Гороскоп на 28 січня 2017 року

П'ятниця, 27 січня 2017, 23:24
Гороскоп на 28 січня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 28 січня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам варто провести день в компанії, або там, де можна зустріти друзів. Обстановка не тільки сприяє відновленню зв'язків з колишніми однодумцями, але і допомагає пошуку нових «братів по розуму». Підвищується ймовірність відродити згуртований колектив, знову дати хід корпоративних традицій. Багатьом Овнам доля дає відмінний шанс стати природним лідером, очолити перспективне починання. Наявність спільних інтересів буде сприяти зміцненню відносин в парі, в шлюбі.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям зірки радять визначитися з цілями і вибрати потрібну лінію поведінки. Не варто випереджати події: роль, до якої ви поки не готові, спровокує надлишок уваги до вашої персони і, як наслідок, перевтома. Не самий простий момент, якщо ви честолюбні, мрієте бути на виду, користуватися популярністю: хтось вирветься вперед і перехопить ініціативу. Можливо, вам доведеться рахуватися з авторитетом одного, старших. Для батьків-Тельців на першому місці можуть виявитися інтереси дітей.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюків аж до ночі буде супроводжувати гарний настрій і перманентна удача. Плани на близьке майбутнє не варто будувати з нуля - краще використовувати вже наявні можливості, які вами в даний момент ще далеко не вичерпані. Цей день відкриває нові перспективи замість лабіринтів і тупиків, підказує шляхи вирішення наболілих проблем. Можна планувати подорожі, участь у заходах. Особисті контакти, особливо дружні, можуть бути переведені на новий, більш ефективний рівень.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам не варто боятися складних завдань. Зірки підказують, що зараз потенційні проблеми вирішуються легко, якщо підійти до них комплексно, з урахуванням досвіду. На найближчий час не варто планувати одноосібні ініціативи, так як у самий відповідальний момент у вас може не вистачити «пороху», або вас підведе непередбачене збіг обставин. Щоб знизити ризик зриву і перенапруги, варто подбати про превентивних страхувальних заходи: заново налагодити зв'язки, вивчити правила, зміцнити здоров'я.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам не варто ламати усталений порядок речей, квапити зміни. Це вдалий момент для першого кроку у напрямку до людині або групі людей. Зробивши його, не варто форсувати події, краще дочекатися відповідного уваги, бажаної реакції. Ви можете заявити про себе, відкривши свої плани, або підкресливши минулі заслуги. Не рекомендується виявляти зайву наполегливість чи впадати в невиправданий песимізм у сфері особистих відносин, краще не піддаватися емоціям і спокійно перечекати складний момент.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам навіть у вихідні дні не рекомендується ігнорувати питання дисципліни, обов'язку, об'єктивної необхідності. Варто знайти час для системних заходів щодо облаштування житла, обладнанню робочого місця, профілактиці захворювань. Може знадобитися часткова перебудова побуту, якщо ви плануєте ремонт, переїзд, завели домашнього вихованця. Наведений навколо порядок і уточнений план дій додадуть вам впевненості, допоможуть не боятися непередбачених ситуацій або зменшити пов'язаний з ними дискомфорт.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам день забезпечує зростаючу впевненість у собі, дозволяє сподіватися на приємний сюрприз або на отримання запланованої підтримки. У разі проблем із самопочуттям, очікується ривок на новий рівень або позитивна динаміка, що веде до зцілення. Стабільне натхнення дозволить зайнятися улюбленою справою. Можна повернутися до призупиненим проектів, привернути до них нових прихильників, зайнятися рекламної частиною. Можлива зустрічна ініціатива з боку потрібних людей, повернення партнера або друга.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам день додасть натхнення для перетворень і освоєння нових корисних навичок. Полем діяльності може стати будинок, особистий простір, компанія близьких друзів. Об'єктом уваги і приводом для експериментів може бути відремонтована або знову придбана техніка, автомобіль, комп'ютер. Якщо мова йде про здоров'я, варто пошукати більш прогресивну схему лікування хвороби. Не найпростіший період чекає самолюбних Скорпіонів, їх претензії на популярність і славу може хтось заперечити.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільці сьогодні щасливі як в одноосібних починаннях, так і в командних. Енергію варто спрямувати не на домашні справи і побут, а на колективні цілі та побудову майбутнього. Підтримку краще шукати у тих, з ким вам нема чого ділити». Члени сім'ї або люди, з якими ви недавно були в конфлікті, на даному етапі можуть виявитися не кращими помічниками та партнерами. Заважати гармонійному взаємодії з ними буде тліюче полум'я образ, може зберегтися відгомін ворожнечі або наступити період охолодження.

Козеріг (22.12 - 20.01)

У Козерогів сьогодні в пріоритеті стратегічні цілі. Все, що відбувається або ось-ось відбудеться, багато представників знаку будуть розглядати саме з цієї точки зору. Можливі нововведення в будинку, або події, що підводять до думки про чергове життєво важливий апгрейд. Корисно зміцнити матеріальну базу, особливо, якщо вам належить період реформ і адаптації до нового. Фінансова і моральна незалежність не завадять, якщо попереду конфліктний період, наприклад, битва за особистий бізнес або територію.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водолії можуть приступати до намічених дій, розкриттю особистого потенціалу. Незалежно від рівня власних можливостей, зірки радять вам заручитися додатковою підтримкою у всіх доступних напрямках, так як це значно посилить вашу пробивну силу. Важливою складовою частиною успіху може стати уміння підкреслювати свої особисті достоїнства, або давати широку рекламу свого проекту. Розпочатому справі допоможе правильний план, на особистий імідж добре вплине продумана благодійність.

Риби (20.02 - 20.03)

День насичений і яскравий для Риб, які тяжіють до экстравертному типу. Сьогодні можна взяти участь у колективному заході, ознайомитися з останніми новинками техніки або актуальними соціальними тенденціями. Добре побувати на виставці, конференції, в компанії друзів. Якщо ви не любите шум і скупчення народу, відмінним виходом буде знайомство з новинами через Інтернет. Не найкращий момент для активності, якщо ви хочете звернути на себе увагу. Небажані покупки, не варто робити важливий вибір.