Гороскоп на 21 січня 2017 року

П'ятниця, 20 січня 2017, 22:30
Гороскоп на 21 січня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 21 січня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

День гарний для Овнів, які люблять таємниці, загадки, подвійність, атмосферу інтимності або інтриг. Обстановка цих доби будить фантазію, спонукає до таємним пригод, спонукає втілювати в життя приховані бажання. Все складеться вдало, якщо ви змирилися з відведеною вам роллю і не бунтуете проти обставин. Овнам, які не змогли освоїтися в ситуації, не згодні на закулісні ігри і місце «на лаві запасних», зірки радять діяти за обставинами, а важливі ініціативи поки відкласти.

Телець (21.04 - 21.05)

Сьогодні Тельці налаштовані романтично, не проти залишити звичне середовище і поринути у світ любові, пристрастей, авантюр, віртуальних сюжетів. Не виключено, що вас втягне в пригода друг, родич, кохана людина, партнер по шлюбу. Гармонія ваших і чужих намірів дозволить діяти на одній хвилі, не витрачати час на пояснення і узгодження зусиль. Небажано втрачати пильність підозрілої компанії: критичний поріг в цей день знижений, є ризик захопитися і непомітно перейти межу.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Добровільно чи в силу обставин, Близнюки сьогодні можуть залишатися на других ролях, виконувати чужі примхи, жертвувати своїм часом, комфортом, ресурсами. Послужливість може бути продиктована сильним почуттям, бажанням досягти мети, а також прагненням дбати, допомагати, підтримувати у важку хвилину. Можливо, ви будете рятувати кохану людину або бізнес. Однак зірки не радять вам виступати в ролі «обслуговуючого персоналу», якщо це принижує вашу гідність чи шкодить здоров'ю.

Рак (22.06 - 23.07)

Раки сьогодні можуть потурати своїм бажанням, звичкам, фантазій, балувати улюблених і близьких людей. Приємна особливість цього дня – гармонія тілесного і духовного. Можна насолоджуватися любов'ю, мистецтвом, старовинними захопленнями, заодно розширюючи свій кругозір і можливості. Прекрасний день для закоханих, які живуть у різних містах або країнах, що виросли в різних культурних і духовних традиціях: будь-які екзотичні нюанси будуть додатково сприяти інтризі, романтиці, інтересу, зближенню.

Лев (24.07 - 23.08)

Сьогодні Леви потребують розуміння, довіру, емоційної підживлення. Не виключена тяга до самотності, занурення у світ мистецтва, фантазій, спогадів. Можливо, щось утримає будинку, змусить бути з близькими. Любовні відносини можуть будуватися на пристрасті і інтриги, але також вимагати делікатності, особливо в частині інтимних нюансів і особистих кордонів. В будь-яких ситуаціях, включаючи романтичні, важлива безпека. Не варто перебувати в людному місці або там, де вам щось нагадує про неприємності.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам день обіцяє інтенсивне продовження вчорашніх подій. Можна розвинути спільне починання, розраховувати на отримання явної або прихованої вигоди, на допомогу близької рідні. Прекрасний день для поїздок, візитів, зміцнення подружньої гармонії. Романтичні відносини варто додатково підживити спільними приємними враженнями. Не виключено увагу з боку колишнього партнера, конкурента, колишнього супутника життя - в цьому випадку, прояви інтересу можуть бути таємними, не афішуватися.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам не варто планувати на цей день нові починання, важливі зустрічі, активний відпочинок. День схиляє до інертності, мрійливості. Імпульс для дій будуть часто давати емоції. Можлива фіксація на певних бажаннях, відчуттях, в тому числі, еротичних. В сім'ї і близьких особистих стосунках може посилитися потреба все робити разом, включаючи покупки і рутинні побутові справи. Якщо ведуться роботи в будинку або доводиться думати про бізнес, важливо довіра до партнерів, помічників, найманим робітникам.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам день дозволяє закріпити досягнення останніх тижнів, у тому числі, успіх у протилежної статі. Обставини цієї доби підживлюють ділової і любовний азарт, стимулюють творче натхнення, сприяють активній взаємодії з друзями по захопленню. Вдалий баланс фізичної і душевної енергії дозволить підтримувати відмінну форму і розробляти кілька цілей одночасно. Хороші можливості не варто використовувати на зло - наприклад, потурати своїм шкідливим звичкам.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям не варто втручатися безпосередньо в хід подій. Для впливу на ситуацію сьогодні краще використовувати замасковану ініціативу, допомога посередників. День загострює інтуїцію, допомагає виявити приховані мотиви і тенденції. Таємне може стати явним без вашої участі. Дізнавшись чужі мотиви або зрозумівши прихований механізм подій, можна налагодити відносини, поправити справи, усунути причини проблем. Можливий інтерес до самоти, таємним угодам. Може знадобитися альтернативний офіс, наймана квартира.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козероги можуть бути поглинені розгадуванням секретів, аналізом минулого. Може нагадати про себе старий друг, історія з «колишнього життя». Визначати стиль життя і коло інтересів сьогодні будуть такі якості, як проникливість, сприйнятливість, музикальність, чуттєвість. Надлишок почуттів можна реалізувати в любові, творчості і в заняттях, що вимагають фантазії, емпатії. Плани не варто будувати під впливом емоцій: уявна картина майбутнього буде сильно забарвлена спогадами, часом негативними.

Водолій (21.01 - 19.02)

Сьогодні зірки не радять Водоліям наполегливо заглядати вперед. Варто утриматися від побудови та затвердження нових планів, розробки стратегії, моделювання подій. Особливо небажана стихійна візуалізація майбутнього: пам'ять і уяву можуть побудувати повітряний замок, далекий від ваших справжніх цілей, запропонувати вам чужі по духу маски і сценарії. Відволіктися допоможуть поточні справи, нагальні завдання. Будуть вдалими цільові покупки і угоди, за умови, що вами керують не тільки емоції.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам день дасть все необхідне для успіху ініціатив, гармонійного розкриття емоційного, ділового, чуттєвого потенціалу, вдалого результату пригод. Можна йти второваним шляхом, використовувати перевірені алгоритми. Можливо невелику подорож в минуле. Перешкодою до реалізації шансів можуть стати лінь, пасивність, втома. При хорошому самопочутті, можна активно насолоджуватися всім спектром доступних задоволень, проте краще не зловживати ними, щоб не втратити потрібну для справ форму.