Гороскоп на 29 січня 2017 року

Субота, 28 січня 2017, 23:44
Кожного знака зодіаку в особистому житті чекають зміни і незабутні події.
Гороскоп на 29 січня 2017 року

Овен

Овни, у яких вже є партнер, не відчують необхідну їм підтримку. Єдиний спосіб з'ясувати, чому так відбувається, це залишатися чесним до кінця і постійно ділитися своїми емоціями. На щастя, до кінця тижня ви відчуєте себе більш впевнено, і досягнете бажаних результатів, в тому числі і взаєморозуміння з вашим коханою людиною.

Телець

Ваша пристрасть і бажання обмежаться, що не дуже добре позначиться на відносинах. Найвірогідніше, що вас стримує страх зобов'язання перед вашим партнером. Розберіться у своїх почуттях, постарайтеся відповісти самостійно всі питання, що накопичилися у вашій голові. Вам вдасться налагодити стосунки, якщо ви самі цього захочете.

Близнюки

Занадто багато обов'язків на роботі зменшать романтику у відносинах на цьому тижні. Швидше за все винні в цьому ваші амбіції. Тим не менш, вас обов'язково підтримає кохана людина, тому опускати руки, думаючи, що з вами не все в порядку, поки зарано.

Рак

Нові фінансові можливості відкриються перед вами і вашим партнером на цьому тижні. Зверніть увагу на події з моменту приходу нового Місяця. Ви легко зрозумієте, куди необхідно вкладати гроші. Не забудьте про дорогоцінний час для романтики, яка в останні дні випарувалася.

Лев

Новий Місяць увійде у ваш сектор партнерства, і це означає, що ваш величезний потенціал готовий реалізуватися у відносинах з коханим. У той же час Венера буде перебувати в положенні до Сатурну, з-за чого ви не можете відкрити своє серце достатньо, щоб любити сильно і без пам'яті. Подолайте свої страхи і насолоджуйтесь приємними емоціями.

Діва

На цьому тижні вам доведеться несолодко у відносинах з партнером. Стара, вже давно забута, проблема може стати джерелом напруженості. Більш того, саме в майбутні 7 днів ви зрозумієте, наскільки ваша фінансова ситуація ускладнилася. Тільки спільними зусиллями можна вирішити всі труднощі. Не дозволяйте клопотів вбити вашу любов.

Ваги

Вільні Ваги на цьому тижні зустрінуть свою любов. Новий Місяць, у п'ятницю, буде знаходитися у вашому секторі любові. В результаті, у вас з'явиться шанс зустріти хорошого людина, але зусилля, хоча б мінімальні, з вашого боку, також важливі. Якщо ви перебуваєте у стосунках, ви зумієте внести зміни у ваше життя, щоб урізноманітнити її.

Скорпіон

Ваше особисте життя змусить вас почувати себе менш задоволено. Ймовірно, ваш чоловік не проявляє необхідну підтримку і вдячність вам. Якщо це так, значить ваше серце не може повністю відкритися для щирих відносин. Залишайтеся до кінця чесними, поговоріть з коханою людиною про те, що вас турбує.

Стрілець

Якщо ваше особисте життя останнім часом не така, як ви її собі уявляєте, то вже в суботу Марс – сама витривала планета, вплине на ваше лібідо. Він буде знаходитися у вашому секторі романтики і залишиться там аж до 9-го березня. Протягом цього періоду, ви безумовно покращить ваше життя.

Козеріг

Відносини з вашим чоловіком (дружиною) будуть протікати не так плавно, як вам би того хотілося. Деякі Козероги і зовсім засумніваються в своїх почуттях. Вам належить пройти серйозні події й важливі розмови, перш ніж роз'яснити всю ситуацію. Збережіть гарні манери з коханою людиною і говоріть з ним частіше про проблеми думках, що турбують вас.

Водолій

Нова Місяць у вашому знаку в п'ятницю відкриє перед вами початок для багатьох областей у вашому житті. Якщо ви хочете внести які-небудь зміни в ваших стосунках, не роздумуйте, і приступайте прямо зараз. Результат задовольнить вас.

Риби

Риби відчують сильні емоції в любові. Завдяки Венері, яка ще рухається через ваш знак, ви виглядаєте більш привабливими. Але в п'ятницю, Сатурн вплине на любов, спробувавши обмежити вас у ваших почуттях. На щастя, його опозиція швидко пройде. Використовуйте таку можливість, щоб визначити, чого ви хочете з точки зору любові і стосунків.