець. У середу Стрільці вирішать виступити в ролі Діда Мороза. Хто сказав, що подарунки даруються виключно в новорічну ніч? Якщо душа вимагає, значить можна і потрібно продовжити це приємне заняття.

Гороскоп Козеріг. На початку дня Козерогам буде властива вразливість, сугестивність. Можлива залежність від навколишнього середовища, інформаційного потоку, власних переживань. Не варто вирушати в дорогу, знайомитися, починати нові справи, пошуки.

Гороскоп Водолій. Якщо Водолій присвятить цей день думкам про те, як поліпшити матеріальне становище, він справить на світ чудовий план, який допоможе йому непогано заробити.

Гороскоп Риби. День як день, нічого особливого. Ви будете поратися по господарству, зустрічатися з близькими друзями, розслабитися і ні про що серйозне не думати. Правда, ближче до обіду можливі невеликі проблеми зі спиною.