Гороскоп на 31 січня 2017 року

Понеділок, 30 січня 2017, 23:54
Гороскоп на 31 січня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 31 січня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Обстановка дня здатна тимчасово збити Овнів з шляху, поставити перед лабіринтом проблем або ланцюгом дивацтв. Можливо нетипове або інтригуюче поведінку партнера, плутанина в почуттях і симпатіях. Деякі Овни зіткнуться з наслідками недавніх інтриг, виявленою раніше слабкості, участі в сумнівній авантюрі або протизаконне справі. Сьогодні не варто на когось покладатися, бажано скасувати шопінг, операції, посередницькі операції. Частина питань може залишитися без однозначної відповіді.

Телець (21.04 - 21.05)

Загальний фон цього дня для Тельців сприятливий, але багатьом моментам буде бракувати визначеності. Можуть досягти апофеозу сумніву, підійти до критичної межі суперечності, навіть після остаточного рішення не виключаються залишкові коливання. Замість природної точки, в деяких сюжетах доведеться поставити кому або три крапки. Причиною занепокоєння може бути брак гармонії, рівноваги, безпеки. Поліпшить ситуацію і додасть упевненості наявність альтернативи, у тому числі, на майбутнє.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Впливати на хід подій Близнюки сьогодні можуть лише частково. Головне завдання дня - підтримання рівноваги і справедливості. Ситуація неоднозначна, позиція важливих осіб може відрізнятися двоїстістю, скритністю, відходом від відповідальності. Щоб убезпечити себе або свій проект, варто вжити заходів обережності, запастися різними варіантами поведінки на різні випадки. У важливий момент необхідні далекоглядність, мудрість, уміння знаходити баланс. У спілкуванні з вищими нагоді дипломатичність.

Рак (22.06 - 23.07)

Сьогодні фортуна благоволить Ракам і охоче допомагає їм виплутатися з халепи. В яку б дивну історію ви не потрапили, для вас особисто все закінчиться добре. День схиляє до романтики, буде пофарбовано сильними емоціями спілкування, побачення, прощання. Далеко від будинку можлива ностальгія. Не виключено розчарування в деяких очікуваннях. Раки, все ще не готові розлучитися зі своїми ідеалами, можуть закрити очі на розрив між мрією і дійсністю, залишивши вирішення питання до кращих часів.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам день допоможе зробити вибір, ранжувати цінності. Можна зробити знижку на емоції в побуті, але краще не дозволяти собі слабкість і сліпоту у важливих справах. Також не варто вірити в прості збіги. Пора списати борги, забути про упущену вигоду і попрощатися з тими, хто розчарував. Істинні цінності варто берегти і охороняти, посилити контроль, доступ, ступінь секретності. Близьким людям, перспективним партнерам можна пробачити дрібні гріхи. Має сенс відкласти велику угоду.

Діва (24.08 - 23.09)

Для Дів день небезпечний зовнішньої ясністю і прихованими пастками. Успішно відстежуючи нюанси, можна пропустити великий недолік, «не помітити слона». Спокуси можуть виходити від середовища в цілому, від близьких і малознайомих людей. Варто пам'ятати, що таємне рано чи пізно стане явним. Небезпечно мінятися ролями, виступати в ролі посередника, адвоката, відповідального особи. Небажано йти на сумнівні оборудки на симпатії і довіру, вступати в довгострокові коаліції: Будь-який договір потребує хорошої страховки.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам зірки радять виключити починання, відмовитися від надмірної активності, знизити планку очікувань, стримати амбіції. Спроба боротися з обставинами не дасть стійкого ефекту, а плата за скромні досягнення виявиться невиправдано велика. Варто подолати неуважність, смуток, нездужання, намагатися дотримуватися інструкції, професійні вимоги, лікарські вказівки, розклад. Можна позбутися від непотрібних дрібниць, розлучитися з невідповідним місцем або з людьми, які не виправдали сподівань.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Для Скорпіонів день сприятливий в емоційному плані, але не надто вдалий в діловому. Інтуїція підкаже вам правильний вихід в справах сердечних, творчої чи естетичної області, в якомусь особистому питанні, але може виявитися безсилою матеріальної, технічної, управлінської, медичної сфери. Підвищується ризик потрапити в пастку, вирішуючи багатофакторну задачу, що включає морально-етичний або правовий аспект. Вирішальну роль у виборі може зіграти баланс вигоди і збитку, комфорту і проблем.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям зірки нагадують, що поганий мир краще доброї сварки, і радять погодитися на розумні поступки. Це не найкращий момент для силових рішень, прояви жорсткості і агресії, особливо, якщо мова йде про близьких людей або тих, хто слабкіший за вас. Не варто воювати за свої принципи і територію, краще укласти договір, який зараз влаштовує всіх учасників подій. У справах, пов'язаних з житлом, фінансами, сімейними узами, має сенс обмежитися тимчасовими рішеннями.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам зірки не радять планувати на цей день починання. Незважаючи на всі зусилля, зрушення малоймовірні. Причиною застою можуть стати ваші власні коливання, невизначені зовнішні умови, відсутність або неясна позиція потрібних людей. В якості компенсації можна отримати цікаві враження, випробувати незвичайні відчуття, стати свідком або учасником нетривіальних подій. Не варто бездумно витрачати нервову енергію і розпорошувати інші ресурси, наприклад, розкидатися грошима.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям доведеться прийняти як даність тимчасова відсутність ясності у справах, прозорості у відносинах. Також доведеться змиритися з фактом запізнення, непорозуміння, помилки, з неможливістю щось перевірити, повернути, обміняти. В областях, де триває пауза, можливо нагнітання цікавості, проте день обіцяє складності з отриманням точних відповідей на животрепетні питання. Не варто давати волю підозрами, сумнівам, ділитися думками: припущення можуть виявитися невірними, теми неактуальними.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам не варто розслаблятися і втрачати пильність. Ланцюг випробувань наближається до кінця, але все ще великий ризик допустити помилку. День може приготувати двоїсті, абсурдні ситуації, змусити вас побачити свої помилки. Бажано виключити домовленості, обмінні операції, купівлі, нову відповідальність, не піддаватися на приховані провокації. Якщо на вас тиснуть, краще вдатися не до агресивного захисту, а до відволікаючому маневру, використовуючи дипломатичність, гнучкість, почуття гумору.