Гороскоп на 15 лютого 2017 року

Вівторок, 14 лютого 2017, 23:54
Гороскоп на сьогодні 15 лютого 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 15 лютого 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Для Овнів сенс дня – об'єднання і рівновагу. Уміння ладнати з людьми підніме особистий рейтинг, допоможе користуватися можливостями. У напруженій ситуації, буде шанс отримати в повному обсязі потрібну підтримку, в тому числі, з боку закону і його представників. День сприятливий для участі в заходах, спільних програмах, судових засіданнях, для прийняття колегіальних рішень. В особистих відносинах, включаючи шлюб, важливо бути «в одній зв'язці», поважати інтереси партнера, цінувати його досягнення.

Телець (21.04 - 21.05)

Для Тельців важлива атмосфера, що панує в оточенні. Можлива активна залученість до справи друзів, робочого колективу. Зв'язку і популярність в потрібних колах допоможуть закріпити успіх, зміцнити захист, створити платформу для зростання. Добре відстоювати спільні інтереси, наприклад, подружні. Актуальна товариська взаємодопомога. Дуже вдалий день, якщо ви здійснюєте лікування в престижній клініці, працюєте у великій компанії або у сфері, пов'язаній з естетикою, модою, адмініструванням, наданням послуг.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам зірки радять зробити головною темою дня розширення горизонтів і закріплення досягнень. Якщо напередодні ви не змогли скористатися вдалим шансом, сьогодні є можливість надолужити згаяне, але діяти слід, не відкладаючи. Це момент удачі, відмінний день для рекламних заходів. Важливу роль відіграє особистість вчителя, партнера, тренера. Крім свого власного прогресу, багато Близнюки зможуть порадіти успіхам дітей, учнів, друзів, коханих, успіху спільної справи.

Рак (22.06 - 23.07)

Для Раків сьогодні важливі сімейні або колективні традиції, корпоративні або національні цінності. Багато яскравих вражень дасть домашня обстановка, особливо, повернення в «рідні пенати» (дім, сім'ю, колектив). Можливо сильне хвилювання, привід для гордості своїм будинком або корінням, поповнення штату або складу домочадців. У разі ідейної несумісності, емоції цього дня дадуть новий потужний імпульс відділенню, звільнення, пошуку або відстоювання своєї особистої території, індивідуальних поглядів.

Лев (24.07 - 23.08)

Для Львова сьогодні актуальні дії, спрямовані на зміцнення партнерства, підйом рейтингу, на розширення аудиторії, банку даних, кола знайомств. Індивідуальні зусилля можуть дати скромний результат, краще підключати зв'язку, використовувати домовленості. Добре долучитися до популярного проекту, відвідувати престижні заклади, елітні місця і заходи, особливо в супроводі гідного супутника. Якщо не напрацьовано особистий авторитет, ваші акції підніме контакт з впливовою відомою персоною.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам не варто відкладати перебудову бюджету, оптимізацію ресурсів, грошові операції, солідні покупки. День закріплює оптимістичний настрій, допомагає боротися з сумнівами і стереотипами. Замість того, щоб відчувати страх з приводу майбутнього, можна і потрібно максимально ефективно використовувати даний момент. Підтримати рівень добробуту допоможе основний або додатковий заробіток. Важливу роль можуть зіграти затримані кошти (премія, гонорар, компенсація, безоплатна допомога).

Терези (24.09 - 23.10)

Сьогодні Ваги, особливо жовтневі, на піку успіху. Успіх визначать не тільки особисті заслуги, але і статус. У вашому персональному зльоті може зіграти роль професія, світогляд, приналежність до спільноти, наявність соціального «движка» в особі підприємливого партнера або агента. Особливий привід для гордості можливий у зв'язку з тим, що деякі висоти досягнуті вами не завдяки, а всупереч ряду факторів - наприклад, наперекір впливу сім'ї, конкуренції, складного матеріального і побутового становища.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам варто приділити увагу прихованої осторонь подій. Джерелом натхнення і гарантом успіху може стати підтримка партнера або групи однодумців, лояльність закону, наявність резервів. Для деяких Скорпіонів будуть значущі внутрішні уявлення про честь, шляхетність, дружбі, справедливості. Інтереси спільної справи можуть бути важливіше індивідуальних досягнень, не виключено, що заради них ви добровільно чимось пожертвуєте. Небажано виносити сміття з хати», розкривати спільні секрети.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Сьогодні Стрільці приділяють підвищену увагу своєму авторитету серед друзів, колег, однодумців, потенційної аудиторії. В центрі уваги може виявитися особистий сайт, мережева група, укладення шлюбного союзу з коханою людиною. Думки багатьох представників знаку не обмежені поточним моментом, спрямовані у близьке чи віддалене майбутнє. Це підходящий момент для повернення в співтовариство, пожвавлення припиненого великого проекту, для запуску процесів перегляду, доопрацювання, оптимізації.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Сьогодні честолюбство Козерогів досягає чергового піку. Якщо ви не тільки мрієте, але і дієте, частина задумів може знайти «плоть і кров» у вигляді вдалого випадку. Може зіграти роль прихильність до вас нинішнього чи колишнього роботодавця. Також, успіх може бути обумовлений вашим умінням взаємодіяти з групою або фірмою, наприклад, з кадровим агентством, ріелторської конторою. Не варто відкладати вирішення ключових питань, пов'язаних із заробітком, житлом, стратегічно важливим партнерством.

Водолій (21.01 - 19.02)

Позитивний вплив цього дня Водоліям варто зберігати як можна довше. Напрацьовані до цього моменту зв'язку, отримані нагороди та інші позитивні результати не раз знадобляться в майбутньому, а пам'ять про яскравому особистому успіху стане прекрасною підтримкою в хвилини смутку. Не варто відмовлятися від можливості ще раз блиснути талантами, нагадати про себе впливовим людям і інстанціях, розширити і зміцнити свій авторитет. Ці сприятливі добу для контактів з іноземцями та друзями за кордоном.

Риби (20.02 - 20.03)

День дозволяє Рибам зберігати віру і бути трохи авантюристами. Яскравий приклад чужого успіху, обнадійлива тенденція, черговий подоланий бар'єр будуть підживлювати ваш оптимізм, зміцнювати віру у власні можливості. Однак особисті ініціативи передчасні: у загальному потоці вас можуть не помітити, проігнорувати. Краще не випереджати події, залишатися частиною колективу, займатися завершенням справ і підготовкою до нового етапу. Якщо ваші плани серйозні, варто заручитися підтримкою впливової.