Гороскоп на 12 лютого 2017 року

Субота, 11 лютого 2017, 23:06
Гороскоп на сьогодні 12 лютого 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 12 лютого 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам зірки радять підлаштуватися під обставини і провести день у спокійному режимі. Нові ініціативи не рекомендуються, сьогодні їх результат може виявитися нульовим або досить неоднозначним. Зайвий розмах небажаний не лише в діях, а й у думках – є ризик погнатися за ілюзією, з декількох доступних варіантів вибрати найкращий. Це відповідні добу для дрібних побутових турбот, турботи про здоров'я, допомоги домочадцям. Можуть вимагати більш ретельного догляду домашні вихованці.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельців день може схилити до старим звичним заняттям, забутого хобі. День пройде спокійно, якщо не претендувати на багато і вміти задовольнятися дрібницями. Це вдалий момент для фізичного відпочинку і для розвантаження свідомості. Можна зняти маску, відмовитися від нав'язаної обставинами ролі. Якщо ви задоволені змінами в своєму житті і жадаєте продовження свята, вам доведеться змиритися з тимчасової паузою у розвитку бажаних подій, можливим поверненням колишніх страхів, невпевненості в собі.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам не варто покладати на цей день великі надії, так як поступальний хід подій тимчасово сповільнюється. Може звузитися коло спілкування, призупинитися хід вакансій справ. Не виключено, що вам доведеться провести цю добу будинку, зробити поступку близьким. Домашня обстановка може виявитися непридатною для веселощів, навчання, прийому гостей. Вимушена пауза може призвести до непотрібних сумнівів, можуть нагадати про себе давні звички, мимоволі відігратися старі непродуктивні схеми спілкування.

Рак (22.06 - 23.07)

Раки сьогодні сприйнятливі до корисної інформації, проте її кількість може виявитися вкрай убогим, а достовірність сумнівною. У відсутність точних фактів і правильних порад, краще зробити паузу у важливій справі, так як природна інтуїція допоможе вам далеко не у всіх питаннях, можлива схильність тлумачити все в негативному ключі. Не кращий день для поїздок, особистих побачень, вечірок. Не виключені вимушені прогулянки, наприклад, у зв'язку з придбанням ліків або пошуком потрібних відомостей.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам зірки радять зробити перерву в русі до мети, а у виборі занять орієнтуватися на обставини. Сьогодні велика небезпека зациклитися на нюансах, втративши з виду загальну картину. У поведінці цікавлять людей можуть проявитися або стати помітніше невеликі недоліки, на які ви зазвичай схильні закрити очі. Цей день можна використовувати для критичного аналізу деталей корекції дрібних похибок. Небажані значимі особисті зустрічі, великі грошові операції, відповідальні рішення.

Діва (24.08 - 23.09)

Діви можуть зіткнутися з побутовими обмеженнями, браком прав або точної інформації. Можливе загострення прихованих комплексів, тимчасове відчуження у спілкуванні з близькими людьми, невдоволення собою або зовнішніми умовами. Деякі Діви стануть надто недовірливим, можуть легко впасти в депресію через дрібниці. Не кращий день для знайомства, побачення, важливої розмови, домашніх перетворень. При нездужанні не варто поспішати з радикальними заходами лікування, так як цілком можливий неправильний діагноз.

Терези (24.09 - 23.10)

Сьогодні гармонійно відчувають себе лише ті Ваги, які свідомо планують усамітнення з метою відпочинку, лікування, профілактики, вирішення побутових питань. Активних та енергійних Ваг чекають перешкоди різного ступеня складності, від легких забавних непорозумінь до повної ізоляції від світу. Вирішальну роль може зіграти нездужання, розкрилася помилка, відсутність потрібних дрібниць. Можливий тимчасовий занепад сил. Не кращий день для налагодження зв'язку, шалених розваг, спроби звернути на себе увагу.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам не варто розраховувати на стрімке зовнішній прогрес, але день може виявитися цікавим в іншому відношенні. Сьогодні добре спостерігати, зіставляти деталі. У простих речах можна побачити закономірності, що корисно для корекції планів. Заповзятливі Скорпіони-«трудоголіки» можуть залишитися без стимулу і поля діяльності, страждати від уявної незатребуваності - їм зірки радять не нав'язувати свої послуги оточуючим, а щільніше зайнятися якою-небудь деталлю, тонкої ювелірної роботою.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям не завадить обачність. Це не найкращий день для підживлення самолюбства, ваші повноваження можуть бути тимчасово обмежені людьми або обставинами. Можливо, доведеться згадати про сімейний або професійному борг, тримати під контролем два напрямки. Прийняти однозначне рішення завадять сумніви. Варто ставити собі лише посильні цілі. Перевантаження небажані, так як вразливе здоров'я. Велику роль відіграють витримка, самодисципліна, досвід, вміння рахуватися з об'єктивними факторами.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам варто в усьому притримуватися помірності. Навіть у дрібницях не завадить перестраховка. У міркування може вкрастися помилка, а під зовні благополучним ходом подій можуть ховатися «підводні течії». Надмірна ідеалізація та романтизація може вести до розчарування в кумирах і авторитетів. Корисно звертати увагу на подробиці, детально аналізувати цікаві напрями, особливо, якщо в сферу ваших інтересів входять питання освіти, подорожей, еміграції, віддаленої роботи.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям сьогодні краще відмовитися від високих темпів, нових досягнень, абсолютної впевненості в чому-небудь. День перенаправляє увагу з далеких горизонтів на дрібні деталі, які деколи не хочеться помічати. Не варто ігнорувати завуальовані небезпеки, похибки в планах, наслідки недолікованих захворювань і травм. У відносинах може стати неможлива повна щирість або прямий контакт, романтичний інтерес може тимчасово змінитися «дослідницьким», не виключена зайва критичність.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам сьогодні не варто пред'являти завищені вимоги до свого оточення. І собі, і іншим краще дати право на помилку, це виключить розчарування і допоможе не піддатися самообману. Небажано укладати договори, давати обіцянки, приймати підозрілі запрошення, вирушати куди-небудь в товаристві малознайомих людей. Можливі непорозуміння у спілкуванні з партнером. При складних відносинах, цей день підкреслить відсутність довіри і впевненості, глибинну різниця світоглядів або цілей.